RODEO Antistatik Karbon Tarak 034

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

RODEO Antistatik Karbon Tarak 034

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmopol Satıcı Ünvanı: KOZMOPOL KOZMETİK SAĞLIK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093273700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820932737
    Bu ürün kozmopol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rodeo style collection tarak 034>çok fonksiyonlu açma ve tarama tarağıdır.>tarağın bir kısmı açmak bir kısmı taramak için tasarlanmıştır.>sap kısmı saçları ayırmanızı sağlar.>anti statik özelliğiyle saçta oluşabilecek elektriklenmelerin önüne geçer.>karbon yapısıyla ısıya dayanıklı olarak üretilmiştir.>düz ve hafif dalgalı saçlar için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tip Tarak
Geri Bildirim Ver

Rodeo Antistatik Karbon Tarak 034

Gün içinde sıklıkla kullanılan eşyalardan biri saç tarağıdır. Antistatik özelliğe sahip Rodeo tarak hayatınızı kolaylaştırır. Isıya dayanıklı karbon yapısı sayesinde fön makinesi ile kullanımında avantaj sağlar. Üç farklı diş aralığına sahip bu model, düz ve dalgalı saçlar için uygun bir yapıya sahiptir. Hafif oluşu kullanım sırasında rahatlık sağlar. Sap kısmında bulunan üç diş tipi saçların kırılmadan açılmasına yardımcı olur. Ürünün her iki tarafında bulunan sık dişli ve seyrek dişli bölümler saçları açma ve tarama özelliğine sahiptir. Tarağın sahip olduğu antistatik özellik, saçların elektriklenmeden taranmasını mümkün kılar. Sağlam bir yapıya sahip olan bu tarak modeli kırılmalara ve hasarlara karşı dayanıklıdır. Rodeo antistatik karbon tarak 034 yorumlarına göz atarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

  • Antistatik yapı
  • Çok fonksiyonlu açma ve tarama
  • Isıya dayanıklılık

Rodeo Antistatik Karbon Tarak 034 Kullanımı

Rodeo Antistatik Karbon Tarak 034 Kullanımı

Kullanımı kolay bir ürün olan Rodeo antistatik karbon tarak 034, birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Isıya dayanıklı tasarımıyla hem kuaförlerin hem de evlerinde kullanan müşterilerin beğenisini toplar. Çok fonksiyonlu şekil verme ve tarama tarağı olması pratiklik sunar. Elektriklenme sorunu, ürünün antistatik özelliğe sahip olması ile yok edilir. Dalgalı ve düz saçların tarama esnasında kırılmasına engel olan seyrek ve sık dişlere sahiptir. Tarağın sap kısmında bulunan uzun dişler, saçları ayırmak için kullanılır. Hem darbelere hem kırılmalara karşı duran yapısı ile uzun ömürlü ve pratik bir kullanım sağlar. Ürünün fonksiyonel tasarımı, değişik saç modelleri denenirken pratik ve kolay kullanımı mümkün kılar. Dişlerin kıvrımlı uç kısımları, tarama esnasında saç derisine zarar vermez. Farklı saç tiplerine hitap eden bu kullanışlı ürüne göz atabilirsiniz.

Dikkat Çeken Rodeo Antistatik Karbon Tarak Yorumları

Dikkat Çeken Rodeo Antistatik Karbon Tarak Yorumları

Şık tasarımı ile Rodeo antistatik karbon tarak 034 kullananların beğenisini toplar. Olumlu yorumlara sahip olan bu ürün kullanımı açısından büyük bir kolaylık sağlar. Düz ve dalgalı saçlara sahip müşterilerin farklı saç modelleri denerken kullandığı bu ürün, pratik bir kullanıma sahiptir. Isıya dayanıklı karbon yapıya sahip olması, modelin fön makinesi ile çalışmasına kolaylık sağlar. Farklı saç modelleri denenirken oluşabilecek elektriklenme problemi ürünün antistatik yapısı ile giderilir. Hafif bir ağırlığa sahip olan karbon tarak, oldukça rahat bir tutuşa sahiptir. Dişlerin uçlarında bulunan kıvrımlı noktalar, tarama esnasında saç derisine zarar vermeyi önler. Ürünün darbe ve kırılmalara karşı sağlam yapıya sahip olması, beğeni toplayan bir başka özelliğidir. Markanın ürünü, dayanıklı bir tarak arayışında olan kişilere önerilebilir. Bu ürünü kullanarak saçlarınıza birçok farklı şekil verebilirsiniz.

Avantajlı Rodeo Antistatik Karbon Tarak Fiyatları

Avantajlı Rodeo Antistatik Karbon Tarak Fiyatları

Bu modelin fiyatı, ısıya dayanıklı yapısı ve farklı özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Darbeye ve kırılmaya dayanıklı karbon yapılı bu model, sağlam ve uzun ömürlü bir tarak tipidir. Bu sebeple özellikle tasarımıyla beğeni toplar. Tarağın uç kısmında bulunan üç adet uzun diş saçları ayırmaya olanak sağlar. Saçların kırılmadan taranmasını mümkün kılan seyrek dişli tarafıyla doğal ve sağlıklı yapısını korumaya yardımcı olur. Saçların taranması ve ayrılması için üç farklı diş yapısına sahiptir. Kıvrımlı diş uçlarıyla saç derisine zarar vermez. Özellikle işlem görmüş saçlara nazik bir bakım yapmak için ideal modeldir. Düz ve dalgalı saçların farklı ihtiyaçlarına çözüm sağlar. Farklı saç yapısına sahip müşterilerin rahatlıkla kullanabileceği bir yapıya sahip olan Rodeo antistatik karbon tarak 034 fiyatına çok çeşitli avantajlar ile Trendyol’da ulaşabilirsiniz.