Rocco Sıkı Şeker 12 Gr X 24 Adet

389 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  389 TL
%5 indirim
2 x  369,55 TL
739,10 TL
%10 indirim
3 x  350,10 TL
1.050,30 TL
%15 indirim
4 x  330,65 TL
1.322,60 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rocco Sıkı Şeker 12 Gr X 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEBPORTAL Satıcı Ünvanı: ADEM ÖCÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6520109722
    Bu ürün WEBPORTAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ROCCO SIKI ŞEKER 24 ADET AHUDUDU LİMON MANDALİNA KARPUZ NAR ÇİLEK NANE AROMALI
Geri Bildirim Ver

Rocco Sıkı Şeker 12 Gr X 24 Adet

Meyveli şekerler, çocuklar ve yetişkinlere hitap eder. Rocco sıkı şeker 12 gr x 24 adet meyveli atıştırmalıklar arasında senelerdir popülerliğini korur. Sıkı şekilde forma sahip bu ürün, 3 farklı çeşide sahiptir. Ahududu ve limon, mandalina ve karpuz, çilek ve nane çeşitleri bulunur. Renkli ve yuvarlak tasarımıyla dikkat çeker. Benzersiz lezzetiyle kendi alanında öne çıkar. Yıllardır popüler tercihtir. Bu ürün, 24 adet kutu şeker içerir. Her biri 12 gramdır. Şekersiz tatlı konseptine sahip bu ürün herkesin beğenisini kazanır. Ekşi ve tatlı lezzeti bir arada sunar. Yuvarlak formlu bu ürün, size keyifli anlar yaşatır. Günün her saatinde rahatlıkla tüketebilirsiniz. Kalorisiz ve şekersiz olmasıyla dikkat çeker. Meyveli aromasıyla beğeni toplar. Eşsiz lezzete sahip bu ürünü güvenle deneyimleyebilirsiniz.

  • Renkli tasarım
  • Eşsiz lezzet
  • Meyveli aroma

Benzersiz Lezzetiyle Rocco Şeker 12 Gr X 24 Adet

Benzersiz Lezzetiyle Rocco Şeker 12 Gr X 24 Adet

Rocco sıkı şekeri yemek yedikten sonra veya önce kısacası günün her saatinde kullanabilirsiniz. Yolculuk yaparken, ders çalışırken, müzik dinlerken çeşitli birçok aktivitede size eşlik eder. Meyveli aromasıyla keyifli anlar yaşatır. Senelerdir popülerliğini kaybetmeyen lezzete sahiptir. Ürün içinde üç farklı çeşitte ürün kutusu bulunur. Ahududu ve limon aromasına sahip kutu, mor ve lila renkte tasarıma sahiptir. Mandalina ve karpuz aromasına sahip kutu, pembe ve turuncu renkte tasarıma sahiptir. Nane aromalı olan kutu ise yeşildir. Bu sıkı şekerlerin rengarenk ve eğlenceli tasarımı bulunur. Toplamda 24 adet kutu içeriğine sahiptir. Yeterli sayıda bu ürün, eşsiz lezzetiyle herkesin beğenisini kazanır. Sıkı şeker formuyla ağızda uzun süre kalır. Kapaklı tasarımıyla nemden uzak durur. Benzersiz meyveli aromaya sahip bu ürünü çantada ve cepte kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Kaliteli Sıkı Şeker 12 Gr X 24 Adet Kullananlar

Kaliteli Sıkı Şeker 12 Gr X 24 Adet Kullananlar

İçeriğinde şeker kullanılmayan bu sağlıklı ürün, yetişkinler dahil birçok kişi tarafından sıklıkla tüketilir. Küçüklerin kullanım oranına dikkat edilmesi tavsiye edilir. Yuvarlak ve kapaklı tasarımıyla kullanışlı bir üründür. Kapaklı yapısı sayesinde nem ve rutubetten korunur. Rocco sıkı şeker 12 gr x 24 adet kullananlar meyveli aromalardan memnun kalır. Ekşi ve tatlı lezzeti bir arada sunan bu ürün, senelerdir popülerliğini korur. Rocco sıkı şeker 12 gr x 24 adet yorumları ürünün kalitesinden ve lezzetinden bahseder. Ürün içerisinde bulunan 24 adet ile yüksek performans sergiler. İçerisinde üç farklı çeşit bulunmayı sayesinde kişisel tercihinize göre tüketebilirsiniz. Ahududu-limon, mandalina-karpuz meyvelerinden oluşan aromasıyla tatlı ve keyifli anlar yaşatır. Kapaklı tasarımı sayesinde çantada kolaylıkla taşınır. Sıfır şeker ve sıfır kalori sloganına sahip bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Avantajlı Rocco Şeker 12 Gr X 24 Adet Fiyatı

Avantajlı Rocco Şeker 12 Gr X 24 Adet Fiyatı

Ekşi ve tatlı meyvelerden oluşan aromasıyla öne çıkan bu ürün, herkesin beğenisini kazanır. Temiz ve ferah bir nefes kazandırır. Şekersiz içeriği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Renkli tasarımıyla dikkat çeker. Kullanışlı yapısıyla müşterilere avantaj sağlar. Sıkı formuyla ağızda hemen dağılmaz. İki lezzeti bir arada sunan bu ürün, lezzetli deneyim yaşatır. Yürüyüş yaparken, çalışırken veya film izlerken günün her saati kullanabilirsiniz. Nefesinizi ferahlatan bu özel ürün, herkesin popüler tercihidir. Özelliklerine göre ürün fiyatı belirlenir. Etkileyici özelliklerinin yanında hesaplı Rocco sıkı şeker 12 gr x 24 adet fiyatıyla dikkat çeker. Birinci sınıf kalitede malzeme içeriğiyle insan sağlığını korur. Hızlı ve kolay bir süreç sağlayan Trendyol’dan ürün görsellerini inceleyebilirsiniz ve avantajlı fiyatlarla Rocco sıkı şeker 12 gr x 24 adet satın alabilirsiniz.