Ryobi Şerit Testere 350 W Rbs-904 T5133002854

15.180,72 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Ryobi Şerit Testere 350 W Rbs-904 T5133002854

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NALBURCENTER Satıcı Ünvanı: ÖZKÖKYAPI VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0700033306700001 Vergi Kimlik Numarası: 7000333067
    Bu ürün NALBURCENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RYOBİ ŞERİT TESTERE 350 W RBS-904 T5133002854 Ryobi RBS904 350 W Şerit Testere Ergonomik Tasarım Hafif ve ergonomik bir yapıda üretilmiştir. Özellikle ahşap yüzeylerin dümdüz bir görüntüde olmasına yardımcı olur. Bununla birlikte yüzeylere bu testere ile istediğiniz şekli verebilmeniz mümkündür. İşleri Keskinleştirir Kesim hızını ayarlayabilme imkanınız vardır. Malzemelerin kalınlık veya sertliğine uygun olacak şekilde hız ayarlaması yapabilirsiniz. İşlerin en kısa sürede halledilmesini sağlayarak zamandan da tasarruf yapmanıza imkan verir. Paslanmayan Yapı Bıçağı paslanmaz çelikten meydana getirilmiştir. Böylece uzun süre testereyi kullansanız bile asla paslanma gibi durumlarla karşılaşmamış olursunuz. Sağlık açısından da paslanmaz çelikten yapılması olumlu etkiler yaratır. Yıllar Sonra Yine Kalite Sağlam ve dayanıklı bir yapıda olduğu için uzun yıllar boyunca sorun yaşamadan kullanmanız mümkündür. İstediğiniz yüzeyleri istediğiniz kalınlıkta ve şekilde kesebilirsiniz. Yüksek performansı sayesinde tüm yüzeyler kusursuz şekilde kesilir. Motor Hızı Yüksek 350 Watt’lık motor gücü ile çalışır. Yüksek motor gücü ile bütün yüzeylerin kesim işlemleri sorunsuz bir şekilde halledilir. Yüzeyler eskisinden daha pürüzsüz ve düz bir görüntüde olur. Hasar Vermeden Çalışma Ergonomik ve hafif bir yapıya sahip olmasından dolayı kullanımı da oldukça kolaydır. Konforlu tutuş sağlar. Ellerinize ağırlık vermez. Aynı zamanda dış darbelerden de etkilenmez. Temiz ve hijyenik şekilde çalışır. Yüzeylere asla zarar vermez. Ahşap, beton, metal gibi yüzeylerin pürüzsüz bir şekilde kesilmesine yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver