RockStar Games L.a. Noire PS3 Oyun

309 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

RockStar Games L.a. Noire PS3 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ayhan Karaca Satıcı Ünvanı: AYHAN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5050298093
    Bu ürün Ayhan Karaca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L.A. Noire, Team Bondi tarafından geliştirilmiş, Rockstar Games tarafından Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için yayımlanmış üçüncü şahıs nişancı, dedektiflik ve neo-noir türünde bir video oyunudur.
Geri Bildirim Ver

RockStar Games L.A. Noire Ps3 Oyun

Rockstar Games L.A. Noire PS3 oyun savaş sonrası Los Angeles'ta gerçekleşen gerçek olaylardan esinlenerek üretilir. Dehşet verici olaylara tanıklık edebileceğiniz adrenalin, heyecan ve korku dolu sahneleriyle öne çıkan bir oyundur. Çeşitli yeteneklerinizi keşfedebileceğiniz adrenalin dolu sahneleriyle dikkat çeken grafik, çözünürlük kalitesi yüksek bu ürün aksiyon seven oyunseverlerin tercihidir.

 
  • Çözünürlük kalitesi yüksek
  • Adrenalin dolu sahneler
  • Heyecan ve korku dolu

RockStar Games L.A. Noire PS3 Oyun Özellikleri

RockStar Games L.A. Noire PS3 Oyun Özellikleri

Rockstar Games L.A. Noire PS3 oyun özellikleri arasında renkli tasarımının yanı sıra oyunculara hissettirdiği keyifli dakikalar da yer alır. Farklı beklentilere hitap edebilen maceracı, adrenalin dolu sahnelerini ortaya çıkarır. Oyunseverlerin hoşuna giden bu ürün, aksiyon dolu sahnelerinin yanı sıra canlı olay örgüsü ve kurgulama yeteneğiyle oldukça ilgi görür. Açık dünya aksiyon oyunları arasında oldukça rağbet görür. Geniş bir oyuncu kitlesine hitap edebilen özel bir oyundur. Korku türündeki eserleri seven kişiler için ideal olup bu tarza sahip zengin ögeleri sayesinde korku ve gerilimi aynı anda yaşamanızı sağlar. Korku ögesini ön plana çıkaran kaliteli grafikleri sayesinde gerilimi artırabilir. Grafik kalitesi yüksek bir üründür. Aksiyon ve maceraseverler için ideal olan bu ürün sayesinde oyun sırasında heyecan ve adrenalin seviyesini artırarak oldukça keyifli ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Farklı hikaye ve mekaniklere sahip olabileceğiniz bu ürün, aksiyon sahnelerini oldukça gerçekçi yaşamanızı sağlar.

 

RockStar Games L.A. Noire PS3 Oyun La Noire Kullanımı

RockStar Games L.A. Noire PS3 Oyun La Noire Kullanımı

Rockstar Games L.a. Noire PS3 oyun, bireyleri heyecanlandıran canlı, hareketli ve adrenalin dolu sahneleriyle öne çıkar. Aksiyon türündeki oyunlardan olup gerçekçi savaş deneyimi sunan bir üründür. Keşfedici ve aksiyon dolu temalara sahip olup olayları yaşıyormuş izlenimi verir. Gerçek hayatta yaşayan karakterle örtüşen kurgusal bir senaryoya sahiptir. Kalitesi ve gerçekçi karakterleriyle dikkat çeken büyüleyici bir oyundur. Aksiyon sahneleri içerisinde kendinizi maceranın ortasında bulabileceğiniz bu oyun, eğlenceli ve heyecan dolu vakitler geçirmenizi sağlar. Vakaları doğru ve güvenli şekilde çözmek için şüphelileri takip edebilir, tanıkları sorgulayabilirsiniz. Maceracı ruhlu oyun tutkunlarının korku dolu anlar yaşamasına olanak sağlayan özel üretim oyundur. Macera dolu sahneleriyle oldukça enerjik ve keyifli kaliteli bir gün geçirmenizi sağlar. Rockstar Games L.A. Noire PS3 oyun yorumları ve müşteri değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

RockStar Games L.A. Noire PS3 Oyun Fiyatı

RockStar Games L.A. Noire PS3 Oyun Fiyatı

Gerçekçi efektleriyle öne çıkan bu ürün keşif ve aktiviteleri, gerçekçi ve aksiyon dolu sahnelerle deneyimlemenizi sağlar. Oluşturduğunuz karakterin hayatını yönetmenize olanak sağlayan oyun, eğlenceli ve aksiyon dolu bir mücadele içerir. Onlarca farklı karaktere sahip olmasıyla arkadaşlarınızla birtakım olarak savaşma imkanı sunar. İpuçlarını ararken yumruk yumruğa mücadele verebilirsiniz. Geniş çapta farklı teknikler kullanmanıza olanak sağlayan oldukça hareketli ve heyecan verici bir oyundur. Hız, enerji ve aksiyon seven oyunseverlerin tercihi olan bu ürün, geniş kitleler tarafından oldukça ilgi görür. Oyun sırasında aniden karşınıza sizi korkutan pek çok yaratık ve olay çıkabilir. Yapay zeka tarafından geliştirilen, karşınıza çıkan engelleri kolaylıkla aşmanıza imkan tanıyan korku, aksiyon dolu sahneleriyle öne çıkar. Rockstar Games L.A Noire PS3 oyun fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.