Romand Kalıcı ve Doğal Soğuk Tonlu Kontür Pudrası Better Than Shape - Oat Grain

599,90 TL

Ürün Bilgileri

Romand Kalıcı ve Doğal Soğuk Tonlu Kontür Pudrası Better Than Shape - Oat Grain

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeppuda - Korean Cosmetics Satıcı Ünvanı: YEPPUDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0949073827500001 Vergi Kimlik Numarası: 9490738275
    Bu ürün Yeppuda - Korean Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rom&nd Better Than Shape ile tüm cilt tonlarına uyum sağlayan yeni duo kontür pudrası ile mükemmel doğallıktaki bronzluğu yakalayın! Mat bitişli süper ince toz parçacıkları cildi parlatmadan şekillendirir ve pürüzsüz bir etki yaratır. Zenginleştirilmiş içeriği ve ince dokusu sayesinde cilt ile kusursuz bir biçimde bütünleşerek yüz hatlarının vurgulanmasına imkan sunar. Nasıl kullanılır ? Ten renginize uygun seçtiğiniz Better Than Shape kontür pudranızı kontür fırçanızın üzerine alın. Daha doğal bir gürünümün için fırçanıza hafifçe vurarak fazlalığı uzaklaştırın.
  • Gölgelendirme yapmak istediğiniz bölgeye ürünü uygulayın ardından ürünü hafifçe dağıtarak doğal ve degrade bir görünüm kazanın.
  • Ürün İçeriği: OAT GRAIN A Talc, Polyethylene, Nylon-12, Phenyl Trimethicone, Silica, Magnesium Myristate, Titanium Dioxide (CI 77891), Diisostearyl Malate, Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Iron Oxides (CI 77491), Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Polymethylsilsesquioxane, Methicone, Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Synthetic Fluorphlogopite, Tocopherol. OAT GRAIN B Talc, Polyethylene, Nylon-12, Phenyl Trimethicone, Silica, Magnesium Myristate, Iron Oxides (CI 77499), Iron Oxides (CI 77492), Titanium Dioxide (CI 77891), Diisostearyl Malate, Iron Oxides (CI 77491), Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Polymethylsilsesquioxane, Methicone, Dimethicone, Ultramarines (CI 77007), Triethoxycaprylylsilane, Synthetic Fluorphlogopite, Tocopherol.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver