Rio Roller Signature Quad Paten

8.955 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 39,5
35,5
39,5
42
43
40,5
38
37

Ürün Bilgileri

Rio Roller Signature Quad Paten

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paten Deposu Satıcı Ünvanı: PATEN DEPOSU İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0196073109900016 Vergi Kimlik Numarası: 1960731099
    Bu ürün Paten Deposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boot and Material : Vegan dostu güçlendirilmiş şekil tarzı üst, fırçalanmış yüzey PVC deri dış, fırçalı kadife rahat astar iç, rio Roller yastıklı topuk, iç taban
  • Wheels : PU, 82A Rio Coaster tekerleklerini, dingillerin çıkmasını ve zemine zarar vermesini önlemek için Rio'nun özel tasarımına sahip
  • Bearing : Abec 7
  • Stopper : Doğal Kauçuk Ayarlanabilir Fırçalı kadife rahat astar iç Rio Roller yastıklı topuk, iç taban Baskılı logo ile ekose desenli dil Topukta mikro enjeksiyon logosu

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekerlekli Ayakkabılar / Quad Patenler
  • Renk Siyah
  • Özellik Paten Freni Var
  • Tekerlek Dizilim Çift Sıra
  • Tekerlek Sayısı 4
Geri Bildirim Ver

Rio Roller Signature Quad Paten

Spor aktiviteleri, günlük hayatın parçası haline gelen bir unsurdur. Yürüyüş, koşu ve temel egzersizlerin yanı sıra kimi zamanlar farklı şeyler denemeyi isteyebilirsiniz. Kendinizi özgür ve fiziksel anlamda hareketli hissetme ihtiyacını karşılaması için çeşitli pek çok spor türüne başvurabilirsiniz. Bunlar arasında yer alan tekerlekli paten sürme, son zamanlarda gittikçe popülerleşen bir egzersizdir. Bu aktivitenin yapılması için seçilen patenin pek çok özelliğine dikkat edilmesi gerekir. Rio Roller paten, bu açıdan sizi memnun edebilecek potansiyele sahip bir üründür. Rahat ve şık tasarımının yanı sıra sağlam yapıyı barındırır. Böylece uzun bir süre yanınızda olarak size kesintisiz egzersiz fırsatını yaşatır. Rio Roller Quad paten pek çok özelliği bakımından öne çıkan bir üründür. Siz de güvenle kullanabilirsiniz.

  • Şık ve estetik görünüm
  • Rahat egzersiz imkanı
  • Sağlam yapı

İlgi Çekici Tasarımıyla Rio Roller Signature Quad Paten

İlgi Çekici Tasarımıyla Rio Roller Signature Quad Paten

Keyifli zamanlar yaşatabilen paten sürme, dengenizi oldukça geliştirmeye yarar. Quad paten sürerken dik durma ve dizleri hafifçe kırma, dengeyi artırarak konforlu sürüş imkanı sunar. Siyah rengine sahip tasarımıyla her kıyafetinize uyum sağlar. Böylece fiziksel bütünlük hissetmenizin yanı sıra dış görünüşünüz de tamamlanır. Çift sıra halinde 4 tane tekere sahip olması, dengeli ve rahat bir sürüş sağlamanıza imkan tanır. PVC deri dış materyali sayesinde su ile teması halinde rahatsızlık vermez. Tabanındaki doğal kauçuk yardımıyla sanki yastıklara basıyormuşsunuz hissiyatı gelir. Böylece ayaklarınız eşsiz kuruluğun yanı sıra büyük konfor kazanır. Kimi zamanlar sürüşe kapıldığınızda hızınızı ayarlayamadığınız durumlar olması, kontrolünüzü tam olarak sağlayamadığınız için tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Rio Roller Signature Quad paten, fren sistemine sahiptir. Böylece hızınızı kontrol ederek güvenli sürüş imkanını kazanırsınız.

Avantajlı Rio Roller Signature Quad Paten

Avantajlı Rio Roller Signature Quad Paten

Tekerlekli paten sürüşleri için ürün seçimi oldukça önem arz eder. İhtiyaçlarınıza karşılık verebilmesi adına pek çok hususu göz önünde bulundurarak kendinize uygun olanı seçebilmeniz önemlidir. Rio Roller Signature Quad paten kullananlar, bu üründen oldukça memnun olurlar. İhtiyaçlarınıza yeterli şekilde cevap oluşturan bu tekerlekli paten, birçok göze çarpan unsuru barındırır. Dikkat çeken önemli özelliklerinden biri, sahip olduğu tasarımıdır. Çift sıra halinde 4 tekerleğe sahip olması dengenizi sağlamanızı kolaylaştırarak güven verir. Rio Quad patenin sahip olduğu fren sistemi sayesinde hızınızı kolayca kontrol edebilirsiniz. Dış materyalinin deri olması, olası bir su ya da çamur temasında kolay temizlenebilmesini sağlar. Bu özelliği sayesinde sürekli yeni görünerek uzun bir süre boyunca yanınızda olur. Rio Roller Signature Quad paten yorum aracılığıyla bu ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Cazip Rio Roller Signature Quad Paten

Cazip Rio Roller Signature Quad Paten

Rio Roller Signature Quad paten fiyat aralığının ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurarak belirlenmesi yönü bakımından son derece avantajlı duruma gelir. Marka, piyasada içerisinde öne çıkan isimlerden biri olması yoluyla bilinir. Bu sayede ürün, kalitesi sayesinde uzun yıllar boyunca yanınızda olarak sizi her anlamda memnun etme fırsatını yakalar. Böylece keyifli sürüşlerin tadını çıkarma imkanını kazanarak tatmin olmuş hissedersiniz. Estetik bir tasarımı barındırması ile göze çarpmanın yanı sıra her kombine uyabilen sade siyah rengi ile tamamlanmış hale gelirsiniz. Patenin size sağladığı egzersiz imkanı ile birlikte kaslarınızı güçlendirme fırsatını ve denge kurma yeteneğini kolay şekilde kazanırsınız. Trendyol’dan Rio Roller Signature Quad paten satın alarak siz de bu ürünün kazandıracağı pek çok avantajdan ve fırsattan yararlanma imkanını oluşturabilirsiniz.