Riot Games League Of Legends 3150 Rp TR

Ürün Bilgileri

Riot Games League Of Legends 3150 Rp TR

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Dijital Ürün
  • Ürün anahtarları ve satınalma detayı SMS & E-mail ile gönderilecektir.
  • Dijital ürünlerde, Mesafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz.
  • Ürünler kargo veya posta ile gönderilmez.
  • Dijital kart ürünlerinde, platform oyunu ve oyun içi kod satışlarında, Türk Ticaret Kanunu ilgili maddesi uyarınca, ürün iadesi yoktur.
  • Ürünler siparişi takip eden günün mesai saatleri içinde gerekli güvenlik kontrolleri yapıldıktan sonra sms ve e-posta ile iletilmektedir.
  • Oyun kod, oyun içi kod ve kart kodlarını kullanabilmek için 3. firmalara üye ve login olmanız (Steam, Origin, LOL, Xbox vs.), ürün anahtarını girerek oyunları/hizmetleri uyumlu cihazınıza indirmeniz gerekir.
  • Kullanmış olduğunuz bilgisayar/telefon/tablet özelliklerine göre oyun performanslarında değişiklikler yaşanabilir.
  • Ürün isminde yazan DLC ibaresi eklenti paketini ifade eder. Ürün isminde MAC ibaresi ise Apple bilgisayar ile uyumlu olduğunu ifade eder.
Geri Bildirim Ver

Riot Games 1100000000029 League Of Legends 3620 RP TR

League Of Legends; kısaca LoL olarakta bilinen, Riot Games firması tarafından üretilen bir MOBA oyunudur. Ekip çalışmasını baz alan bu oyun 5 kişilik takımlar halinde oynanır. Çevrim içi rekabetçi mücadelelerden keyif alan kişilerin favorileri arasında yer alan League of Legends, pek çok farklı şampiyon içerir. Bu karakterlere farklı kostümler satın almak için ise Riot Point kullanılır. Riot Games League Of Legends 3620 RP, bu benzersiz çevrim içi oyunu oynarken tarzınızı yansıtmanıza imkân tanır. Pek çok ilgi çekici kostümü, kullanıcı simgesini ve totem görünümü satın almanızı sağlayacak olan RP, oyunu çok daha renkli ve keyifli bir hâle getirir.

  • Miktar: 3620 RP
  • Sunucu: TR Riot Games League of Legends 3620 RP
  • Tür: Dijital Kod Riot Games League of Legends 3620 RP

Riot Games League Of Legends 3620 RP Özellikleri

Riot Games League Of Legends 3620 RP Özellikleri

Riot Games League Of Legends 3620 RP, oyunun içinde bulunan farklı kostümleri, totem görünümlerini ve kullanıcı simgelerini satın almanızı sağlar. League of Legends istemcisinin üzerinden aktive edebileceğiniz bu kod, oldukça kısa bir süre içinde mail adresinize gönderilir. Riot Games League Of Legends 3620 RP sayesinde sevdiğiniz şampiyonların görünümlerini değiştirebilirsiniz. Bu ürün, söz konusu karakterlerin yeteneklerinin de farklı animasyonlara sahip olmasına imkân tanır. Oldukça kolay bir biçimde aktive edebileceğiniz ürün, bu oyunu çok daha keyifli hâle getirir. Özellikle rekabetçi maçlar esnasında tarzınızı yansıtmanızı sağlayacak olan totem görünümlerini de RP ile satın alabilirsiniz. Bu sayede görüş sağladığınız alanlarda çok daha renkli bir görünüm yaratabilirsiniz. Riot Point kullanarak elde edebileceğiniz tüm ürünler, takım arkadaşlarınız ile birlikte keyifli bir biçimde vakit geçirmenizi sağlar.

Riot Games League Of Legends 3620 RP Nasıl Aktive Edilir?

Riot Games League Of Legends 3620 RP Nasıl Aktive Edilir?

Riot Games League Of Legends 3620 RP kodunu oyunun içinden aktive edebilmek mümkündür. Bu işlemi gerçekleştirmek için öncelikle istemciye giriş yapmanız gerekir. Ardından sağ üst köşede yer alan hesap" düğmesinin üzerine tıklamalısınız. Daha sonra ise kodları kullan" sekmesine geçiş yapabilirsiniz. Ardından karşınıza çıkacak olan alana e-posta aracılığı ile teslim aldığınız kodu yazmanız gerekir. Gönder tuşuna bastıktan sonra satın almış olduğunuz RP’yi kullanabilirsiniz. Oldukça kısa bir süre içinde gerçekleştirebileceğiniz bu işlem, bu oyuna dair pek çok kozmetik ürünü satın almanıza imkân tanır. Siz de rekabetçi ve normal maçlar esnasında sevdiğiniz karakterin ilgi çekici kostümlerini kullanmak istiyorsanız Riot Games League Of Legends 3620 RP ürününü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Riot Games LOL 3620 RP Kodu Hangi Sunucularda Kullanılır?

Riot Games League Of Legends 3620 RP, TR sunucusunda kullanabileceğiniz bir üründür. Kodu teslim aldıktan sonra hesabınıza giriş yaparak aktivasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Birbirinden farklı kostümleri satın almanızı sağlayacak olan bu ürünü, farklı sunucularda kullanmayacağınızı aklınızda bulundurmanız gerekir. Öte yandan, hesabınızı TR sunucusuna geçirerek bu kodu kullanabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için Riot Games’in sitesinde yer alan adımları takip etmeniz yeterli olur. Özellikle son zamanlarda bir hayli popüler hâle gelen çerçeve setlerini de bu ürünü tercih ederek kolay bir biçimde satın alabilirsiniz. Dilerseniz siz de Riot Games League Of Legends 3620 RP yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu sayede diğer kişilerin ürün hakkındaki düşünceleri hakkında fikir sahibi olmanız mümkün hâle gelir. League of Legends oyununu çok daha keyifli bir hâle getirecek olan 3620 Riot Point’i Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.