RODEO Saç Açma Fırçası Eddy's 115

409 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
407,70 TL
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
407,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

RODEO Saç Açma Fırçası Eddy's 115

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lilamorkozmetik Satıcı Ünvanı: GURBET KOLBÜKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750284902
    Bu ürün lilamorkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rodeo edyy’s saç açma fırçası 115 Saçların kolayca açılmasını ve taranmasını sağlar. Top uçlu yapısıyla düz ve hafifi dalgalı saçlar için uygundur. Saçları nazikçe tarar, saça zarar vermez. Ergonomik, ahşap sap kısmıyla kullanım kolaylığı sağlar. Ürün boyutu: 26 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tip Fırça
Geri Bildirim Ver

RODEO Saç Açma Fırçası Eddy's 115

Kişisel bakım her insan için oldukça önemlidir. Bakımlı ve kendine özen gösteren insanların yaşam kalitesi daha yüksek olur. Kişisel bakımın sağlanması için özel olarak kullanılan araçlar bulunur. Kişisel bakım malzemeleri, insanların işlerini kolaylaştıran kullanışlı araçlardır. Saç bakımında kullanılan saç fırçaları bu ürünler arasındadır. Saç fırçası, saçların yumuşatılması ve şekillendirilmesi amacıyla kullanılır. Bu araçlar saçlarınızın şekil almasına ve daha bakımlı görünmesine yardımcı olur. RODEO saç açma fırçası Eddy's 115 kişisel bakımınızı tamamlamanızı sağlayacak ideal bir üründür. Bu ürün ile saçlarınızı tarayarak kolayca açılmalarını sağlayabilirsiniz. Ürün kaliteli ve özenli tasarlanmış bir yapıya sahiptir. Ürünün özel ergonomik tasarımı kolay kullanım sağlar. Siz de bu kişisel bakım malzemesi ile aradığınız rahatlığa kavuşabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Özel top uçlar
  • Kullanışlı yapı

Kullanışlı Yapısıyla RODEO Saç Açma Fırçası Eddy's 115

Kullanışlı Yapısıyla RODEO Saç Açma Fırçası Eddy's 115

Günlük hayatta birçok araç ve malzeme kullanılır. Kişisel bakım yaparken de farklı ürünlere ihtiyaç duyulur. RODEO Eddy's 115 saç açma fırçası sıklıkla ihtiyaç duyulan araçlardan biridir. Bu ürün saçlarınızdaki karışıklıkların giderilmesini ve ve taranmasını sağlar. Ürün top uçlu bir yapıya sahiptir. Bu özellik sayesinde düz ve hafif dalgalı saçlarda rahatlıkla kullanılabilir. Bu fırça ile nazik bir tarama yapmanız mümkün olur. Bu nazik tarama zararsız bir şekilde karışıklıkları açmanızı sağlar. Fırça ergonomik tasarıma sahiptir. Bu özel tasarımda ve üründe bulunan ahşap sap, kullanım kolaylığı sunar. Boyu 26 cm olan bu kullanışlı ürün beklentilerinizi karşılar. Kullandığınız kişisel bakım ürünlerini doğru seçmeniz aldığınız verimi artırır. RODEO saç açma fırçası doğru bir tarama yapmanızı sağlayarak saçınızı destekler. Siz de bu ürün ile daha bakımlı ve özenli olabilirsiniz.

Kalitesi ile Öne Çıkan RODEO Saç Açma Fırçası

Kalitesi ile Öne Çıkan RODEO Saç Açma Fırçası

Kullanılan ürünlerin kaliteli ve iyi malzemeden üretilmiş olması önemlidir. Kaliteli ürünlerin kullanımı rahat olur. Bunun yanında ömürleri de kalitesiz malzemeden üretilen ürünlere göre daha uzundur. Özellikle sıklıkla vücudunuza temas eden kişisel bakım ürünlerinin kaliteli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Malzeme kalitesi oldukça iyi olan RODEO fırçanın memnuniyet sağlama oranı yüksektir. Üründe bulunan özel top uçlar baş derinizi hiç acıtmadan tarama işleminizi gerçekleştirmenizi sağlar. RODEO Eddy's 115 saç açma fırçası kullananlar bu ürünü severek ve beğenerek kullanır. Kişisel bakımda kaliteli ve doğru malzeme seçimi yapmak önemlidir. Doğru tarak seçimi daha sağlıklı ve dayanıklı saçlara sahip olmanızı sağlar. Yanlış ve bilinçsiz yapılan tarak seçimi bakımınızın yeterince iyi olmamasına sebep olabilir. Bu yüzden siz de kalitesi ile öne çıkan RODEO Eddy’s 115 fırçayı kullanarak doğru bir seçim yapabilirsiniz.

RODEO Saç Açma Fırçası Eddy's 115 Fiyatı ve Yorumları

RODEO Saç Açma Fırçası Eddy's 115 Fiyatı ve Yorumları

Görünüşünüzü direkt olarak etkileyen saçlarınızın sağlıklı ve güzel olması kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Bunun sağlanması için saç bakımınıza özen göstermeniz gerekir. Onları günlük olarak taramak bu bakımın temelini oluşturur. Doğru bir tarak veya fırça saçlarınızdaki doğal yağı eşit olarak dağıtarak dayanıklılık ve koruma sağlar. Bunun yanında karışıklıkları da kolayca giderir. Saç şekline ve yapısına göre kullanılan araçlar değişebilir. Ahşap saç fırçaları daha hacimli bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. RODEO fırça bu alanda öne çıkan kaliteli ürünlerdendir. RODEO Eddy's 115 saç açma fırçası yorumlarını inceleyerek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Memnuniyet sağlaması ile bilinen RODEO saç açma fırçası Eddy's 115 fiyatı merak edilir. Trendyol’un kampanya ve fırsatlarını takip ederek uygun fiyatlarla bu ürüne kolayca ulaşmanız mümkündür.