Saban Rutubet Giderici Nem Alıcı Yedek Tablet 2x500 gr - Lavanta Kokulu

436,20 TL

Ürün Bilgileri

Saban Rutubet Giderici Nem Alıcı Yedek Tablet 2x500 gr - Lavanta Kokulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sabanbaba Satıcı Ünvanı: SABAN BABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0736137059200001 Vergi Kimlik Numarası: 7361370592
    Bu ürün Sabanbaba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yedek Tabletler, Kalsiyum Klorürden Esaslı Olan Ve Nem Emme İşlemini Gerçekleştiren Maddelerdir.
  • 2 Adet 500 gram tablet ile birlikte gönderilmektedir.
  • Bu ürün, kolay, etkili, havada ki fazla nemin neden olduğu küf kokularının önlenmesine ve daha konforlu, ferah bir iç mekan havası yaratılmasına yardımcı olur. Havadaki su buharı ile birleşir. Sıvı sızıntısı riski olmadan güvenli ve güvenilirdir.
  • Aşırı nem, dökülmeye dayanıklı kapta tutulur ve hoş olmayan kokuları kaynağından yakalar ve tablet tarafından emilir. Ürünün hem önü hem arkası,nemin emilmesi için, havalandırmalı bir ızgara tasarımına sahiptir.
  • Farklı renk ve kokulara sahiptir. Alanda ki nem emilimini sağladıkça kokusu azalmaktadır.
  • Kaliteli bir sonuç elde edebilmeniz için, ürünün kullanılacağı alanın m2 ve tavan genişliğine dikkat edilerek ürün boyutu seçilmelidir. Yüksek sonuçlar almak için ürünü istenilen alana yakın, düz bir yüzeye yerleştiriniz. Aksi halde yoğun rutubet bulunan alana Düşük gr nem alıcı kullanılırsa sonuç alınamayabilinir
  • Tavan havalandırmaları, ve açık kapıların en aza indirilmesi sağlanmalıdır.
  • Her türlü alanda kullanım için idealdir Banyolar, yatak odaları, mutfak dolapları, çamaşır odaları, bodrumlar, garajlar, depolar.
  • Mümkün olan en iyi sonuca ulaşmak için kutusu ve tablet ile tasarlanmıştır. Bu ürün, ağırlığının 3 katına kadar su emer ve bittiğinde, güvenle boşaltılıp, yeni bir tablet kullanılabilir. Su deposu kapasitesine sahiptir.
  • Kullanım Süreleri Ne kadardır ?
  • %90 Ve üzerine Nem Yoğunluğu varsa 10 ile 20 Gün arası Bitme Süresi vardır.
  • %60 Ve üzerine Nem Yoğunluğu varsa 20 ile 40 Gün arası Bitme Süresi vardır.
  • %30 Ve üzerine Nem Yoğunluğu varsa 30 ile 45 Gün arası Bitme Süresi vardır.
  • Uyarı Metni Etiket uyarılarını dikkatlice okuyunuz. Tabletin elinize temas etmesinden kaçınınız, ellerinizi gözlerinize temas ettirmeyiniz. Gözleri tahriş edebilir.. Göze temas edilmesi halinde bolca su ile yıkayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde kullanınız. Ciltte ise su ile durulayınız. Yutmayınız. Yutulması halinde hemen kontrol merkezine ulaşınız.
  • Herhangi bir sorun varsa lütfen en kısa sürede bizlerle iletişime geçiniz.
Geri Bildirim Ver

Saban Nem Alıcı Rutubet Giderici Yedek Tablet 2'li 2 X 500 Gr

Nem ve rutubet özellikle bahar aylarında yaşanabilen ve yaşandığında insan sağlığını riske atabilen durumlardır. Sıcak bölgelerde yaşanabildiği gibi aynı zamanda su basması gibi durumlar sonrasında da yaşanabilen konulardan bir tanesidir. Nem ve rutubet bulunulan ortamın kokusunu, havasını ve ortamının değişmesine neden olabilir. Uzun süre rutubete maruz kalındığında sağlık sorunlarının ortaya çıkabileceği bilinmesi nedeniyle çok sayıda ürün imal edilmektedir. Nem veya rutubeti engellemek için üretimi yapılan ürünler arasında tabletler ön planda olurken bu ürünler aynı zamanda nem ve rutubet bulunan alanlarda da kullanılabilmeleri nedeniyle geniş kullanım alanı vadetmektedir. Farklı markalar tarafından yapılan üretimler kendi aralarında değişiklik gösterebilen tasarımlara ve etkilere sahip olabilir. Saban rutubet giderici tablet marka tarafından yapılan üretimler arasında önemli bir yere sahiptir. Evlerden, ofislere kadar geniş bir kullanım alanı vadeden ürün uygun fiyatlardan satışa sunulması nedeniyle de adından söz ettirebilir.

  • 2’li satış
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

Saban Tarihçe ve Rutubet Giderici Tabletler

Saban Tarihçe ve Rutubet Giderici Tabletler

1996 yılında Türkiye’de kurulan Saban, Dünya Plastik Ev Gereçleri İmalat Sanayi firmasının alt markalarından birisi olarak kurulmuştur. Ev gereçleri ve nem giderici ürünlerin imalatını yapmak üzere kurulan Saban markası kalitesi ve gösterdiği etkiler ile kurulumu sonrasında kısa sürede yüksek büyüme oranları yakalamıştır. Pek çok kişi tarafından tanınan ve bilinen markalardan birisi olan Saban plastik banyo ve mutfak gereçlerinin üretimlerini de yaparken nem alıcı ve rutubet giderici aparat ve tabletlerinde üretimlerini üstlenmektedir. Üretim tesisleri İstanbul’da olan Saban markası Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden birisi olmasına karşın aynı zamanda başta Avrupa olmak üzere çok sayıda ülkeye de ürün gönderimi yapabilmektedir. Markanın ürünleri arasında önemli bir yere sahip olan Saban nem alıcı rutubet giderici aparat 500 gr kolay kullanımları ve kullanım sonrasındaki etkileri ile adından söz ettirmektedir.

Saban Nem Alici - Rutubet Giderici 2x500 Gr Yedek Tablet

Saban Nem Alici - Rutubet Giderici 2x500 Gr Yedek Tablet

Saban nem alici - rutubet giderici 2x500 gr yedek tablet pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. iki adet olarak satışı yapılan ürün 500 gramdan toplam 1 kilogramlık nem ve rutubet engelleyici şeklinde satışa sunulur. Evlerde, odalarda, iş yerlerinde, fabrikalarda, depolarda rahatlıkla kullanılabilen ürün aynı zamanda nem ve rutubetin bulunduğu diğer alanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Markanın ürün ile ilgili değerlendirmelerinde %90 üzerinde nem bulunan ortamlarda 10-20 gün arasında, %60 ve üzerinde nem bulunan alanlarda 20-40 gün arasında, %30 ve üzeri nemli ortamlarda 30-45 gün arasında bitme süresine sahiptir. Saban Nem Alıcı Rutubet Giderici Yedek Tablet 2'li 2 X 500 Gram Natural özel formülleri sayesinde ortamda bulunan nemi hapseden ve rutubetin giderilmesine yardımcı olan ürün geniş kullanım alanı yüksek etkileri sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilerek kullanılabilmektedir. Saban Nem Alıcı Rutubet Giderici Yedek Tablet 2'li 2 X 500 Gram Natural kampanyalarına göz atabilirsiniz.

Saban Nem Alıcı Rutubet Giderici Yedek Tablet 2'li 2 X 500 Gram Natural Yorum

Saban Nem Alıcı Rutubet Giderici Yedek Tablet 2'li 2 X 500 Gram Natural Yorum

Saban Nem Alıcı Rutubet Giderici Yedek Tablet 2'li 2 X 500 Gram Natural yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik göstermesine karşın yapılan yorumların olumlu ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olması pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünlerden birisi olmasına neden olmaktadır. Yapılan yorumlar genel olarak kullanım, etkiler ve diğer olarak dikkat çekerken yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması ürünün satışlarını da olumlu anlamda etkilemektedir. Hali hazırda değişken fiyatlardan satışa sunulan Saban Nem Alıcı Rutubet Giderici Yedek Tablet 2'li 2 X 500 Gram Natural satın al seçenekleri ile Trendyol üzerinden erişilebilen ürünlerden bir tanesidir. Saban Nem Alıcı Rutubet Giderici Yedek Tablet 2'li 2 X 500 Gram Natural indirimlerine göz atarak ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.