Rulopak Geniş Alan Mağaza Market Otel Koku Makinesi Beyaz 800736

2.250 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rulopak Geniş Alan Mağaza Market Otel Koku Makinesi Beyaz 800736

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iLKA TEMİZLİK Satıcı Ünvanı: İLKA TEMİZLİK AMBALAJ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473056983100001 Vergi Kimlik Numarası: 4730569831
    Bu ürün iLKA TEMİZLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geniş Alan Koku Makinası Nano Kokulandırma Teknolojisi Geniş alan kokulandırma sistemleri, özel teknolojisi sayesinde kokuyu buharlaştırarak, yatay seyreden nano tanecikler ile kokunun tüm ortama eşit yayılmasını ve havada daha uzun süre asılı kalmasını sağlar. İdeal Ürün Konumlandırma : Cosmic M5 koku makinenizi yerden en az 1 metre yükseklikte konumlandırınız. Maksimum düzeyde etki için, yerden 165 cm ~ 180 cm yüksekte, duvara monte edilmesi önerilir 1.000 metreküp kokulandırma kapasitesi tanımı : 2,5 metre tavan yüksekliği olan ve bölünmemiş duvarlardan oluşan yaklaşık 400 metrekarelik kapalı bir alan, 1.000 metreküp kokulandırma alanını ifade eder. Kokulandırma kapasitesi odanın havalandırma şekli, kapı ve pencerelerin açılıp-kapanma sıklığı, oda içerisinde çalışan klima vb havalandırma cihazlarının durumuna göre değişiklik gösterebilir. KURULUM : 1Çalışma süresi (SPRAY) ayarını 10 - 30 - 60 saniye aralıklarından birine getiriniz. Bekleme süresi (STANDBY) ayarını 3 - 10 - 15 dakika aralıklarından birine getiriniz. Koku makinesini çalışmasını istediğiniz moda (Day / Night / 7-24) göre ayarlayınız Cihazınızın üzerinde bulunan sensöre göre 3 (üç) farklı mod ayarlayabilirsiniz. D : Gündüz Çalışma Modu: Bu modda iken cihazınız ışık algıladığı süre boyunca aktif olarak ayarladığınız şekilde çalışacaktır. N : Gece Çalışma Modu: Bu modda iken cihazınız (Karanlıkta ve/veya gece) ışık olmadığı sürece aktif olarak ayarladığınız şekilde çalışacaktır. 7-24 : Sürekli Çalışma Modu: Bu modda cihazınız 24 saat boyunca ayarladığınız değerlere göre çalışacaktır. RENK VE KOKU TERCİHİ YAPILMADIĞINDA, STOKTAKİ DURUMA GÖRE GÖNDERİM YAPILACAKTIR. 1 Adet koku ile 90 güne kadar kokulandırma yapabilirsiniz (Lütfen cihaz ayarlarına bakın).Cosmic M5 Profesyonel Kokulandırma Sistemi Koku Makinesi TEKNİK BİLGİLER (Kokulandırma Makinesi Cosmic M5) Kokulandırma Kapasitesi : 900 m³
  • Koku Haznesi : 1 Adet
  • Ölçüler (G x D x Y) : 130 x 165 x 250 mm
  • Ağırlık : 1,72 Kg
  • Güç Gereksinimi : 220 - 240 V / 50Hz
  • Max. Elektrik Tüketimi : 30W
  • Koku Nötralizatörü : 1
  • Tip / Model : Duvar Tipi veya Tezgah Üstü / M5
  • Koku yedeği linki Ücretsiz kargo.Rulopak Geniş Alan Mağaza Market Otel Koku Makinesi 800736
Geri Bildirim Ver

Rulopak Geniş Alan Mağaza Market Otel Koku Makinesi

Koku makineleri, her dönem yoğun rağbet gören ve hem işlevsel hem de pratik olmasıyla öne çıkan araçlardan biridir. Rulopak geniş alan mağaza market otel koku makinesi, ortam havalandırma işleminin hijyenik bir şekilde yapılmasını sağlar. Tamamen doğal ve yanıcı gaz içermeyen bir yapıya sahip olan Rulopak koku makinesi, tavsiye edilen program ayarlarında kullanıldığında üst düzey performans gösterir. Nano teknolojisi ile üretilen cihaz, sıvı halde bulunan bir esansı mikrondan daha küçük parçacıklara ayırarak ortamda daha etkin bir havalandırma sağlar. Geleneksel kokulandırma sistemlerinde koku, havada 2 saat dururken bu teknoloji sayesinde ortamda bulunan koku havada daha fazla askıda kalır. Nano tanecikleri sayesinde buharlaştırma yaparak kokuyu ortama eşit biçimde dağıtan bu cihazı rahatlıkla deneyimleyebilirsiniz.

  • Nano teknoloji üretimi
  • Uzun süreli kalıcılık
  • Sağlığa zararsız üretim

Rulopak Geniş Alan Mağaza Market Koku Makinesi Yorumları

Rulopak Geniş Alan Mağaza Market Koku Makinesi Yorumları

Rulopak geniş alan koku makinesi şık ve yaratıcı tasarımı ile her dönem dikkat çekmeyi başarır. Gelişmiş nano teknolojisi sayesinde kullanıldığı ortamda etkin bir havalandırma sağlar. Böylelikle havada bulunan kötü kokuyu tamamen hapsederek etrafa yayılmasını önler. Bir ortamın temiz ve hijyenik olması, o ortamda bulunan kişiler ve canlı varlıklar açısından önemi büyüktür. Market, otel ve mağaza gibi geniş alanlarda kullanım olanağı bulunan bu ürün, fonksiyonel ve pratik olmasıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Yoğunlaştırılmış koku, kapsülün içerisinden hava sistemi ile ortama yayılır. Taneciklerin etrafa saçılarak yayılmasını sağlayan cihaz sayesinde kalıcılık oranında yüksek miktarda artış görülür. Rulopak geniş alan mağaza market otel koku makinesi yorumları ve beğeni oranlarını inceleyerek deneyimli müşterilerin ürün hakkındaki görüşleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Rulopak Mağaza Market Otel Koku Makinesi Kullananlar

Rulopak Mağaza Market Otel Koku Makinesi Kullananlar

Güçlü ve sessiz sistemi sayesinde nano taneciklerin tüm ortama eşit miktarda dağılmasını ve uzun bir sürede havada kalmasını sağlar. Cihazı üç farklı modda çalıştırarak ortamın hem gece hem de gündüz ferah temiz kokmasını sağlayabilirsiniz. Rulopak geniş alan mağaza market otel koku makinesi kullananlar, ürün ile ilgili memnuniyetlerini belirtir. Nano teknoloji kullanılarak dizayn edilen bu cihaz, kalıcılık özelliği ve pratik kullanımı sayesinde çoğunlukla kapalı alanda çalışan kişiler tarafından tercih edilir. Yaklaşık 400 metrekarelik büyük bir alanı kapsayacak şekilde etki sahasına sahip olan bu cihaz, fonksiyonel olmasıyla da büyük beğeni toplar. Kokuyu buharlaştırarak yatay seyreden nano tanecikleri aracılığıyla ortama yayan bu makine seçeneği, kaliteli yapısı sayesinde uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilir. Siz de bir koku makinesine ihtiyaç duyuyorsanız bu seçeneği tercih edebilirsiniz.

Rulopak Geniş Alan Mağaza Otel Koku Makinesi Fiyatı

Rulopak Geniş Alan Mağaza Otel Koku Makinesi Fiyatı

Kokuların insan davranışları üzerindeki etkisi, bilimsel olarak kanıtlanır. Bundan dolayıdır ki market, otel ve mağazalar da kullanılacak kokular; insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakır. Rulopak geniş alan mağaza market otel koku makinesi fiyatı, ürünün kaliteli ve kullanışlı yapısı ön planda tutularak belirlenir. Ürünün tüm özellikleri ve detaylarıyla doğru orantılı olacak şekilde belirlenen fiyat aralığı, her bütçeye hitap eder. Rulopak geniş alan mağaza market otel koku makinesi satın alanlar, bir ortamı ferah hale getirmenin pratik adresine erişmiş olur. Bu makinenin kullanım amacı, bir kişisel parfüm ile benzer şekildedir. Bir kapalı ortamın da güzel kokması, kişisel bakım kadar önemlidir. Kaliteli ve alanında uzman olan bu ürünü, bütün detayları ile inceleyebilirsiniz. Ayrıca Trendyol aracılığıyla indirimli fiyat olanaklarından da yararlanabilirsiniz.