2
Tatlı kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Saffet Abdullah Güllaç Mini Ambalaj 100 gr

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Saffet Abdullah Güllaç Mini Ambalaj 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖÇMEN GIDA Satıcı Ünvanı: ABDÜLKADİR GÖÇMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3970137687
    Bu ürün GÖÇMEN GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÜLLAÇ
Geri Bildirim Ver

Saffet Abdullah Güllaç Mini Ambalaj 100 gr

Saffet Abdullah güllaç mini ambalaj 100 gr sahip olduğu lezzeti ile müşterilerin öncelikli tercihi olmayı başarır. Var olan başarı ise tesadüf değildir. Uzun yıllardır edinilen tecrübe kaliteli üretim malzemeleri ile harmanlanır. Mısır nişastası, buğday unu ve filtrelenen su karıştırılır. Kendine has bir kıvama sahip olan güllaç hamuru bu şekilde ortaya çıkar. Sonraki adımda elde edilen hamur 100 ila 150 derece sıcaklıktaki tavalara dökülür. Pişme sırasında güllaç yaprakları ayrılmaya başlar. Ayrılan yapraklar özel bir ortamda kurutulur. Kurutulma aşamasından sonra ise özel makineler kullanılır ve paketleme işlemi gerçekleşir. Abdullah Saffet güllaç, doğal ve katkısız içeriği ile dikkat çeker. Siz de lezzeti ve üretim tercihleri ile dikkat çeken bu ürünü içiniz rahat bir şekilde satın alabilirsiniz.

  • Katkısız ürün içeriği
  • Eşsiz lezzet
  • Dikkat çeken üretim süreci

Lezzetli Saffet Abdullah Güllaç Mini Ambalaj 100 gr

Lezzetli Saffet Abdullah Güllaç Mini Ambalaj 100 gr

Ürünü deneyimleyen müşteriler tarafından oluşturulan Saffet Abdullah güllaç mini ambalaj 100 gr yorum bölümüne memnuniyet hakimdir. Oluşan memnuniyet ürün kalitesinden ileri gelir. Marka üretim sürecini büyük bir titizlikle kontrol eder. Takip edilen aşamalar saklama, depolama, dağıtım gibi lojistik adımları da dahil olmak üzere profesyonel şekilde yönetilir. Saffet Abdullah güllaç 100 gr, sağlıklı yapısıyla da öne çıkar. Hem lezzeti hem de katkısız içeriği yorumlarda takdir edilir. Özel olarak yapılan kurutma ve paketleme adımları sayesinde ürün uzun süre bozulmadan saklanır. Bu noktada güllaç yapraklarının hava ile temas etmemesine özen göstermek gerekir. Nemsiz, kuru ve güneş ışığına maruz bir yerde saklanması tavsiye edilir. Siz de yapılan yorumlarda memnuniyetin dile getirildiği bu ürünü tercih edebilir, her zaman lezzetli güllaçlar yapabilirsiniz.

Beğenilen Saffet Abdullah Güllaç Mini Ambalaj 100 gr

Beğenilen Saffet Abdullah Güllaç Mini Ambalaj 100 gr

Saffet Abdullah güllaç mini ambalaj 100 gr kullananlar pratik hazırlık deneyimine dikkat çeker. Paket halinde müşterinin kullanımına sunulan yapraklar sayesinde farklı birçok tarif yapılır. Damak tatlarına göre lorlu, bademli veya klasik güllaç hazırlanmasına imkan tanınır. Seçilen tarif doğrultusunda ev şartlarında kolay bir şekilde istenilen tatlı yapılır. Kullanılması planlanan yaprak ölçüsüne ve damak zevkine göre süt miktarı ayarlanır. Öncelikle süt ocağa alınır. İstenilen ölçüde şeker ilavesi yapılır, karıştırılır ve kaynamaya bırakılır. Kaynayan süt ılık vaziyete gelene kadar beklenir. Paket içerisinden çıkarılan güllaç yaprakları tepsiye yerleştirilir. Yerleştirilen her yaprak hazırlanan sütle ıslatılır. Uygulama bittikten sonra tepsi buzdolabında soğuması için bekletilir. Siz de Saffet Abdullah güllaç mini ambalaj 100 gr satın alarak evinizde sevilen tatlıyı konforlu ve kolay şekilde hazırlayabilirsiniz.

Uygun Saffet Abdullah Güllaç Mini Ambalaj 100 gr Fiyatı

Uygun Saffet Abdullah Güllaç Mini Ambalaj 100 gr Fiyatı

Güllaç, sevilen geleneksel tatlardan biridir. Çeşitli versiyonları hazırlanan birçok tarifi vardır. Dışarıda bu tatlıyı yemek özellikle de kalabalık aileler için masraflıdır. Bazı müşteriler ise hijyen noktasında güven duymadıkları için dışarıda yemek yeme seçeneğini tercih etmez. Güllaç Saffet Abdullah bu noktada müşterilerin imdadına yetişir. Ev şartlarında az malzeme ile temiz ve pratik bir şekilde tatlı yapılmasına olanak sağlar. Güllaç istenilen ilaveler yapılarak kısa bir zaman içerisinde hazırlanır. İlgili marka hem müşterilerinin konforunu hem de bütçelerini düşünür. Saffet Abdullah güllaç mini ambalaj 100 gr fiyat belirlemesi makul bir seviyede yapılır. Ürüne gösterilen rağbetin önemli nedenlerinden biri de talep edilen ücretin uygun olmasıdır. Siz de geleneksel tatlılardan biri olan güllacı hazırlamak için ihtiyacınız olan ürünü Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz