2
Mutfak Makası kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Rooc Çok Amaçlı Mutfak Makası

79,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
69 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL
Kurumsal Fatura
64,99 TL
82 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rooc Çok Amaçlı Mutfak Makası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEMENAL HOME Satıcı Ünvanı: HANİFE ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6770288610
    Bu ürün HEMENAL HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rooc çok amaçlı mutfak makası paslanmaz çelik ergonomik tasarım
Geri Bildirim Ver

Rooc Çok Amaçlı Mutfak Makası

Kullanım alanı geniş olan makaslar mutfakta da kullanılabilir. Birçok işlemi tek bir ürünle yapabilme imkanı sunar. Rooc çok amaçlı mutfak makası ile herhangi bir bıçak ya da delici alet kullanmadan kolaylıkla ambalaj açabilir, bütün taze yeşillikleri ince ince doğrayabilir, fasulye ayıklayabilir ve aynı zamanda mükemmel pizza dilimlerine sahip olabilirsiniz. Rooc çok amaçlı mutfak makası RRZ7741556 ile olası mutfak kazalarının da önüne geçerek güvenli bir et kesme işlemi yapabilirsiniz. Balıklarınızı kesebilir, tavuklarınızın kemiklerinden kurtulabilirsiniz. Ürün ile yerden ve zamandan tasarruf ederek mutfakta daha kaliteli ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Ele oturan ergonomik hafif tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı sağlayarak işlerinizde zamandan tasarruf sağlar. Zarif ve şık tasarımıyla mutfağınızda yardımcınız haline gelir. Rooc ile mutfakta çalışmanın keyfini siz de yaşayabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik
  • Ergonomik tasarım
  • Kolay kullanım

Kullanışlı Rooc Mutfak Makası Özellikleri

Kullanışlı Rooc Mutfak Makası Özellikleri

Hayatın her alanında kullanım avantajı sağlayan ürünler öne çıkar. Çok amaçlı mutfak makası sayesinde ulaşılması zor küçük yerler, kayan etler ve balıklar gibi birçok işlemi zorlanmadan yapabilirsiniz. Kendinize zarar vermeden fesleğen, kekik gibi otları ayıklayabilir, aynı zamanda zencefil ve sarımsak gibi sert otları ve baharatları da rahatlıkla kesebilirsiniz. Evinizde yaptığınız lezzetli hamurları keserken Rooc mutfak makası ile eşit ve kusursuz parçalar elde edebilirsiniz. Konservelerinizi dökmeden ve dağılmadan mutfak makası yardımıyla kolaylıkla açabilirsiniz. Ürünün ortasında bulunan tırtıklı dişler, kutu kapakları açma konusunda size yardımcı olur. Ürün, paslanmaz çelik yapısı sayesinde suyla temas etse de uzun süre kullanım imkanı sağlar. Temizlenmesi oldukça basit olan mutfak aletini bulaşık makinesinde de kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Siz de ürünü tercih ederek mutfak işlerinize pratiklik katabilirsiniz.

Kaliteli Rooc Mutfak Makası Avantajları

Kaliteli Rooc Mutfak Makası Avantajları

Rooc mutfak makası kullanımı da oldukça kolaydır. Ürün; ergonomik ve hafif yapısı ile ulaşılması en zor yerlerde size kolaylık sağlayarak et, balık ve tavuklarınızı kesmekte ve parçalamakta yardımcınız olur. Mutfaktaki yaralanmaların önüne geçerek işlerinizde size konfor ve zaman tasarrufu sağlayarak yemek yapma sürecinizden keyif almanıza olanak sağlar. Yeşillikleri saplarından ayırırken veya yapraklarını keserken ince dokunuşlarıyla kesme işlemini kolaylaştırır. Ayrıca pense görevi gören tutamaklı dişleri sayesinde şişe kapağı açmak için yardımcı alet arama zahmetinden kurtarır. Her iş için ayrı delici ve kesici alet fazlalığının mutfağınızda oluşturduğu kalabalığı teke indirerek mutfağınızda size alan açılmasına imkan sağlar. Fiyat performans ürünü olan bu model, günlük mutfak işlerinizi de kısa zamanda bitirmenize yardımcı olur. Rooc çok amaçlı mutfak makası yorumları kısmına göz atarak ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Rooc Mutfak Makası Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Rooc Mutfak Makası Fiyatı ve Yorumları

Rooc çok amaçlı mutfak makası fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, paslanmaz çelik kaplamaya sahiptir. Rooc makas kullanımı ile mutfakta olası kazaların önüne geçebilir, ürünün ergonomik şık tasarımı sayesinde zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Ürünün temizliği de oldukça kolaydır, temizlik için ekstra efora ihtiyaç duyulmaz. Elinize oturan hafif tasarımı sayesinde kullandığınız süre boyunca rahatsızlık hissi yaşatmaz. Bu mutfak makası ile etlerinizi kesebilir, sebze ve yeşillikleri kolaylıkla doğrayabilir, aynı zamanda kurutulmuş sebze ve meyvelerinizi rahatlıkla kesebilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olan bu ürün ile mutfakta geçirdiğiniz zamanı en aza indirerek kendinize de zaman ayırabilirsiniz. Siz de Rooc çok amaçlı mutfak makası kullananların yorumları ile ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir, ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla ve güvenle temin edebilirsiniz.