Rosece Velvet Krem Ruj Allık

395 TL

Ürün Bilgileri

Rosece Velvet Krem Ruj Allık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rosece Satıcı Ünvanı: ORGAMYRA KOZMETİK BAKIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0645042953700001 Vergi Kimlik Numarası: 6450429537
    Bu ürün Rosece tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Velvet Krem Ruj-Allık B53 Mat ve yoğun pigment konsantrasyonu ile hem ruj hem deallık olarak kullanılabilir. Velvet, nude-açık kahve tonlarında mat rengesahiptir. Kalıcılığı orta-uzun sürelidir. İçeriğindeki doğal yağlar ve E vitamini ile dudaklarınızın güzelliğini ortaya çıkarırken aynı zamanda bakım yapar. SADECE BİTKİ KAYNAKLI İÇERİKLER, VİTAMİNLER,MİNERALLER VE DOĞAL PİGMENTLERLE ÜRETİLMİŞTİR. Ürünlerimizde kullandığımız
  • Sabit (Taşıyıcı) yağların tamamı saf, doğal vesoğuk sıkım yağlardır. Uçucu (esansiyel) yağların tamamı saf, doğal olup,çeşidine göre buhar distilasyonu, absolü veya soğuk sıkım (narenciyeler)yağlardır. Ürün içeriklerimizde Paraben, Silikon, SLS, SLES, ALS, PetrolTürevleri, Mineral Yağlar, Parafin, Vazelin, Etil Alkol, EDTA, Parfüm,Renklendirici, Yapay Koruyucu ve Zararlı Kimyasallar kullanılmamaktadır. 7 ml Parmak veya fırça ile dudaklara ve yanaklarauygulayınız. Renk yoğunluğunu uyguladığınız miktara göre arttırabilir ya daazaltabilirsiniz. Kapağını açık bırakmayınız. Harici kullanım içindir. İçeriğindeki maddelerdenbirine alerjiniz varsa kullanmayınız. Gözle temasından kaçınınız. Serin ve kuruortamda saklayınız. Ingredients: Caprylic/Capric Triglyceride (Hindistancevizi yağ asidi), Mica (Doğal mineral), Oryza Sativa Bran Wax (Pirinç vaks),Cetearyl Alcohol (Bitkisel yağ alkolü), Ricinus Communis Seed Oil (Hint yağı),Tridecane/Undecane (Doğal yumuşatıcı), Zinc Oxide (Nano olmayan doğal mineral),Zinc Stearate (Çinko sabunu), Coco-Caprylate/Caprate (Hindistan cevizi kaynaklıyumuşatıcı), Kaolin (Doğal kil), Tocopheryl Acetate (E vitamini), CI 77492(Iron oxide) (Doğal mineral demir oksit), CI 77015 (Iron Oxide) (Doğal mineraldemir oksit), CI 77491 (Iron Oxide) (Doğal mineral demir oksit), CI 77499 (IronOxide) (Doğal mineral demir oksit), Vanilla Planifolia Fruit Oil (Vanilya uçucuyağı).

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Lacivert
  • RGB #8C5F40
Geri Bildirim Ver