1
Diğer Kuru Bakliyat kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Sade Organik Cin Mısır 500 gr

66,82 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sade Organik Cin Mısır 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sade Organik Satıcı Ünvanı: SADE ORGANİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0736055046500012 Vergi Kimlik Numarası: 7360550465
    Bu ürün Sade Organik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sade Organik Cin Mısır 500 gr Organik Cin MısırOrganik Tarımın esasları ve uygulamasına ilişkin yönetmeliğe uygun üretilmiştir.TR-OT-003 yetki kodu ile ECOCERT IMO Denetim ve Belgelendirme Ltd. Şti. tarafından kontrol edilerek sertifikalandırılmıştır.Eser Miktarda Gluten içerebilir.Menşei: Türkiye Enerji ve Besin Öğeleri 100 gr İçin Enerji Kj ve Kcal 401.9328/96 Yağ(g) 1,5g Doymuş Yağ(g) 0 Karbonhidrat (g) 21 Şekerler 0 Protein 3,4g Tuz 0
Geri Bildirim Ver

Sade Organik Cin Mısır 500 gr

Eşinizle, arkadaşlarınızla, çocuğunuzla ve ailenizle evde sinema keyfi yapmak istediğiniz zamanlar olur. Yapılan bu etkinlik organik mısır ile vazgeçilmez olur. Evde içine ne olduğu bilinerek yapılan mısır, gönül rahatlığı ile yenir. Buna ek olarak Sade Organik cin mısır 500 gr, tüm testlere tabii tutulan organik bir üründür. Yapılan kontroller ile organik olduğu kanıtlanır ve böylelikle ürün, pazara sunulur. Menşei yeri Türkiye olan mısırın içinde eser miktarda gluten bulunur. Bu durum, sağlık açısından önemli bir noktadır. İçinde tuz miktarının bulunmaması ile istenilen bir şekilde evde bulunan malzemeler kullanılarak hazırlanır. Bu sayede mısır damak zevkine göre patlatılabilir. Sinema akşamlarının vazgeçilmezi olan tuzlu patlamış mısır lezzetine bu ürünü kullanarak gönül rahatlığı ile ulaşabilirsiniz.

  • Organik ürün
  • Güvenilir üretim
  • Sağlığa uygun

Öne Çıkan Sade Organik Cin Mısır 500 gr Yorumları

Öne Çıkan Sade Organik Cin Mısır 500 Gr Yorumları

Sade Organik cin mısır 500 gr yorumları, ürünün lezzeti açısından olumlu görüşler içerir. Aynı zamanda sağlıklı bir yiyecek olarak hafızalarda yer edinir. Organik tarımın gerektirdiği tüm yönetmeliğe uygun olarak üretilerek beğeni toplar. 100 gr için besin öğeleri incelenen ürünün enerji Kj ve Kcal miktarı 401.9328/96 olarak üretilir. 1,5 g yağ oranı içerir. Bununla beraber içindeki doymuş yağ oranı sıfırdır. 21 g karbonhidrat içeren Sade cin mısır 500 gr, şeker içermez. 3,4 g protein bulundurması ile dikkat çekici bir lezzettir. Tuz bulunmayan içeriği ile beğeni toplar. İçerdiği az miktarda bulunan yağ ve tuz oranı ile besin değeri oldukça yüksektir. Kuru yerde muhafaza edilmesi, bozulmaması açısından önemlidir. Güvenli bir şekilde servis edeceğiniz bu ürün, size ve sevdiklerinize film keyfinizde eşlik eder.

Sade Organik Cin Mısır 500 gr Avantajları

Sade Organik Cin Mısır 500 Gr Avantajları

Organik cin mısır, uygun fiyatı ile bütçe dostudur. Organik ve güvenilir olmasının yanı sıra rahat elde edebilme özelliği de taşır. Mutfakların vazgeçilmezi haline gelen Sade cin mısır 500 gr, sinema keyfi yaparken sizi yalnız bırakmaz. Besin miktarı ile uygun ölçüde tüketildiği takdirde kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olur. İçerisinde doymuş yağ bulundurmaz ve kötü kolesterol ile savaşır. Evde yapılabilen bu ürün, içinde tuz bulundurmaz. Tuz bulundurmaması içinde bulunan vitaminlerin alınması konusunda yardımcıdır. Zihninizde hiçbir kuşku bırakmadan yiyebileceğiniz bir üründür. Organik olduğu sertifikalı olan bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. 100 gr tüketildiği durumda Kcal miktarı 96’dır. Bu miktar, gün içerisinde alınması gereken kalorinin küçük bir kısmını karşılar. Organik olması ile de vücutta zararlı bir etkisi görülmez.

Her Bütçeye Uygun Sade Organik Cin Mısır 500 gr Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Sade Organik Cin Mısır 500 Gr Fiyatı

Sade Organik cin mısır 500 gr fiyatı, içinde bulundurduğu besinler ve miktarları ile belirlenir. Yorucu geçen bir günün ardından tek başınıza veya sevdiklerinizle geçireceğiniz kaliteli bir zamanda size eşlik eder. Sade cin mısır 500 gr yorumları incelendiğinde doğru seçim yapıldığı gözle görülür. Organik olduğu denetlenen bu ürün hem fiyatı hem de performansı açısından oldukça iyi avantajlar sunar. Yağını ve tuzunu sizin atacağınız ürün sizi lezzet açısından memnun eder. Sağlamış olduğu besin ile mutfağınızda bulunmasını isteyeceğiniz bir ürün haline gelir. Hem keyif alacağınız hem de sağlığınız açısından sizi yormaz. İçerisinde bulunan besinler ve besin miktarları ile sağlığınız açısından endişe etmeden tüketebileceğiniz bir mısırdır. Bütçenize uygun olan bu mısıra Trendyol aracılığı ile ulaşabilir, ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.