Doğan Kitap Barış Muslu Seti ( Sağlığına - Beynine Format At - Yıka Beynini- Neuro Aşk - Gecikmeli Teslimiyet )

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.011 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.119 TL

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Barış Muslu Seti ( Sağlığına - Beynine Format At - Yıka Beynini- Neuro Aşk - Gecikmeli Teslimiyet )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nehir Kitap Satıcı Ünvanı: ANILCAN GÜLDEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4160533457
    Bu ürün Nehir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barış Muslu Seti ( Sağlığına - Beynine Format At - Yıka Beynini- Neuro Aşk - Gecikmeli Teslimiyet )

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar M. Barış Muslu
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğan Kitap Barış Muslu Seti (Sağlığına - Beynine Format At - Yıka Beynini- Neuro Aşk - Gecikmeli Teslimiyet)

1975 yılında Mersin’de doğan Barış Muslu, lise yıllarında Amerika’da eğitim almaya başlar. 20 yaşında mezun olduğu zaman ülkesine mühendis olarak döner. Mastır alanını işletme üzerine seçen yazar 2001 yılında iken girişimci ruhunu harekete geçirerek teknoloji sektöründe kendi şirketini kurar. Barış Muslu kitap seti içindeki eserlerden de anlaşılacağı üzere uzun yıllar beyin üzerine araştırmalar yapar. 1994 yılında hobiden öteye geçen bu araştırmalar, yeni bir sistem geliştirmesi ile birlikte profesyonel bir tabanda devam eder. İnsan beyninin bedensel ve ruhsal sağlık üzerindeki etkilerini geniş çapta değerlendiren yazar, yeni sistemine NeuroFormat ismini verir. Barış Muslu 5’li kitap seti içeriğiyle bu metodun tüm detaylarını okuyucularına açıklar. Kişisel gelişim kategorisindeki bu setten siz de faydalanabilirsiniz.

  • Uygulaması kolay teknikler
  • Teknik verilerle desteklenen teoriler
  • Yüksek başarı oranı

Doğan Kitap Barış Muslu Seti 5’li Kitap Özellikleri

Doğan Kitap Barış Muslu Seti 5’li Kitap Özellikleri

İnsan beyni üzerinde fiziksel ve ruhsal araştırmaların yapılmasının geçmişi yüzyıllara dayanır. Her bilim dalı kendi argümanlarına göre çeşitli sonuçlar ortaya koyar. NeuroFormat sistemi kısaca bu sonuçların toplamından elde edilen yeni bir çıktı olarak çalışır. Doğan Kitap Barış Muslu seti (Sağlığına - Beynine Format At - Yıka Beynini - Neuro Aşk - Gecikmeli Teslimiyet) kitaplarında öncelikle beynin fiziksel olarak temel çalışma prensipleri ele alınır. Bu prensiplerin her biri bilimsel verilerle açıklanır ve tamamen kanıtlanmış sonuçlara odaklıdır. Yazar sağlık, düşünce yapısını değiştirme, geçmişi unutma, aşk, ilişkiler, kişisel ve toplumsal travmalar gibi konularda tıbbi çarelerin tükendiği noktalarda beyin gücünü devreye alarak işleri yoluna koyma çabasına sistematik bir teknikle yaklaşır. Herkesin bu gücü kullanarak sistemi kolaylıkla öğrenebileceğini ve biraz da zaman ile uygulamaya koyabileceğini anlatmaya çalışır.

Doğan Kitap Barış Muslu Seti 5’li Kitap Yorumları

Doğan Kitap Barış Muslu Seti 5’li Kitap Yorumları

Doğan Kitap Barış Muslu seti (Sağlığına - Beynine Format At - Yıka Beynini - Neuro Aşk - Gecikmeli Teslimiyet) yorumları bu kitapları satın alarak okuyan ve görüşlerini paylaşan müşterilere aittir. Birçok okuyucu kitaplarda anlatılan teknik verileri de baz alarak yazarın savına olumlu yaklaşır. Uygulamaya geçebilen okuyucular tekniğin faydalarını gördüklerinden bahseder. Yazılan bilgileri anlama ve uygulamaya koyma başarısı kişiden kişiye farklılık gösterir. Kişisel gelişim çalışmalarına aşina olan bireyler yazılan talimatları kolay şekilde uygulayabildiklerini belirtir. Çok fazla bilimsel dil kullanmadan akıcı, anlaşılır ve sade bir yazım tercih eden Barış Muslu bu tercihi sayesinde her düzeydeki okura ulaşmayı başarır. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif bir yol öneren yazarın eserlerinden yararlanabilirsiniz. Gençlik çağından itibaren yetişkinlik dönemlerinde de uygulanabilir olan NeuroFormat formülünü denemek için siz de bu seti satın alabilirsiniz.

Avantajlı Doğan Kitap Barış Muslu Seti 5’li Kitap Fiyatı

Avantajlı Doğan Kitap Barış Muslu Seti 5’li Kitap Fiyatı

Doğan Kitap Barış Muslu seti (Sağlığına - Beynine Format At - Yıka Beynini - Neuro Aşk - Gecikmeli Teslimiyet) fiyatı bütçe dostu rakamlarla sunulur. Ürünlerin her biri kaliteli karton kapağa, canlı renkli baskıya ve sağlam materyallere sahiptir. Birbiri ile ilişkili olan 5 adet kitabı bir arada temin edebileceğiniz bu set ekonomik bir seçenektir. Barış Muslu’nun geliştirdiği özel sistemle sınırsız olarak nitelendirilen beyin gücünüzü nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz mümkündür. Kötü alışkanlıklardan kurtulmak, kronikleşen hastalıkların etkilerini zayıflatmak için ruhsal dengeyi kurabilmek, karşı cinsle ideal ilişki kurabilme becerisi kazanmak gibi olumlu dönüşümler vadeden NeuroFormat metodu sayesinde hayatınızdaki birçok şeyi kökünden değiştirme şansını yakalayabilirsiniz. Basıldığı zamandan beri çok satan kitaplar listelerinde kendine yer edinen bu 5’li seti uygun fiyat avantajı ile Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.