Rotring 800 Versatil Kalem 0.5 mm Siyah

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.030,64 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.373 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.498 TL

Ürün Bilgileri

Rotring 800 Versatil Kalem 0.5 mm Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜCRETSİZ KARGO
  • Tamamı metalik gövde teknik çizim için en uygun ağırlığı ve konforlu kullanımı sağlar.
  • Metalik tutma yerinin dizayn, desen ve boyutu uzun saatler eli yormadan ve kaymadan yazım imkanı sağlar.
  • Altıgen şeklindeki gövde elde kolay kavrama sağlar ve kalemin çizim masası üzerinden kaymasını engeller.
  • Sabit uç kısım sayfanın görünümünü engellemez ve %100 hassas çizim sağlar.
  • Eşsiz üstten basmalı mekanizma, kalem kullanılmadığı zamanlarda ucun tamamen saklanmasını sağlar.
  • Gövde üzerinde yer alan uç sertlik derecesi göstergesi, aradığınız kalemi diğer kalemler arasından kolayca bulmanızı sağlar.
  • TÜM ÜRÜNLERİMİZ ADET SATILMAKTADIR. PAKET SATIŞIMIZ BULUNMAMAKTADIR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Rotring Siyah Kalem Ürünleri Trendyol’da!

Rotring 800 t2132 0.5 mm siyah versatil kalem, tümüyle metal gövdeye sahiptir. Kullanımı sırasında kalemin sahip olduğu ağırlığın ne kadarının, elin tam olarak hangi kısımda hissedileceği hesaplanmış ve buna göre özel olarak tasarlanmıştır. Teknik çizimlerden yazı yazmaya kadar oldukça kolay bir kullanım imkânı sunan bu ürün, konforlu tutuşa sahiptir. Uç kırma probleminin meydana gelmemesi için iç aksamında buna uygun materyaller tercih edilen bu kalem, tümüyle kolay ve uzun süreli kullanım için tasarlanır. Kalemin üst kısmında yer alan tırtıklı bölme, yarım dairelik bir hareketle uç kısmının içe saklanmasına olanak verir. Bu sayede cepte taşıma için de oldukça elverişli bir ürün olma özelliğine sahiptir.

  • Tamamı metalik gövdelidir.
  • 0.5 mm'lik uçla kullanılır.
  • Tırtıklı tutacak kısmı bulunur.

Rotring 800 Versatil 0.5 mm Siyah Kalemin Özellikleri Nelerdir?

Rotring 800 Versatil 0.5 mm Siyah Kalemin Özellikleri Nelerdir?

Şık ve zarif bir görüntüsü bulunan Rotring 800 versatil kalem, üstten basmalı mekanizmasıyla kullanılır. Bu ürün yaklaşık olarak 25 g ağırlığa sahip olduğu için kullanımı sırasında elde yarattığı his, çizimlerde kişiye oldukça kolaylık sağlar niteliktedir. Tutma yerinde bulunan tırtıklı bölme, elin üzerinde kaymadan bu kalemin kullanılmasına imkân sağlar. Hem ağırlığı hem de tırtıklı bölmesi sayesinde Rotring 800 t2132 0.5 mm siyah versatil kalem, uzun süreli teknik resim çizimlerinde dahi elin ekstra yorulmasına yol açmaz. Altıgen üst gövdesiyle zarif bir görüntüye sahip olan bu ürün, ele rahat oturur. Arkasında yer alan silgisi sayesinde başka bir ürüne ihtiyaç duyulmadan yalnızca bu kalemi yanınıza almanıza olanak sağlar. Silgisinin hemen altındaki iğnesi sayesinde bu ürünün uç kısmında bir sıkışma olursa, rahatlıkla çözüm bulmanız amaçlanır.

Rotring 800 Versatil 0.5 mm Siyah Kalem Kullanışlı mıdır?

Rotring 800 Versatil 0.5 mm Siyah Kalem Kullanışlı mıdır?

Rotring 800 t2132 0.5 mm siyah versatil kalem hem materyalin ağırlığı hem de tutuş kolaylığıyla son derece kullanışlı bir üründür. Kalemin kullanılmadığı zaman kapanabilir olma özelliği sayesinde, ince olan bölgelerinin yıpranma ihtimali ortadan kaldırılır. Ayrıca aynı özelliğiyle cep ya da çantada taşınırken yazı yazılmasına olanak veren sivri kısmın, bir başka ürüne zarar vermesi engellenmiş olur. Uç kısmı içe saklandığı zaman, arkadan uç çıkartma mekanizmasına basılsa dahi kendisini kilitlediği için ekstra güvenlik imkânı sağlamış olur. Uç için basılan arka kapak, kullanılırken neredeyse ses çıkartmaz. Bu özelliği yalnızca kullanıcısı için değil kişinin çevresindekiler için de oldukça kullanışlı bir durum olarak karşınıza çıkar. Yaklaşık 145 mm'lik uzunluğuyla, tutuşu kolaylaştırılan bu ürün, yukarıda sayılan özellikleri gibi pek çok farklı açıdan kullanışlı olarak nitelendirilir.

Rotring 800 Versatil 0.5 mm Siyah Kalem Kaliteli midir?

Rotring 800 Versatil 0.5 mm Siyah Kalem Kaliteli midir?

Rotring 800 t2132 0.5 mm siyah versatil kalem, yalnızca görüntüsüyle değil ele alındığında verdiği hisle de son derece kaliteli bir üründür. Metalik gövdesi sayesinde kırılmaya karşı dirençli olan bu kalemin iç aksamı da bir o kadar kalitelidir. Cepte taşımaya ya da çanta içinde savrulmadan seyahat etmeye imkân veren klipsi, oldukça sağlam bir şekilde üretilmiştir. Arka kapağa basılarak, her seferinde optimum seviyede uç çıkartılması sağlandığı için kullanıcının ekstra çaba harcamasına gerek kalmaz. Tasarımında masanın üzerinden kaymasını engelleyecek köşeler kullanılacak kadar ince detaylarıyla düşünülen bu ürünün kalitesi, ele alındığı ilk anda hissedilebilecek ölçüdedir. Kalitesiyle fark yaratan Rotring 800 t2132 0.5 mm siyah versatil kalem yorumlarını görmek ve bu ürünü satın almak isterseniz Trendyol üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.