Rothenberger Roleak Hl 7000 Su Kaçak Tespit Cihazı (büyük Borular Için)

195.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Rothenberger Roleak Hl 7000 Su Kaçak Tespit Cihazı (büyük Borular Için)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KANAL MAKİNA Satıcı Ünvanı: ERDOĞAN ATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0990215699
    Bu ürün KANAL MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Belediyeler ve büyük firmalar için Rothenberger Roleak HL 7000 AKUSTİK SU KAÇAK TESPİT CİHAZI Yer mikrofonu, sensör çubuğu ve izleme gazı birlikte elektro-akustik sızıntı tespiti için en ileri teknoloji su kaçak tespit cihazı. Üstün özellikler: -Bluetooth® sayesinde tamamen kablosuz -Net renkli dokunmatik ekranla sezgisel kullanım -Güçlü lityum iyon şarj edilebilir piller sayesinde her zaman kullanıma hazır -Entegre GPS alıcısı -Çevresel / yabancı gürültü azaltma / tamamen bastırma -Frekans analizi -Opsiyonel: İzleme gazı sensörü / toprak mikrofonu / bina içi dinleme mikrofonu HL 7000 yer mikrofonu değişken tasarımı ve 360° sensör ses kaydı özelliği ile sızıntıların yer tespitinde geniş bir yelpaze sunar. Bluetooth özelliği, geniş korumalı piezo elektrik yer mikrofonu, entegre ön yükseltmeli mikrofon sensörü ile dış sesleri tamamen bastırır. Düşük seviyedeki sesleri yükseltir. Bu sayede metalik, PVC, PE, ve her cinsteki boru sızıntılarını kolaylıkla tespite imkan sağlar. Tüm parçalar, yüksek dayanıma sahip tek bir taşıma çantası içerisindedir ve tüm sistem çanta içerisinden aynı anda şarj edilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver