Saff Doğal Taş Sertifikalı Kristal Kuvars Parça Standlı Doğal Taş 212106

Ürün Bilgileri

Saff Doğal Taş Sertifikalı Kristal Kuvars Parça Standlı Doğal Taş 212106

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saff Doğal Taş Satıcı Ünvanı: SAFF GRUP DIŞ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0737097143100001 Vergi Kimlik Numarası: 7370971431
    Bu ürün Saff Doğal Taş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kristal kuvars taşı tüm dünya üzerinde çok geniş bir alana yayılmıştır. Yer kabuğunun %10’dan fazlasını oluşturan sert ve katı bir mineral gruplarındandır. Genellikle Altıgen prizmalar şeklinde bulunur. Uzun sivri kristalleri de bulunur. Saydam ve şeffaf olduğu gibi birçok boyutta bulunabilmektedir. Çoğunlukla içinde donmuş bir su damlası veya benzeri izler vardır. Bu taş enerjisi tutar, toplar, boşaltır, düzenler, pozitife çevirir. Kristal Kuvars Taşı Faydaları · Duyguları dengeler. · Beyin fonksiyonlarını harekete geçirme özellikleri vardır. · Çevredeki olumsuz enerjiyi olumla hale getirir, aktifleştirir, depolar ve ortama aktarır. · Meditasyon için kristal kuvars taşı mükemmel olarak kabul edilir. · iç dünyamızla iletişim kurmaya yardımcı olur. · Kristal Kuvars, temas ettirildiğinde diğer taşların enerjisini iyileştirir ve yükseltir. · Güç ve yetenek taşı olarak bilinir. · Vücuttaki statik elektriği gidermeye yardımcı olur. · Büyülere karşı etkili olduğu bilinmektedir. · Genel sağlık için güçlü bir taştır. · Tüm organları temizler ve fonksiyonel hale getirir. · Bedendeki dokuları ve sıvıları kendi enerjisiyle yeniler. Taş Ağırlığı - 160 Gr (ortalama) Ürün Ölçüleri - En : 5 cm Boy: 5 cm Stant Dahil Yükseklik - 9-10 Cm Not: Ürünlerimizin Doğallığından Dolayı Renk Tonlarında, Ölçülerinde, Şekillerinde ve Gramajlarında Küçük Farklılıklar Görülebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver