Robakfarm Organik %100 Solucan Gübresi 20 Kg

400 TL

Ürün Bilgileri

Robakfarm Organik %100 Solucan Gübresi 20 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robakfarm Solucan Gübresi Satıcı Ünvanı: OSMAN OKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6360117651
    Bu ürün Robakfarm Solucan Gübresi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Robakfarm %100 Organik Solucan Gübresi - Saksı,bahçe, tarla- Her türlü kullanıma uygun katı formda granül organik gübre 20 kg çuval ambalaj[40 lt hacim] Robakfarm Organik %100 Solucan Gübresi bahçe ve balkon sebzeciliğinde, meyvelerde, çiçekli tüm süs bitkilerinizde güvenle kullanabileceğiniz tamamen organik bir gübredir. Robakfarm %100 Organik Solucan Gübresi`nin yakma özelliği olmadığı için tüm uygulamalarda toprak, torf vs. Ile karıştırmaya gerek duymadan, tohumdan fide yetiştirmeye kadar doğrudan kökle temas ettirerek güvenle kullanabilirsiniz. Kırmızı kaliforniya kültür solucanlarının dışkılarından elde edilen, Robakfarm Organik Solucan Gübresi sebze, meyve ve bitkinin verimini, dayanıklığını, kalitesini arttırırken doğal aromasını, nefasetini kazandırır, kök ve kök çevresindeki hastalıklara karşı direnç sağlar.
  • NASIL KULLANABİLİRİM? - Balkon bahçeciliğinde sebze ve meyve saksılarınıza, saksı toprak yüzeyi kadar alana ince bir kat serpilerek, toprakla karışması sağlanıp, sulanır. Tüm yapraklı, çiçekli süs bitkileriniz için saksı toprak yüzeyi kadar alana ince bir kat serpilerek, toprakla karışması sağlanıp sulanır. Sebzelerinizi dikerken fide çukuruna 1 avuç kadar [yaklaşık 50gr] veya meyve ağaçlarınızı dikerken fide çukuruna 4 avuç kadar [yaklaşık 200gr] direkt kök ile temas edecek şekilde uygulanır. Toprakla kapatılıp sulanır. Yetişkin ağaçlarınızda yaprak iz düşümü hizasında [gölge çapı] yani kök bölgesini 10-15 cm. derinliğinde çapalayarak, çapalanan toprağın üzerini kapatacak şekilde, çap eşittir 1 kg. ölçeğinde uygulanır. [Örneğin gölge çapı 2 metre bir ağaç için 2 kg. olmalı.]
  • Unutmamalısınız ki, Robakfarm Organik %100 Solucan Gübresi lisanslı ve sertifikalı organik bir gübre olduğu için fazla kullanımında bitkiniz hiçbir zarar görmeyecek, az kullanımında ise etkisi azalacaktır. Senede en az 2 kez uygulanması bitki sağlığı ve gelişimi için önerilir. Robakfarm Organik Granül %100 Solucan Gübresi ürünlerinin tüm Ar-Ge çalışmalarını kendi bünyesinde bulunan mühendisleri ve danışman akademisyenleri ile tamamlanmış, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Organik Tarım`ın esaslarına dair yönetmelik çerçevesinde uygunluğu onaylanmış Organik Solucan Gübresi`dir.
  • Bizimle ilgili detaylar için internet adresimizi ziyaret edebilirsiniz [robakfarm.com].

Ürün Özellikleri

  • Hacim 40 L
  • Ağırlık 20 Kg
  • Gübre Çeşidi Granüllü Gübre
Geri Bildirim Ver