Rode Wireless Go Iı 2 Kişilik Kablosuz Mikrofon Sistemi / Kayıt Cihazı

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.869 TL9.300 TL
50.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rode Wireless Go Iı 2 Kişilik Kablosuz Mikrofon Sistemi / Kayıt Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gdelektronik Satıcı Ünvanı: MADONA VALISHVILI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220798043
    Bu ürün gdelektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çıkış tipi AUX ve USB Type-C olan yaka mikrofonunun kullanım mesafesi 200 metredir.
  • 7 saat kullanım süresine sahip olan kablosuz yaka mikrofonu her yanından ses alabilir.
  • Düşük frekansı 50 Hz olan Rode Wireless Go II 20 kHz yüksek frekansa sahiptir.
  • Hassasiyeti -20 dB olan Rode Wireless Go II kablosuz mikrofon pop filtresine sahiptir. Bağlantı hızı yüksek olan mikrofon 3 saniye içinde otomatik olarak bağlanma özelliğine sahiptir.
  • Rode Wireless Go II ağırlığı 30 gramdır. Ses alma kapasitesi yüksek olan mikrofonun kıyafet veya kamera kayışına takılabilmesi için kıskacı bulunur.
  • 2 kişilik kablosuz yaka mikrofonu içerisinde dijital hareketli frekans sistemi bulunur. Mikrofonun akustik ses kalitesi yüksektir.

Ürün Özellikleri

  • Tip SLR Aksesuarları
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Rode wirelessgo2 Wireless Go II 2 Kişilik Kablosuz Mikrofon Sistemi Kayıt Cihazı

Profesyonel seviyede ses kayıt etmek ve bu sesi dijital ortama aktarabilmek için Rode Wireless Go II 2 kişilik kablosuz mikrofon sistemi ürünü beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilecek bir üründür. Ürün vericiler ve alıcılar ile otomatik olarak eşleşebilen özelliğe sahip olarak kutusundan çıkmaktadır. Kullanımı oldukça basit olmasına karşın kaliteli ses kayıtları alabilmenizi sağlamaktadır. Rode Wireless Go 2 ürünü sayesinde içerik oluşturmak, film oluşturmak, vlog çekmek, canlı yayın kurmak artık daha basit hale geliyor. Birkaç dakikada kurduktan sonra sesinizi dijital ortama anlık olarak aktarabilirsiniz. Hem eğlenceli yönünden faydalanabilir hem de profesyonel olarak bir destek ürüne sahip olmuş olursunuz.

  • Profesyonel ses kaydı
  • Hafif ve şık tasarım
  • Akıllı telefon, tablet, kamera, iOS, USB-C ile uyumluluk

Rode Wireless 2 Kişilik Kablosuz Mikrofon Sisteminin Özellikleri

Rode Wireless 2 Kişilik Kablosuz Mikrofon Sisteminin Özellikleri

Rode Wireless Go II 2 kişilik kablosuz mikrofon sistemi aynı anda iki ses kaynağını kayıt edebilen özelliğe sahiptir. 2,4 Ghz dijital iletim ağına, 128 bit şifrelemeye sahiptir. 200 metreye kadar kapsama alanı mevcuttur. 3 mm TRS analog çıkış, USB-C ve iOS dijital çıkışı, kameralar ve mobil cihazlarla tam uyumluluğu mevcuttur. 24 saatin üzerinde kayıt alabilen dahili belleğiyle artık uzun süren kayıtlarınızda daha rahat olacaksınız. Kayıt süresinin üst düzeyde olması sayesinde daha kullanışlı bir ürün haline gelmiştir. Mono veya stereo kayıt modları, güvenlik kanalı, esnek kazanç kontrolü bulunmaktadır. Rode Wireless Go II 2 kişilik kablosuz mikrofon sistemi dahili şarj ile 7 saate kadar pil ömrü sunar. Avustralya’da hassas üretim tesislerinde tasarlanmış ve özenle üretilmiştir.

Rode Wireless Go II Kablosuz Yaka Mikrofonunun Avantajları Nelerdir?

Rode Wireless Go II Kablosuz Yaka Mikrofonunun Avantajları Nelerdir?

Rode Wireless Go II – 2 kişilik kablosuz yaka mikrofonu ürünü iki kişinin rahatlıkla konuşurken kullanabilmesi için tasarlanmıştır. Tablet, akıllı telefon, kamera ve USB-C çıkışı olan tüm cihazlara uyumludur. İçerik oluşturmak için vazgeçilmez eşyalarınızdan birisi haline gelecek. Ürünü kullanmak oldukça kolaydır. Kurulumu birkaç saniye sürmektedir. Ürün, iki kişi konuşurken ayrı kaydetme ve ikisini birleştirebilme özelliklerine sahiptir. 32 gramdan daha hafif bir üründür. Hafif olduğu için kolayca taşınabilir, yakaya takılıp konuşma sırasında rahat bir ortam oluşturulabilir. Benzersiz bir klipsli tasarıma sahiptir. Klipsi sayesinde ayakkabıya bile entegre edilebilir. Rode Wireless Go II 2 kişilik kablosuz mikrofon sistemi vericiler ve alıcılarla otomatik bağlantı kurabilen teknik özelliğe sahiptir.

Rode 2 Kişilik Kablosuz Kayıt Cihazı Kaliteli midir?

Rode 2 Kişilik Kablosuz Kayıt Cihazı Kaliteli midir?

Rode Wireless Go II 2 kişilik kablosuz kayıt cihazı profesyonel düzeyde ses kaydı almak isteyenler için doğru bir ürün tercihi olacaktır. Kolay esnemeyen, kırılmaya dayanıklı, profesyonel ses kaydı alabilmesi ürünü öne çıkaran özellikleridir. Ses kayıtlarında basit cihazlar ile istenen verim alınamamaktadır. Ürünün Rode Wireless Go II 2 kişilik kablosuz mikrofon sistemi yorum bölümünden ürünü daha önce satın alanların yorumlarını inceleyebilirsiniz. Profesyonel ses kaydı için tercih edenler oldukça fazladır. Röportaj almak için, vlog çekmek için, içerik üretimi için ürün tercih edilmektedir. Kolay dönüştürücüye sahip olması, aynı anda kayıt alabilmesi sayesinde ürün beğeni toplamıştır. Rode Wireless Go 2 fiyatı ürünün kalitesine göre doğru bir fiyata sahiptir. Rode Wireless Go II 2 kişilik kablosuz mikrofon sistemi oldukça profesyonel video veya ses kayıtları sırasında harfi harfine kayıt alabilen, sesleri kaçırmadan yansıtabilen yapısı vardır. Ürünü birkaç tuşlamayla Trendyol sayfası üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.