Şahane Pazar 6 Adet Ares Üçgen Desen Çay Tabağı Fma131058

99,90 TL
(16,65 TL / adet)
Çok Al, Az Öde!
1 x  99,90 TL
%5 indirim
3 x  94,91 TL
284,72 TL
%10 indirim
5 x  89,91 TL
449,55 TL

Ürün Bilgileri

Şahane Pazar 6 Adet Ares Üçgen Desen Çay Tabağı Fma131058

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitchen Way Satıcı Ünvanı: NURSAVAŞ DİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1314715383600001 Vergi Kimlik Numarası: 2980374294
    Bu ürün Kitchen Way tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 Adet Ares Üçgen Desen Çay Tabağı FMA131058 Adet : 6 Materyal : Cam Ebat : 12 Cm Elysia Çay bardağına uyumludur İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir. "Estetik ve Şık: 6 Adet Ares Üçgen Desen Çay Tabağı Çay keyfini daha da özel hale getirmek için mükemmel bir seçim! 6 Adet Ares Üçgen Desen Çay Tabağı, zarif tasarımıyla sofranıza estetik bir dokunuş sağlar. Bu şık çay tabakları, çay saatlerinizi daha keyifli ve göz alıcı hale getirir. Bu çay tabağı seti, yüksek kaliteli porselen malzemeden üretilmiştir. İnce yapısı ve dayanıklı yapısıyla uzun süre kullanılabilir. Üçgen desenli tasarımı, masanıza modern ve şık bir hava katarken gözleri üzerine çeker. 6 Adet Ares Üçgen Desen Çay Tabağı, özel ölçüleri ile pratik kullanım sunar. Her bir tabağın boyutu idealdir ve çay bardaklarıyla mükemmel bir uyum içindedir. Bu set, çay keyfinizi daha da keyifli hale getirirken şık bir sunum da sağlar. Bu çay tabağı seti, kolay temizlenebilir özelliği sayesinde kullanımı son derece pratiktir. Bulaşık makinesinde güvenle yıkanabilir ve günlük kullanıma uygundur. Estetik görünümü her zaman korur. 6 Adet Ares Üçgen Desen Çay Tabağı ile çay keyfinizi daha özel hale getirin. Siz de hemen websitemizi ziyaret ederek bu zarif sete sahip olabilirsiniz. Estetik tasarım, kaliteli malzeme ve pratik kullanım için tercihinizi bizden yana yapın. Misafirlerinize unutulmaz bir çay deneyimi sunun!

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1-6
  • Materyal Cam
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver