Robotistan Arduino Uno Uyumlu R3 Başlangıç Seti - E-kitaplı Ve Videolu

599,37 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Robotistan Arduino Uno Uyumlu R3 Başlangıç Seti - E-kitaplı Ve Videolu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robotistan Satıcı Ünvanı: ROBOTİSTAN ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735090710500029 Vergi Kimlik Numarası: 7350907105
    Bu ürün Robotistan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arduino'ya başlamak isteyenler için özenle hazırlanmış bu set, uygun fiyatıyla da öğrenci dostu! Arduino Başlangıç Seti sayesinde Arduino programlamaya hızlı bir şekilde başlangıç yapabilirsiniz. Set içerisinde yer alan malzemeler ile, kitapta yer alan uygulamaların tamamını ve sonrasında kendi projelerinizi gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Kitap içerisinde Arduino kurulumu ve kullanım örnekleri kolaydan daha karmaşığa doğru adım adım olacak şekilde anlatılmıştır. Set ile temel giriş/çıkış uygulamalarından başlayarak ışık ve sıcaklık ölçümü gibi uygulamaların yanı sıra araç park sensörü gibi projeler de yapmanız mümkündür. Neden Set Almalıyım? Arduino ile Alakalı Daha Kapsamlı Setleriniz Mevcut mu?Bir Arduino kartı satın aldığınızda ekstradan bir donanım kullanmadan yapabileceğiniz tek proje, kart üzerindeki LED'i farklı sürelerde yakıp söndürmek olacaktır. Eğer Arduino programlamaya yeni başlıyorsanız, sizler için hazırlamış olduğumuz kitler, Arduino'ya başlamanın en kolay yolu olacaktır. Eğer Arduino Başlangıç Seti'mizin içeriğini yeterince kapsamlı bulmuyorsanız daha kapsamlı olan Arduino setlerini inceleyebilirsiniz. Kit içerisinde yer alan kitap veya kitapçıklardan faydalanarak birçok hazır proje, örnek kod ve uygulama örneğine kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca daha fazla içerik için blog sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.Bu set ile Arduino'yu tanıyıp hemen uygulamalar yapmaya başlayabilirsiniz. Daha fazla ders ve proje için Arduino dersleri video serimize ve blog sitemizde yer alan Arduino dersleri ve projelerine de göz atabilirsiniz. Sizler için oluşturduğumuz diğer Arduino setleri: Arduino Başlangıç SetiArduino Süper Başlangıç Seti Rev3 (Klon)Arduino Proje Seti Arduino Uno Setinde Neler Var?Arduino Başlangıç Seti içerisinde temel Arduino uygulamalarını gerçekleştirmenizi sağlayacak temel devre elemanları, devrelerinizi kurmanızı sağlayacak bir breadboard, bağlantıları kurabilmeniz için jumper kablo, USB bağlantı kablosu ve uzmanlarımızca hazırlanmış 20 sayfalık Arduino tanıtımından başlayarak otomobil park devresine kadar farklı uygulamaları yapabileceğiniz bir kitap yer almaktadır. Set İçeriği: 1 x Arduino UNO (CH340 Klon) 1 x A'dan B'ye USB Kablo 1 x Orta Boy Breadboard 1 x 40 Pin Ayrılabilen Erkek-Erkek Jumper Kablo 10 x 330 Ohm Direnç 5 x 10K Ohm Direnç 4 x 5 mm Kırmızı LED 2 x 5 mm Yeşil LED 1 x RGB LED 1 x 10K Potansiyometre 1 x 5 mm LDR 1 x HC-SR04 Ultrasonik Sensör 2 x Push Buton (4 Pin) 1 x LM35 Sıcaklık Sensörü 1 x Buzzer 1 x Arduino Başlangıç Kitabı (9 Örnek Uygulama - Videolu) Önemli Not: 5mm Kırmızı LED kutu üzerinde baskı hatasından dolayı 5 adet yazılmıştır. Set içeriğinde yer alan Breadboard (Orta Boy) ürünü stok durumuna göre görselden farklılık gösterebilir. Sağ ve solda yer alan power (güç) hatları tek ya da çift olabilir. Kullanım açısından herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.
Geri Bildirim Ver

Arduino Başlangıç Seti Uno R3 (Kitaplı ve Videolu) Starter Kit Klon Fiyatı - Trendyol

Programlama diline hakim olmak ve çağın dinamiğini yakalamak isteyenler için tasarlanan Robodistan’ın Arduino Uno R3 kiti sayesinde siz de gelişen teknolojiye ayak uydurabilirsiniz. Robotistan Arduino Uno R3 başlangıç seti - starter kit (klon) kitaplı ve videolu anlatımın mevcut olduğu bu sette 10 adet eğitim videosu yer alır. Bu eğitim kitapçığı ve videosu sayesinde pek çok örnek kod ve proje görebilirsiniz. Böylelikle tecrübe kazanarak ilerlediğiniz için kalıcı adımlar atma şansı elde edersiniz. Aynı zamanda öğrendiklerinizi de geriye dönük izleme imkanı ile pekiştirebileceğiniz Robotistan Arduino Uno R3 başlangıç seti oldukça fazla ilgi gören bir eğitim tasarısıdır. Projelerinizi hayata geçirmek adına ilk adımı atmak için siz de ürünü inceleyebilir ve gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • 5 mm yeşil LED
  • USB kablo
  • Nem algılama sensörü

Eğitici Robotistan Arduino Başlangıç Seti

Eğitici Robotistan Arduino Başlangıç Seti

Robotistan Arduino başlangıç seti içinde yer alan eğitimi sayesinde destekleyici bir öğrenim görmenizi sağlar. Kendi devrelerinizi kurmanızı sağlayan ürün aynı zamanda breadboard kurulumu yapabilmek için de oldukça gerekli ve öğretici bir düzeydedir. USB kablo bağlantısı ve titizlik ile hazırlanan eğitim sayesinde 20'ye yakın sayfadan oluşan bir kitapçık da mevcuttur. Robotistan Arduino Uno R3 başlangıç seti - starter kit (klon) kitaplı ve videolu kullananlar ve yorumları da incelendiğinde görüleceği üzere pek çok müşteri tarafından tam not almış özel bir set olarak beğeninize sunulur. Arduino başlangıç setinde yer alan pek çok materyal mevcuttur. Bunlardan bazıları USB kablo, orta boylarda bir breadboard ve 5 mm uzunluğa sahip bir LED’dir. İhtiyaç duyduğunuz her detayın düşünüldüğü ve pakede dahil edildiği sete siz de kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Eğitim Videolu Arduino Uno R3 Başlangıç Seti

Eğitim Videolu Arduino Uno R3 Başlangıç Seti

Arduino Uno R3 başlangıç seti kullananlar tarafından önerilen, başlangıç aşaması için uygun olan bir settir. Arduino uygulaması gerçekleştirebileceğiniz içeriği ve kitapçığı sayesinde aklınıza takılan tüm sorulara tek bir set üzerinden cevap bulabilirsiniz. Bu eğitim setine sahip olmadan önce ürünü detaylı olarak inceleyebilir ve içeriği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Aynı zamanda kılavuz niteliği taşıyan Robotistan Arduino Uno R3 başlangıç seti - starter kit (klon) kitaplı ve videolu yorumları ile müşteri görüşlerini de inceleyebilirsiniz. Gönül rahatlığı ile satın alabileceğiniz eğitimin fiyatı da oldukça uygun bir aralıkta size sunulur. Böylelikle öğrenmek istediklerinizi rahatlıkla ve masrafsız bir şekilde öğrenebilirsiniz. Set içinde yer alan 10k potansiyometre ve push butonuyla da öne çıkan ürün, pek çok kişi tarafından kullanılıp tavsiye edilen faydalı bir eğitim olarak önerilir.

Robotistan Başlangıç Seti Fiyatı ve Yorumları

Robotistan Başlangıç Seti Fiyatı ve Yorumları

Robotistan başlangıç seti hem performansı hem de sağladığı eğitiminin yanı sıra oldukça uygun fiyatlı bir seçenektir. Ürün, içinde yer alan buzzer, ultrasonik sensör ve uygulama kitabı ile ön plana çıkar. Arduino R3 başlangıç seti tüm projelerinizi hayata geçirebilmeniz adına detaylı eğitim videosu ve kitapçığı ile destek sağlar. Robotistan Arduino Uno R3 başlangıç seti - starter kit (klon) kitaplı ve videolu fiyatları da oldukça uygun ve bütçe dostu bir şekilde beğeninize sunulur. Aynı zamanda içinde yer alan malzeme kutusu ve alıcı - verici kumanda sistemi ile büyük fayda sağlar. Eğitim seti, otomobil park devresi kurmanıza kadar pek çok alanda destek olur. Siz de Robotistan marka Arduino setine sahip olmak için Trendyol üzerinden gönül rahatlığıyla siparişinizi oluşturarak hemen istediğiniz eğitime başlayabilirsiniz.