Safir Kuyumculuk Hasır Kelepçe Altın Bilezik - Örgü Burma Bilezik Tasarımı - Sarmal Model Künye

83.159,78 TL

Ürün Bilgileri

Safir Kuyumculuk Hasır Kelepçe Altın Bilezik - Örgü Burma Bilezik Tasarımı - Sarmal Model Künye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFİR KUYUMCULUK Satıcı Ünvanı: SAFİR KUYUMCULUK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0798003899600010 Vergi Kimlik Numarası: 7980038996
    Bu ürün SAFİR KUYUMCULUK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altın Ayarı : 14Altın Gramı : 25.64 (buradakı gram oranı doğrudur) Maden Rengi : Sarı Hasır Kelepçe Altın Bilezik - Örgü Burma Bilezik Tasarımı -Sarmal Model Künye Benzersiz tasarımı ile gönülleri fetheden Kadın Hasır KelepçeAltın Bilezik BL09800, şıklığınızı tamamlayacak nadide bir aksesuar seçimidir.Zamansız bir zarafete sahip olan bu altın bilezik, ışıl ışıl parıltısı vesofistike yapısıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Ürün Özellikleri: - Özgün hasır kelepçe tasarımı, göz alıcı bir duruşsergiler. - Parlak altın yüzeyi, her türlü ışık altında eşsiz birışıltı sunar. - Burma bilezik modeli, klasik ve modern çizgileriharmanlar. - Kalın bilezik yapısı, robust ve dikkat çekici bir görünümsağlar. - Hafif burma örgü detayları, bileziğe ekstra bir derinlikve karakter katar. Ürün Faydaları: - Her türlü kıyafetle kolaylıkla kombinlenebilir, gündüzdengeceye geçişlerde mükemmel uyum sağlar. - Dayanıklı yapı, uzun süre formunu koruyarak kusursuzkalmasını garanti eder. - Kilit mekanizması, güvenli ve rahat bir kullanım sunar. - Şık ve özel günleriniz için ideal bir aksesuar veyahediye seçeneğidir. - Ağırlık ve ebat olarak kullanıcı konforunu ön plandatutar, tüm gün rahatlıkla takılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Beden Tek Ebat
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver