rk tasarım Özel Kardan Adam & Puf Yastık Şans Getiren Yılbaşı Hediyesi

Ürün Bilgileri

rk tasarım Özel Kardan Adam & Puf Yastık Şans Getiren Yılbaşı Hediyesi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sevgilinize ve sevdiklerinize yılbaşı hediyeleri , yılbaşıhediyesi , arkadaşa yılbaşı hediyeleri , yılbaşı hediyeleri olarak armağanedebileceğiniz özel ve unutulmaz bir hediye. Ürün Özellikleri
  • Kardan adam tamamı hand made el yapımıdır. Renk tonları canlı ve parklaktır. Yılbaşı hediyesi , Kardan adam taş tozu ve ahşap malzemedenimal edilmektedir. Uğurlu kardan adam 7,5cm x 4,5cm ebatlarındadır. Tarafınıza muhafazalı kutusunda gönderim sağlanılmaktadır. Yastık kaliteli kumaştan imaledilmiştir. Yastık 27cm x 27cm ebatlarındadır. Baskı kalitesi yüksek ve canlırenk tonlarına sahiptir. Tarafınıza elyaf dolgulu olarak gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver