Rolypoly 2723 Garson Shark Lacivert Erkek Çocuk Eşofman Takımı

849,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 10-11 Yaş
9-10 Yaş
10-11 Yaş
12-13 Yaş
14-15 Yaş

Ürün Bilgileri

Rolypoly 2723 Garson Shark Lacivert Erkek Çocuk Eşofman Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hesaplı Çamaşırım Satıcı Ünvanı: AHMET YAĞLICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5681511388600001 Vergi Kimlik Numarası: 9280520322
    Bu ürün Hesaplı Çamaşırım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Roly Poly 2723 Garson Shark Lacivert Erkek Çocuk Eşofman Takımı Hangi anne baba hazır olan bir kombini çocuğuna giydirmekten mutluluk duymaz ki? Biz sizin yerinize en uygun kombinleri yapıp hazırlıyoruz sizlere de sadece kullanmak kalıyor. Rolypoly Shark Lacivert Erkek Çocuk Eşofman Takımımız çocuğunuzun her ortamda dikkatleri üzerine toplamasına neden olur. Lacivert rengi ve günümüzde oldukça popüler olan köpekbalığı baskılarıyla adeta göz doldurur. Canlı rengi ve baskılarında asla bir solma veya yıpranma meydana gelmez. Anne baba olarak sizlerin çocuklarınız için pamuklu giysiler tercih etmek istediğinizi biliyor ve her zaman bu konuya çok önem veriyoruz. Bu nedenle de %100 pamuk olup terletme yapmayan süprem kumaştan üretilen erkek çocuk eşofman takımımız hava alan yumuşacık kumaşı sayesinde çocuğunuzun terlemesine engel olur. İkili eşofman takımlarımızı tercih ettiğimiz takdirde çocuğunuzun terleyip terlemediğini düşünmezsiniz ve içiniz rahat eder. Lacivert erkek çocuk eşofman takımımızı oğlunuz için ev giyiminde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca çocuğunuz eğer okula gidiyorsa okulda da rahatlıkla giydirebilirsiniz. Dışarıda, parkta koşup oynarken kesimi son derece rahat olduğu için çocuğunuzun hareketlerini kesinlikle kısıtlanmaz. Kumaş İçerik: Üst Kumaş %100 Pamuk, Alt Kumaş %100 Pamuk Kumaş Tipi: Süprem Renk: Lacivert Beden: 9/10 Yaş - 10/11 Yaş - 12/13 Yaş - 14/15 Yaş ÖNEMLİ NOT: Erojen bölge ile temas eden ürünlerin iadesi (sağlık nedenleri ile) kabul edilmez. Korse, Sütyen, Pijama, Elbise ve gecelik takımları
  • ancak ambalajı açılmamış, denenmemiş, bozulmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir. Ürün, varsa hediyesi ve tüm aksesuarları ile birlikte orijinal paketiyle gönderilmelidir.Hijyen kuralları gereği alt iç giyimde iade ve değişim yapılmaz. İlk kullanıcıya özel yapıştırma jelatini olan ürün ve aksesuarlarımızda, mayo, sütyen, bikini ürünlerinde de iade ve değişim yapılmaz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver