8
Uydu Alıcı Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Rose Technobox Himeris 8'li Lnb Full Hd Sekizli 8 Çıkışlı Lnb Rl-800 Altın Uçlu Gold

419 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
593,46 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rose Technobox Himeris 8'li Lnb Full Hd Sekizli 8 Çıkışlı Lnb Rl-800 Altın Uçlu Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN TEKNOLOJİİ Satıcı Ünvanı: YAMAN TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0935082237000001 Vergi Kimlik Numarası: 9350822370
    Bu ürün YAMAN TEKNOLOJİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TECHNOBOX 8'li lnb full hd 8 çıkışlı lnb rl-800 altın uçlu gold8

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Rose 5275225715125 Rl-800 8'li Altın Uçlu Gold Full HD Çıkışlı LNB

Rose Full HD 8 altın uçlu LNB RL-800, uydu yayınlarını alabilmek amacıyla kullanılan donanımlardan biridir. Uyduya gelen yüksek frekanslı sinyaller üzerinde işlem yapar. LNB, çanak antenle bağlantılı olarak çalışır. Birden çok ucu bulunduğu için farklı cihazlarla birlikte kullanılabilir. Altın uçlu olarak üretilen LNB, düşük gürültü dönüştürücü olarak adlandırılır. Ürün, korumalı kapaklı olarak tasarlandığı için farklı iklim koşullarına dayanıklıdır. Rose RL-800 Full HD 8 altın uçlu LNB, yüksek kaliteli performansıyla öne çıkar. Söz konusu donanım, kolaylıkla bağlantı yapılabilir. Enerji tüketimi düşük olan bu ürün, güvenle kullanılabilir. Yayınların uygun koşullarda izlenmesi için gereken bir parçadır. Rose Full HD 8 adet altın çıkışlı LNB, düşük ses iletimi sağladığı için sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır.

  • Full HD özellik
  • 4K destekli
  • Adet: 8

Rose 8'li Full HD Sekizli LNB’nin Özellikleri

Rose 8'li Full HD Sekizli LNB’nin Özellikleri

Rose RL-800 Full HD 8 altın uçlu LNB, A+++ enerji tüketimine sahiptir. Ürün, 0,1 dB düşük ses üretimiyle ilgi çeker. Bu sayede kullanımı sırasında gürültü oluşmasına engel olur. 4K ve Full HD yayın kalitesiyle kullanıcıları memnun eder. LNB, altın uçlu olarak üretildiği için son derece dayanıklıdır. Bu ürün sayesinde 8 farklı bağlantı noktasına yayın sağlanabilir. Rose Full HD 8 altın uçlu LNB, plastik kaplı gövdesiyle de dikkat çeker. Ürünün tasarımı teknik özellikleriyle uyumludur. Söz konusu donanım, uydudan gelen sinyallerin yükseltilmesi ve dönüştürülmesi amacıyla çalışır. Bütün işlemler sırasında kablo bağlantılarından gelen elektrik gücü ve sinyaller kullanılır. Rose RL-800 Full HD 8 altın uçlu LNB, sürecin çok daha sessiz şekilde işlemesi amacıyla gerekli olan bir parçadır.

Rose 8 Çıkışlı Altın Uçlu Gold LNB Nasıl Kullanılır?

Rose Full HD 8 adet altın çıkışlı LNB, içinde elektronik devreler bulunan bir donanımdır. Yayınları kaliteli olarak izlemek amacıyla kullanılan bu ürün, çanak ve uydu alıcısı arasında iletim sağlar. LNB, çanağın topladığı uydu sinyallerini alır ve bunları işler. Bu sırada sinyalleri yükseltir ve uydu alıcısına yönlendirir. Bu işlemler; kablo, elektrik gücü ve komutlar aracılığıyla yapılır. Ürün çalışırken gürültü üretir. LNB’nin uçlarında kullanılan altın konnektörler bu gürültünün azaltılması amacıyla tercih edilir. Rose RL-800 Full HD 8 altın uçlu LNB, gelen sinyalleri uydu alıcısının anlayacağı dile çevirerek yayını alıcıya gönderir. Bunun sonucunda yüksek kaliteli görüntü aktarımı yapılır. Ürün sayesinde televizyona yansıyan yayın çok daha kaliteli olur. Donanımın çanak antenin sabitliğini bozmadan özenle ayarlanarak takılması önemlidir.

RL-800 Altın Uçlu Gold LNB Kaliteli midir?

Rose RL-800 Full HD 8 altın uçlu LNB, oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Konnektörler, iletim hattının son bölümünde konumlandırılır. Altın, yapısı gereği iletkenlik düzeyi düşük özelliklere sahiptir. Dolayısıyla son derece güvenli bir kullanım vadeder. LNB, farklı iklim koşullarına karşı dayanıklılık göstermesi amacıyla tasarlanmış dirençli bir yapıya sahiptir. Buna ek olarak korozyona karşı da sağlam bir duruş sergiler. Söz konusu ürün, tüm bu özellikleri sayesinde uzun vadeli olarak rahatlıkla kullanılabilir. Uydu yayınları izlenen yerlerde tercih edilen bir donanımdır. Dilerseniz Rose Full HD 8 altın uçlu LNB RL-800 yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu LNB’yi Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.