Routine+ Yüz Temizleme Jeli | Arındıcırı Yüz Yıkama Jeli | Aloe Vera Ve Zinc Pca Zenginliğinde

299 TL

Ürün Bilgileri

Routine+ Yüz Temizleme Jeli | Arındıcırı Yüz Yıkama Jeli | Aloe Vera Ve Zinc Pca Zenginliğinde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Routine+ Satıcı Ünvanı: ROUTİNE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735197464500001 Vergi Kimlik Numarası: 7351974645
    Bu ürün Routine+ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Advanced Deep Cleansing Gel, cildin fazla yağını ve ölü cilt hücrelerini etkili bir şekilde temizleyerek, cildin doğal bariyerine zarar vermeden derinlemesine temizler. Formülünde yer alan AHA+BHA, Çinko PCA ve Aloe Vera sayesinde, pürüz ve geniş gözeneklerin oluşmasına karşı yardımcı olabilir. Bu jel temizleyici, cildin doğal pH seviyesine en yakın olan pH değeri ile formüle edilmiştir, bu nedenle cildi kurutmadan ve doğal yağlarından arındırmadan temizlenmesine destek olur. Aynı zamanda SLES içermeyen yumuşak ve kremsi dokusuyla çok yönlü bir temizleyicidir. Cildinizdeki sebum üretimini kontrol edebilir ve gözeneklerdeki kirlerden temizleyerek, daha berrak ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlayabilir. Dermatologlarla birlikte formüle edilmiş Advanced Deep Cleansing Gel temizleyici, cildinizin taze, nemli ve pürüzsüz görünmesine katkıda bulunabilir. GÖZENEK ARINDIRMA İçeriğindeki AHA+BHA ile cildi pul pul dökmeye, kırışıklıkların görünümünü azaltmaya ve cilt dokusunu iyileştirmeye yardımcı olabilir. Cilt dokusunun, tonunun ve pürüzsüzlüğünün görünümünü iyileştirebilir. Cildi derinlemesine temizler ve nazikçe eksfoliye eder. Ölü cilt hücrelerini, yüzeyde biriken fazla yağı ve kirleri çözer, gözenekleri derinlemesine arındırarak geniş gözenek görünümünü önlemeye yardımcı olabilir. Gözeneklerde birikerek siyah noktalara, geniş gözenek görünümüne, pütürlere neden olan kirleri ve ölü deriyi ciltten arındırabilir. YENİLENEN CİLT BARİYERİ Cildin doğal nem dengesini ve cilt bariyerini korumaya yardımcı olmak için Aloe Vera ile formüle edilmiştir. Dermatolojik olarak test edilmiştir ve tüm cilt tipleri için uygundur. Doğal BHA ve Çinko PCA ile formüle edilen bu nazik temizleyici, fazla sebumu yok edebilir ve cilt pH'ını dengeleyerek cilt bariyerini sağlıklı tutabilir. Cilt tahrişi olasılığını en aza indiren pürüzsüz dokusu ile çok nazik ve hafiftir, böylece eksfoliasyon sonrası nemli, ipeksi bir cilt bırakabilir. Formülü ferah ve tazelenmiş hissettirmek için özel olarak tasarlanmıştır. AYDINLIK VE DURU GÖRÜNÜM Cildin doğal pH aralığına göre formüle edilmiş özel formülü sayesinde sağlıklı su ve yağ dengesinin muhafaza edilmesine yardımcı olabilir, kuruluk hissi olmaksızın cildin nemli hissetmesini sağlar. Cildi nazikçe eksfoliye ederek donuk ve mat cilt görünümüne son verirken, geniş gözenek görünümüne neden olan ölü deri birikimini engellemeye yardımcı olabilir. Aynı anda Aloe Vera ve Çinko PCA ile cildi besler ve nemlendirir. Bu nazik yüz yıkama jeli, cildi gerekli nemden arındırmadan kiri, birikintileri ve fazla yağı gidererek kırışık oluşumunun önüne geçebilir. Bu sayede, her kullanımdan sonra yüzünüz daha yumuşak ve pürüzsüz olabilir. *Cildinizi ve çevreyi korumanın bir parçası olarak, ürünlerimiz vegan, hayvanlar üzerinde test edilmemiş, paraben, sentetik koku veya PEG içermeyen yüksek standartlara uygun şekilde üretilir. Temiz, sağlıklı ve sürdürülebilir güzelliği teşvik etme misyonumuzda bize katılın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 151 - 250 ml
  • İçerik AHA / BHA
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver