Rockstar Red Dead Redemption Game Of The Year Edition Ps3 Oyun

850 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Rockstar Red Dead Redemption Game Of The Year Edition Ps3 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Japonoyuncaksarayı Satıcı Ünvanı: KANARYA PAZARLAMA NİKAH ŞEKERLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0495000456700011 Vergi Kimlik Numarası: 4950004567
    Bu ürün Japonoyuncaksarayı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Red Dead Redemption, Rockstar San Diego ile Rockstar North tarafından geliştirilip, Rockstar Games tarafından yayımlanan, üçüncü şahıs nişancı persfektifine sahip, açık uçlu aksiyon-macera türündeki Western video oyunu.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Red Dead Redemption Game of the Year Edition PS3 Oyun Rockstar Games Fiyatı - Trendyol

Red Dead Redemption Game of the Year Edition PS3 oyun SS1000 aksiyon ve macera türündedir. Read Dead Redemption oyununun Game of the Year Edition serisidir. Maceraseverlerin keyifle oynadığı bu oyun, PlayStation 3’te oynamak için uygundur. Oyun dili İngilizcedir. 18 yaş ve üzeri insanların oynaması için tasarlanır. Oyun, üçüncü şahıs nişancı perspektifiyle oynanır. Maceraseverlerin hafta sonunu evde ekran başına kitlenerek vakit geçirebileceği aktivite olmayı başarır. Çok kişiyle ya da tek başınıza oynayabilirsiniz. Eşli oynama özelliği sayesinde sevdiklerinizle yeni bir maceraya atılabilirsiniz. Bu tarz aktivitelerden keyif alan biriyseniz Red Dead Redemption ile saatlerinizi ekran başında geçirebilirsiniz. Bölüm geçtikçe oynama hissiniz daha da artar ve gerilimi maksimum seviyede hissedebilirsiniz. Red Dead Redemption ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • PlayStation 3
  • 18 yaş ve üstü
  • Çoklu ve tekli oynama

Red Dead Redemption Game of the Year Edition Oyun Hikayesi

Red Dead Redemption Game of the Year Edition Oyun Hikayesi

Red Dead Redemption Game of the Year Edition PS3, 1911 yılının Vahşi Batısında ABD ve Meksika sınırlarında geçer. Eskiden kanun kaçağı olan John Marston’ın yer alır. Çocukları ve eşi devlet tarafından rehin alınır ve Marston eski çete üyelerini yakalamak için mücadele verir. Red Dead Redemption PS3’te ilerlemek için ana senaryodaki görevler yapılır. Haritadaki görevler tamamlanınca yeni görevler açılır. Eğer bir görevde başarısız olunursa tekrar yapılır. Buna ek olarak oyuncular, çevredeki rastgele gelişen olaylara etki edebilirler. Haritada yer alan yabancıların görevlerini veya yan görevleri yapabilirsiniz. Yan görevlerin yapımında belirli bir sıra yoktur. Görevler dışında haritada gezinirken karşılaşılan çatışma ya da soygun gibi olaylarda iyi veya kötü tarafta yer alarak dahil olunabilir. Kaliteli grafikleri olan bu oyunda kendinizi adeta sinema izler gibi hissedebilirsiniz.

Read Dead Redemption PS3 İçeriği

Read Dead Redemption PS3 İçeriği

Oyuncunun davranışlarına göre değişen onur sistemi bulunur. Bankadan çalınan parayı ya da kaçırılan birini kurtarmak gibi hareketlerde bulunursanız onur sistemindeki seviye artar. Masum insanlara zarar vermek ya da birçok suç işlemek ise onur seviyesini düşürür. Onur seviyesinin yüksek olması çevresindeki insanların Marston’a güvenmesinde yardımcı olur. Eğer baş karakterin onur seviyesi düşükse kimi zaman öldürmekle tehdit edilir ya da insanlar ona yaklaşmaktan korkar. Aynı şekilde karakterin şöhret seviyesi de yan görevler yapınca artar. Bu oyun içerisinde ödül avcılığı yapabilir, bitki toplayabilir, silah düelloları yapabilir, et veya deri için hayvan avlayabilirsiniz. Görevler tamamlandığında görev zorluğuna göre para ödülü verilir. Kendi oyun kaderinizi belirleyerek eğlenceli bir serüvene başlayabilirsiniz. Red Dead Redemption Game of the Year Edition PS3 yorumu sayesinde bilgi sahibi olabilirsiniz.

Read Dead Redemption PS3 Fiyatı

Read Dead Redemption PS3 Fiyatı

Red Dead Redemption Game of the Year Edition PS3 fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Kendinizi senaryonun içerisinde hissedebileceğiniz bu oyunda karakterin kazandığı para karşılığında silah, mermi, giysi gibi eşyalar satın alabilirsiniz. Öldürülen hayvan derileri, boynuzları ya da etlerini satabilir ve para kazanabilirsiniz. Çatışmalar üçüncü şahıs nişancı perspektifi ile yapılır. Çeşitli nesnelerin arka kısımlarından siper alınabilir, otomatik ya da serbest bir şekilde nişan alabilirsiniz. Oyun içerisinde birden fazla silah kullanarak çatışabilirsiniz. Tabancalar, tüfekler, av tüfekleri, bıçak ya da yumruğunuzu kullanarak savaşabilirsiniz. Dead Eye özelliği ekran rengini değiştirir ve zaman akışını yavaşlatır. Kendinizi oyun içerisindeki nişancı gibi hissetmenizi sağlar. Dead Eye süresi dolduğunda karakter işaretlenen yerlere ateş eder. Aksiyonun keyfini evinizde bu oyun sayesinde çıkarabilirsiniz. Red Dead Redemption PS3 fiyat bilgisine Trendyol üzerinden bakabilir ve satın alabilirsiniz.