RTVİSİON 100 gr Fosfor Tozu Buz Mavisi-karanlıkta Parlaması Buz Mavisi Rengidir.

Ürün Bilgileri

RTVİSİON 100 gr Fosfor Tozu Buz Mavisi-karanlıkta Parlaması Buz Mavisi Rengidir.

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Buz mavisi fosfor tozu 100 gr. KARANLIKTA PARLAYAN FOSFOR TOZU - LUMINOUS ( PARLAMASI BUZ MAVİSİ RENGİDİR ). ilk ışığı bir müddet aldıktan sonra karanlıkta yaklaşık 15-20 dk. aktif-yüksek parlama daha sonra 7-8 saat fosforun pasif parlaması görünür. oil-based yağ bazlı toz halinde üründür. Fosfor, aldığı ışığı, tekrar yayan bir üründür. Fosforun ışıması ve parlaklığını gösterebilmesi için önce ışık kaynağı altında (gün ışığı , lamba veya mor ışık) altında birkaç dakika da olsa bekletilerek şarz olmasını sağlamak gerekir. Şarzdan sonra loş veya karanlık bir ortama konulduğunda parlamasını görebilirsiniz.
  • En kuvvetli ışıma ve çabuk şarz olma “yeşil renk “tedir. Daha sonra , turkuaz ve mavi renkler gelmektedir. Uygulamalarınızda, bu ışıma değerlerini dikkate almanızı öneririz. Diğer renkli fosfor tozları ise (sarı-yeşil-mavi-mor-turuncu ) aydınlıktaki görüntüleri de renkli olan bu fosfor tozlarının ışıma süreleri çok daha kısa, şarz süreleri çok daha uzundur. Görsel güzellik olarak çalışmalarınızda bu renkleri de kullanabilirsiniz. (Ürünlerimiz kendi ithalatımızdır.)
  • Fosfor tozu yağ bazlı toz halinde bir üründür. Epoksi , şeffaf yağlı boya veya şeffaf oje gibi malzemeler ile karıştırılarak uygulanabilir. sim veya renkli boyalar ile karıştırıldığında, fosfor parlamasından istenilen sonuç alınamaz. fosforun ışığı almasını ve parlamasını engeller. vernikle de karıştırılabilir ancak vernik sararma yapmaktadır. en uygun çalışmalar epoksi veya mermerit yüzey malzemesi olan jelkot ile yapılmaktadır. hızlı kuruma istenilen , resim, yazı veya cam boyama gibi işler için de şeffaf oje ile fosfor tozu karıştırılarak kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Parlaklık (Ansilümen) 1200
  • RGB #DBEDE5
Geri Bildirim Ver