Robocombo Toprak Nemi Algılayıcı Modül

88,20 TL

Ürün Bilgileri

Robocombo Toprak Nemi Algılayıcı Modül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robocombo Teknoloji Ürünleri Satıcı Ünvanı: ROBOCOMBO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735088651800012 Vergi Kimlik Numarası: 7350886518
    Bu ürün Robocombo Teknoloji Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toprak Nem Sensörü Nem Algılayıcı Modül Toprak nem sensörü, suyun hacimsel içeriğini ölçmek için kullanılan iki probdan oluşur. Toprak nemi algılama sensörü üzerinde bulunan iki prob, akımın toprağın içinden geçmesine izin verir ve ardından nem değerini ölçmek için direnç değerini alır. Fazla su olduğunda, toprak daha fazla elektrik iletecek ve bu da daha az direnç olacağı anlamına geliyor. Bu nedenle, nem seviyesi daha yüksek olacaktır. Kuru toprak elektriği zayıf bir şekilde iletir, bu yüzden daha az su olduğunda daha fazla direnç olacağı anlamına gelir. Bu sensör iki modda bağlanabilir
  • Analog mod ve Dijital mod. Toprak Nemi Algılama Sensörü Teknik Özellikleri: Giriş Gerilimi 3.3 - 5V Çıkış Voltajı 0 - 4.2V Giriş Akımı 35mA Analog ve Sayısal Çıkış Sinyali Pin Out - Toprak Nem Sensörü Toprak Nem sensörü FC-28 dört iğneye sahiptir VCC: Güç için A0: Analog çıkış D0: Dijital çıkış GND: Toprak Modül ayrıca tavan değerini ayarlayacak bir potansiyometre içerir ve bu tavan değeri LM393 tarafından kontorl edilmektedir. Modül üzerinde bulunan led, değere göre yanar ve söner. Dökümanlar: LM393 Datasheet Toprak Nem Algılayıcı Sensörü Örnek Uygulama Arduino ile Robot El - Arduino Projeleri Diğer Tüm Arduino Çeşitleri için Bağlantıya Tıklayabilirsiniz. Raspberry Pi Geliştirme Kartı Çeşitleri için Bağlantıya, Tüm Geliştirme Kartı Çeşitleri için HEMEN BURAYA TIKLAYINIZ.
Geri Bildirim Ver