rise and shine Beyazlatıcı Diş Macunu - 75 Ml

105 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Al 2 Öde
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

rise and shine Beyazlatıcı Diş Macunu - 75 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PureGreen Satıcı Ünvanı: MEHMET EMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3340758212
    Bu ürün PureGreen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal mineraller ve temizleyiciler ile dişlerinizin doğal beyazlığını geri kazanmaya yardım eder. Sigara, çay-kahve lekeleri ve diş yüzeyindeki sararmaların temizlenmesine yardımcı olur. Diş minesini aşındırmadan, doğal beyazlık sağlar. Gün boyu süren temizlik ve ferahlık hissi verir. KULLANIM ŞEKLİ: Diş Fırçası ile kullanılır.Bir miktar macunu fırça üzerine alın. Dairesel hareketler ile nazikçe dişlerinizi fırçalayın. Tercihen her yemekten sonra veya günde en az iki kez veya bir diş hekiminin belirttiği şekilde dişleri iyice fırçalayın. 6 yaş ve daha küçük çocuklarda: yutmayı en aza indirgemek amacıyla fırçanın üzerine bezelye büyüklüğünde sürülmelidir. Fırçalama işlemi bittikten sonra bol su ile ağzınızı çarkalayınız. UYARILAR: Yutmayınız. Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile hemen durulayınız.Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Güneş ışığı almayan yerde muhafaza ediniz. Ciddi etki görüldüğünde mutlaka doktorunuza danışınız

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver