2
E-Pin ve Cüzdan Kodu kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Riot Games Valorant Points 1200 VP TR

263 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
258,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Riot Games Valorant Points 1200 VP TR

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EpinSepeti Satıcı Ünvanı: MOBİLMATİK TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622137266500001 Vergi Kimlik Numarası: 6221372665
    Bu ürün EpinSepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Valorant Points oyun içerisinde daha güçlü konuma gelebilmek için kullanılır. Mullanımını gerçekleştirmeden önce 3. firmalara üye olmak ve giriş yapmak gerekir.
  • Valorant 1200 VP kullanımını gerçekleştirebilmek için 3. firmalara üye olup giriş yaptıktan sonra ürün anahtarının istenen bölüme girilmesi şarttır.
  • Valorant 1200 ile oyun içerisindeki başarınızı artırabilmeniz mümkündür. Aynı zamanda bilgisayar, telefon ve tablet gibi cihazlarda istenen etkenin elde edilebilmesini önemli derecede etkiler.
  • Paket içerisinde bulunan DLC ibaresi eklenti paketini ifade etmek için kullanılır. Ayrıca MAC ibaresi de paketin Apple bilgisayarlar ile uyumlu olduğunu belli eder.
  • Steam, Origin, LOL, Xbox gibi alanlarda kullanıma uygun olarak tasarlanır.
  • Dijital bir paket olduğu için dijital alanlarda kullanımı mümkündür.
  • Hesabınıza aktive edilen points sayısı ile oyun içerisinde alım ve satım yapabilmeniz mümkün olur. Satın alma işlemini gerçekleştirerek oyundaki başarınızı da arttırabilirsiniz.
  • Paket içerisinde 1200 adet VP bulunduğu için istenen satın alma gücüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • Sorunsuz bir şekilde kullanımını gerçekleştirebilmek için cihazınıza uyumlu olan oyunları tercih etmeniz oldukça önemlidir.
  • Bilgisayar ile uyumlu olarak kullanılabildiği için birçok bilgisayar oyununu oynayabilmek için paketten yararlanabilirsiniz.
  • Paket içeriği hızlı bir şekilde teslim edileceği için oyun içerisindeki etkinizi de hızlı bir şekilde güçlendirebilmeniz mümkün olur.
Geri Bildirim Ver

Riot Games 1200 VP Valorant Points TR

VALORANT Puanları veya VP, VALORANT'ın esas olarak oyun içi mağazadan ürün satın almak için kullanılan premium para birimidir. Valorant, Riot Games tarafından FPS türünde üretilen bir oyundur ve oyun içi para birimi Valorant Point olarak adlandırılır. Oyun içerisinde harcamak için VP kullanılır. Riot Points Valorant kodlarını satın alabilirsiniz. Bu kodlar Valorant oyununda da geçerlidir. Valorant Puanı satın almak için farklı bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Ancak, Valorant oyununda Riot Puanları miktarının farklı sayıda Valorant Puanına dönüşeceği bilinmelidir. Tüm Valorant Puan fiyatlarını detayları ile görüntüleyerek karar verebilirsiniz. Riot Games 1200 VP Valorant Points TR satın almak için inceleme yapabilirsiniz.

  • Hızlı ve kolay erişim
  • Kesintiz oyun imkanı
  • 1200 VP ile oyun keyfi

Riot Games 1200 VP Valorant Points TR Özellikleri

Riot Games 1200 VP Valorant Points TR Özellikleri

Valorant, hikayesi, silahları, harika grafikleri ve farklı haritaları ile 5’er kişilik takımlar halinde oynan FSP tabanlı taktiksel nişan oyunudur ve tamamen ücretsizdir. Oyun içerisinde harcama yapabilmek için Valorant Point almanız gerekir. Avantajlı fiyatlar ile siparişinizi gerçekleştirmeniz sonrasında satın almış olduğunuz kod belirtmiş olduğunuz e-posta adresinize anında gönderilir. Size gönderilen kodu teslim aldıktan sonra Valorant oyununa girip mağaza bölümünden Valorant Puanları bölümüne gitmeniz gerekir. Burada da Riot Pin ve kodları sekmesine teslim aldığınız kodu girerek kodu etkinleştirebilirsiniz. Hızlı, kolay ve güvenli online teslimat ile 1200 VP Points’in keyfini çıkarabilirsiniz. Avantajlı bir kullanım sunan Riot Games 1200 VP Valorant Points TR fiyatı, kesintisiz oyun deneyimi için ideal bir seviyededir. VP ile oyun içi alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Riot Games 1200 VP Valorant Points TR Kullananlar

Riot Games 1200 VP Valorant Points TR Kullananlar

Valorant 1200 VP, favori Valorant oyununuz için epik kozmetik yükseltmeler satın alacağınız Riot Games nişancı video oyunu için birinci sınıf bir para birimidir. Riot Point Valorant, online dünyanın içinde daha fazla eğlence imkanı sunar. Oyununuz için en iyi kozmetik ürünleri ve premium içeriği satın almak için yeterli olduğu düşünülen Riot Games 1200 VP Valorant Points TR kullananlar oyun içi eşyalarına kolaylıkla sahip olabilir. Her savaşta etki bırakmak için oyuncu kartlarına ve unvanlarına yatırım yapılması önemlidir. Silahlarınızı en havalı görünümlerle yükseltebilir ve yeni kozmetik olasılıkları keşfetmek için spreyler veya kitler satın alarak devam edebilirsiniz. Riot Games 1200 VP Valorant Points TR ile oyuncular görsel olarak rakiplerinin önlerine geçer. Etkili performans için daha fazla antrenman yapmanız da gerekebilir.

Riot Games 1200 VP Valorant Points TR Yorumları

Riot Games 1200 VP Valorant Points TR Yorumları

Riot Games Valorant puanları karakterinize güç katarak onu daha çekici hale getirir. Riot Games 1200 VP Valorant Points TR yorumları ve değerlendirmelerini de inceleyebilir. Yorum kısmında oyuncular puanlarını nasıl kullandıklarını da paylaşırlar. Valorant Puanları, oyun içi mağazada alışveriş yapmak için kullanılır. Valorant Puanlarının kullanıldığı alanlar da değişiklik gösterir. Silahlarınız için yeni görseller elde edebilir ve saf görüntülerini değiştirebilirsiniz. Silahlarınızın yanına "Gun Buddy" adlı bir nesne ekleyebilir ve sizi izleyen insanlara şansınızı gösterebilirsiniz. Başka bir para birimi stili olan Valorant Radiant da oyun içinde alınabilir. Radiant ile silahlarınızın görsellik seviyesi de yükseltilebilir. Silahların seviyesi yükseldikçe oyun içi animasyonları, efektleri ve ateş sesleri de değişiklik gösterir. Düşmanlar sizin tarafınızdan yok edildiğinde farklı ölüm animasyonları da görülür. Trendyol üzerinden VP satın alarak keyifli deneyime devam edebilirsiniz.