Sağlam Yayınevi Gunyetüt Talibin, Abdulkadir Geylani, 17x24 Cm. Sağlam

400 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
800 TL'ye %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
502,88 TL
550 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
553,50 TL

Ürün Bilgileri

Sağlam Yayınevi Gunyetüt Talibin, Abdulkadir Geylani, 17x24 Cm. Sağlam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sağlamyayınevi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA SAĞLAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4424264291800017 Vergi Kimlik Numarası: 7380029812
    Bu ürün Sağlamyayınevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 17x24 cm. ebat 1087 sayfa ithal 2. hamur kitap kağıdı ciltli GUNYETÜT TALİBİN, Abdulkadir Geylani eserleri kitapları serisi, 17x24 cm. Sağlam Yayınevi Dostlarım ve talebem böyle bir kitabın yazılması için çok rica ve ısrar ettiler. Sözleri ve işleri koruyucu, gizlileri ve kalplerde olanları ve niyetleri bilici, istediği şeyi kolaylaştırıcı, nimet ve ihsan edici ancak Allah-u Teala'dır. Kalbleri gösterişten, nifak ve ihlassızlıktan temizlemek, günahları sevaba tebdil etmek için yalvarmak ve sığınmak yalnız Allah-u Teala'yadır. "Cenab-ı Hak ve kadir-i mutlak hazretleri günahları affedicidir." Gafir suresi, üçüncü ayeti kerimesinden anlaşılan bu mana, günah ve hataları mağfiret ve kullarına tevbesini kabul edicidir. Yukarıda geçen dost ve talebelerimin farzları, sünnetleri ve edebleri öğrenme hususunda gayretlerini görünce, onlara faydalı olmak ve ahrette kurtulmak ümidiyle, salihlerin, din büyüklerinin ahlak ve yolunu bu kitaba topladım ve ismini (Gunyetün li-tâlibi tarîkı'l-hak) koydum. Yani hak yolunu isteyen talebe için yeterli bilgileri ihtiva eden bir kitabdır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Abdülkadir Geylani
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver