Rothenberger Roleak Aqua 3 Plus Akustik Dinleme Tespit Cihazı Yeni Seri

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Rothenberger Roleak Aqua 3 Plus Akustik Dinleme Tespit Cihazı Yeni Seri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KANAL MAKİNA Satıcı Ünvanı: ERDOĞAN ATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0990215699
    Bu ürün KANAL MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rothenberger ROLEAK Aqua 3 Plus Akustik Dinleme Su Kaçak Tespit Cihazı Rothenberger ROLEAK Aqua 3 Plus Akustik Dinleme Su Kaçak Tespit Cihazı Google Play Store'dan indirin Apple App Store'dan indirin Pil sistemi : Li-Ion / Li-Po pil (şarj edilebilir) Pil tipi : Şarj edilebilir Aralığı kontrol et : BAR Ürün uzunluğu : 23 cm Ürün yüksekliği : 7 cm Frekans (en fazla) : 4000 Hz Frekans (başlangıç) : 0 Hz Ürün ağırlığı : 400 gr Ürün genişliği : 9 cm Çalışma aralığı sıcaklığı : -10 DERECE Çalışma aralığı sıcaklığı : +50 DERECE Teknik detaylar Frekans:1. Stufe: 0 bis 540 Hz Frekans:2. Stufe: 540 bis 4000 Hz Frekans:3. Stufe: 0 bis 4000 Hz Çalışma süresi: ca. 50 Saat İçerik: Ana ünite, Kulaklık, mıknatıs adaptörü, 2x uzatma çubuğu, tripod adaptör, plastik taşıma çantası AÇIKLAMA Sızdıran bakır, plastik, demir, su borularındaki kaçakları bulmak için akustik dinleme cihazıdır. Su kaçak tespit cihazı fayans, şap, parke ve laminat üzerinde zemin mikrofonu olarak kullanılabilir. Farklı boru malzemelerinin sızıntı tespitinde Akış sesini artırır ve sızıntıları kolayca bulmayı sağlar Wireless teknoloji 20 m den fazla kablosuz ses iletim sinyali Optik sesli gösterge Zemin mikrofonu olarak da kullanılabilir İki buton sayesinde kolay kullanım Sinyalin kulaklıklara kablosuz iletimi Başka bir harici bağlantı, harici bir zemin mikrofonunun kullanılmasını da sağlar Cihazdan kulaklığa Bluetooth bağlantısı, rahatsız edici arka plan seslerini engeller ve kulaklığın ses düzeyinin doğrudan cihaz üzerinden kontrol edilmesini sağlar. Bu, tek elle basit kullanım sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip Dijital Ölçüm Cihazları
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver