Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi

99.640,83 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETERNE TEKNOLOJİ YAZILIM BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: ETERNE TEKNOLOJİ YAZILIM BİLİŞİM BİLG.EML.HAVACILIK İLETİŞİM İNŞ.TUR.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381044613300001 Vergi Kimlik Numarası: 3810446133
    Bu ürün ETERNE TEKNOLOJİ YAZILIM BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ø 20 - 150 mm borular için boru temizleme makinesi maks. Çalışma uzunluğu ø 22 mm s-Spiral ile 60 metre 6 mm ve 22 mm spiralleri doğrudan alabilir Opsiyonel olarak adaptör magazin ile Ø 8 ve 10 mm mümkündür Ø 16 mm s-Spiraller 2.2 metre 5 adet - Kutu içerisinde bulunmaktadır Ø 22 mm s-Spiraller 4.5 metre 5 adet - Kutu içerisinde bulunmaktadır Kullanım çapı : Ø 20 - 150 60 metre - 22mm spiral ile Maksimum çalışma uzunluğu :50 metre - 16mm spiral ile 10 metre - 8 ve 10mm spiral ile Motor gücü : 600w Akım : 230v / 50hz Devir : 467 u/dakika Ağırlık : 20.9 kg - Sadece makina
Geri Bildirim Ver

Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi

Kanal açma makineleri geniş kullanım alanları ile dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. Özellikleri ile dikkat çeken makineler farklı iş kollarında rahatlıkla kullanılabilmeleri nedeniyle dikkat çekerken aynı zamanda standart tasarımları ile de tercih edilmektedir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen makineler farklı markaların üretimleri ile kendi aralarında değişiklik gösterebilmektedir. Genel olarak kullanıcıları tarafından elektrik tesisatları, doğalgaz ve su borularının döşenebilmesi için düzgün ve uzun kanalların açılmasına yardımcı olan makine özel başlıkları sayesinde farklı ebatlarda kanal açma özelliğine sahip olabilmektedir. Çok sayıda kişi tarafından kullanılan Rothenberger r600 kanal açma makinesi tasarımları ve modelleri ile adından söz ettirmektedir. Genel olarak kullanıcılarının gerek kalitesi gerekse dayanıklılığı ile satın aldığı Rothenberger markası güçlü motorları ile de dikkat çekmektedir. Değişken fiyatlardan satışa sunulan makineler için sık sık indirim ve kampanyaların uygulanması satışların artış göstermesine olanak sağlar.

  • Geniş kullanım alanı
  • Yüksek motor gücü
  • Dayanıklı

Rothenberger Tarihçe ve Kanal Açma Makineleri

Rothenberger Tarihçe ve Kanal Açma Makineleri

1949 yılında kurulan Rothenberger boru aletleri, makineleri, sıhhi tesisat, ısıtma, klima, soğutma, gaz ve çevre teknolojileri üreticilerinden bir tanesidir. Marka uzun yıllardır yaptığı üretimler ile adından söz ettirmesine karşın Avusturya’nın önde gelen üreticileri arasında yer almaktadır. Markanın üretimlerinin genel olarak iklim kontrolü ile ilgili olması markanın AR-GE çalışmalarına ve yeniliklere önem vermesine olanak sağlarken aynı zamanda yenilikçiliği de ön planda tutmaktadır. Geniş üretim çeşitliliğini farklı ülkelerde yapan marka Avusturya’nın önde gelen üretici ve dağıtıcılarından birisi olmasına karşın aynı zamanda başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde satış yapabilmektedir. Kalitesiyle dikkat çeken Rothenberger markası dayanıklı ve sağlam ürünleri ile bilinmektedir. Markanın üretimleri arasında önemli bir yere sahip olan Rothenberger r600 eco farklı iş kollarında rahatlıkla kullanılabilen kanal açma makineleri arasında yer almaktadır.

Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi

Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi

Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi özellikleri ile dikkat çeken makineler arasında yer almaktadır. Marka tarafından yapılan üretimler de kullanılan materyallerin dayanıklılığı makinenin farklı alanlarda kullanılabilmesine olanak sağlarken aynı zamanda kullanım çeşitliliği de sunmasına olanak sağlamaktadır. 20-150 milimetrelik borular için rahatlıkla kullanılabilen ürün boru temizlemelerden kanal açmalara kadar farklı alanlarda rahatlıkla iş yapabilmektedir. 22 milimetrelik spiralleri sayesinde 60 metreye kadar inebilen ürün opsiyonel olarak 8-10 milimetrelik spirallere sahip olabilmektedir. Set olarak satışa sunulan ürün farklı kullanım alanlarına uygun olarak çok sayıda spiralle gönderilmektedir. 20-150 milimetrelik borular için 60 metreye kadar kullanılabilen makine 600w yüksek motor gücü ile adından söz ettirirken 20.9 kilogram ağırlığına sahiptir. Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi TYC00180828928 özellikleri ve donanımları ile dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır.Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi indirimlerine göz atarak ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi Yorum

Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi Yorum

Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi yorumlarına göz atabilirsiniz. Yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik göstermesine karşın yapılan yorumların olumlu ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olması pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünlerden birisi olmasına neden olmaktadır. Yapılan yorumlar genel olarak kalite, dayanıklılık ve diğer olarak dikkat çekerken yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması ürünün satışlarını da olumlu anlamda etkilemektedir. Rothenberger r600 fiyat bilgileri ile de dikkat çekmektedir. Hali hazırda değişken fiyatlardan satışa sunulmasına karşın indirim ve kampanyaları ile de rahatlıkla satın alınabilmektedir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen ürün özellikleri ile tercih edilenler arasında yer almaktadır. Rothenberger R600 Eco 600 W Kanal Açma Makinesi satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.