Safir Mermerşahi Pamuklu Maske Kumaşı

46,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Safir Mermerşahi Pamuklu Maske Kumaşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uluteks Satıcı Ünvanı: EMİN ULUBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8880489623
    Bu ürün Uluteks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • % 100 Pamuklu mermer şahi kumaşlar gözenekli olup tülbentin biraz daha sık ve kalın yapıda olanıdır maske yapımında bebek ağzı silmede kurulama işlerinde daha birçok şeyde kullanılabilen çok amaçlı bir kumaş türüdür pamuklu olduğu için maske yaparsanız koku yapmaz yıkayıp kullanabilirsiniz kumaşın eni 95 cm dir boyu 1 metredir alacağınız her bir adet için 1 metre gönderilir örnek olarak 5 adet alırsanız tek parça 5 metre olarak gönderilir sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 100 x 100
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Safir 856233544 Mermerşahi Pamuklu Maske Kumaşı

Safir Mermerşahi pamuklu maske kumaşı, farklı amaçlarla kullanılabilen bir üründür. Son derece ince olan bu kumaş; maske, bebek giyimi ve yazlık elbiselerde sık tercih edilir. Terletmeyen ve koku yapmayan bir yapısı olduğu için hijyenik kullanım sağlar. Bahsi geçen ürün, kolay şekil alan özelliği sayesinde kendi maskenizi dikme imkânı verir. Yıkandıktan sonra yeniden kullanılabilen bu maske kumaşı, yüksek hava geçirgenliği sayesinde yaz aylarında konfor sağlar. Sıvı emiş gücü yüksek bir kumaş türü olduğu için kurulama amacıyla da sık tercih edilir.

  • Boyut: 100x100 cm
  • Renk: Beyaz
  • Materyal: %100 Pamuklu

Safir Mermerşahi Pamuklu Maske Kumaşının Özellikleri

Safir Mermerşahi Pamuklu Maske Kumaşının Özellikleri

Safir Mermerşahi pamuklu maske kumaşı, kullanışlı olduğu için rağbet gören bir üründür. Yıkanabilir maske yapımında tercih edilen bu kumaş, pamuklu olduğu için hijyenik bir kullanım sergiler. Ürün nefes alabilen bir dokuya sahiptir. Yaz aylarında oluşan terleme ve koku problemini azaltıcı bir etkisi bulunur. Mermerşahi kumaşı, maskeden beklenen konforu elde etmenizi sağlar. Vücudu tahriş etmeyen özellik taşıdığı için sık tercih edilir. Safir Mermerşahi pamuklu maske kumaşı, ince yapısı sayesinde bebekleriniz için de son derece konforlu bir seçenek olur. Bebek ağız kurulama bezi olarak da sık tercih edilen bu üründe sağlığa zararlı bileşenler bulunmaz ve bu özelliği ile gönül rahatlığıyla kullanılır. Çok amaçlı bir kullanım sunan kumaşı düşük sıcaklıkta yıkayarak daha uzun süre koruyabilirsiniz.

Safir Mermerşahi Pamuklu Maske Kumaşının Kalitesi Nasıldır?

Safir Mermerşahi Pamuklu Maske Kumaşının Kalitesi Nasıldır?

Safir Mermerşahi pamuklu maske kumaşı, kaliteli olduğu için kullanıcılardan tam not alır. Pamuklu ipliğin getirmiş olduğu yüksek kalite, ilgili ürünün birçok alanda tercih edilmesini sağlar. Maske yapımı için özel üretilen bu kumaş, cildinize zarar vermeyen son derece hijyenik bir üründür. Yumuşak ve hafif yapısı sayesinde maske yüzeyini daha konforlu bir hâle getirir. Bahsi geçen kumaşla dikilen maskeler, yıkandıktan sonra yeniden kullanılabilir. Yıkama sonunda maskenin formunda ve koruyuculuk özelliğinde herhangi bir değişim meydana gelmez. Safir Mermerşahi pamuklu maske kumaşı 100 x 100, son derece dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için uzun süre rahatlıkla takılır. Kullanımdan kaynaklı tüylenme problemi oluşmaz ve farklı dikiş tekniklerine uyum sağlar. Safir Mermerşahi pamuklu maske kumaşı, ilk günkü kalitesini koruyarak kullanıcıların beğenisini kazanır.

Safir Mermerşahi Pamuklu Maske Kumaşı Yıkanabilir mi?

Safir Mermerşahi pamuklu maske kumaşı, kolay temizlendiği için birçok alanda kullanılır. Leke ve kir tutmayan bu ürün, günlük eşyalar için son derece uygundur. Düzenli olarak yıkanması hijyen açısından önem arz eden maskeleri sağlıklı kılar. Hafif ve ince bir yapısı olduğu için düşük sıcaklık ayarında yıkanması tavsiye edilir. Kolay temizlenebilmesinin yanı sıra konforlu bir kullanım sağladığı için de tercih edilir. Nefes alabilen bir özellik taşıdığı için sağlıklı ve hijyenik bulunur. Terleme yapmayarak cildinizde rahatsız edici bir etki meydana getirmez. Aynı zamanda ince dokusu sayesinde kolay kuruyan bu kumaş türünü makinede veya asarak kurtulabilirsiniz. İstenildiğinde ütülenen Safir Mermerşahi 100×100 pamuklu maske kumaşı boyutlarıyla da kullanıcıları memnun eder. İlgili ürünü uygun boyutlarda keserek çok sayıda maske yapabilir ve hijyenik bir kullanım elde edebilirsiniz. Kullanıcıların yaptığı Safir Mermerşahi pamuklu maske kumaşı 100 x 100 yorumları, ürünün boyutlarına ve işlevselliğine duyulan memnuniyeti gösterir. Siz de bu işlevsel kumaşı Trendyol üzerinden birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz.