Rinso Toz Deterjan Limon Karbonat 10 kg

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Rinso Toz Deterjan Limon Karbonat 10 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CarrefourSA Satıcı Ünvanı: CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203001707102126 Vergi Kimlik Numarası: 2030017071
    Bu ürün CarrefourSA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rinso Toz Deterjan 10 Kg

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 9 - 12 kg
  • Form Toz
  • Paket İçeriği 1'li
Geri Bildirim Ver

Rinso Toz Deterjan Limon Karbonat 10 kg

Günlük hayatta hijyen ve sağlık açısından önem arz eden toz deterjan, kıyafetlerin kumaş yapısı ve renklerinin korunmasına yardımcı olur. Rinso toz deterjan limon karbonat 10 kg, cilde herhangi bir dezavantaj sağlamadan, sağlıklı bir düzeyde kıyafetlerin temizlenmesini sağlar. Çamaşırları yıkamak için kullanılan malzeme, sık kullanılan temizlik ürünlerinin başında gelir. Çamaşırlardaki lekeyi rahat bir şekilde çıkaran, etkili ve kullanışlı bir üründür. Kıyafet hijyenini sağlamak için tercih edilen ürün, cildi ve kumaşı koruyan yapısı sayesinde de beğeni toplar. Beyaz ve renkliler için kullanılması avantaj sağlar. Limon ve karbonat özlü olması ile kıyafetleri derinden temizler. 10 kiloluk ekonomik boyutu ile tasarruflu kullanım imkanı da tanır. 10 kiloluk olması ile 53 yıkamaya kadar kullanım deneyimi yaşatır.

  • Hoş kokulu
  • Derinlemesine temizlik
  • Cildi koruyan kalite ve uygun fiyat

Rinso Deterjan Limon Karbonat Özellikleri

Rinso Deterjan Limon Karbonat Özellikleri

Çamaşırları temizleme konusunda profesyonel olan deterjan, karbonat etkili formülü sayesinde inatçı lekelere karşı da son derece başarılı sonuçlar çıkarır. Uzun süren ferah limon kokusu ile de kıyafetleri bir defadan fazla tekrardan giyebilme olanağı sağlar. Rinso toz deterjan, doğadan gelen gücü ile temizliği doğal bir şekilde yapar. Limon ve karbonat etkili formülü ile yüksek performans sergiler. Hem renkli hem de beyaz kıyafetlerde istenen sonuçları çıkarır. Kıyafetlere temizlik ve ferahlık katar. Ambalajının %100 geri dönüştürülebilir materyal ile üretilmesi çevre dostu bir malzeme olmasını destekler. %0 fosfat, klor ve paraben özellikli olması da sağlıklı bir ürün olma fırsatı sağlar. Çıkması zor lekelere karşı derinlemesine temizlik yapar. İçeriğinde doğal temizlik minerallerini barındırır. Makinelerin toz deterjan bölümüne eklenerek kolayca kullanılır. Doğru kullanımıyla hızlı ve etkili sonuç verir.

Rinso Deterjan Limon Karbonat Faydaları ve Kullanımı

Rinso Deterjan Limon Karbonat Faydaları ve Kullanımı

Rinso toz deterjan limon karbonat, çamaşırlar az kirli ise 80, normal kirli ise 53 yıkama kullanım sunar. Çok kirli kıyafetleri temizlerken de toplamda 40 yıkamaya kadar kullanılabilir. Doğadan esinlenerek üretilen deterjan, yüksek temizleme gücüne sahiptir. Limon ve karbonat birleşimiyle temizliği daha derinden ve güçlü bir şekilde yapar. Bio-Hijyen teknolojisine sahip olması sayesinde renkli ve beyaz kıyafetleri derinlemesine temizler. Barındırdığı doğal temizlik mineralleri sayesinde yüksek performans sunar. Doğal bir ferahlık sağlar. Makinelerde kireç gibi zararlı oluşumları engeller. Düşük sıcaklık derecesinde de üst düzey bir performans sergiler. Tüm aktif maddeleri biyolojik olarak parçalayabilecek güce sahiptir. 10 kilo olması sayesinde uzun süreli kullanım gösterir. Rinso toz deterjan limon karbonat 10 kg yorumları da başarılı ve uzun ömürlü kullanım deneyimlerini öne çıkarır. Paket üzerinde yazan ölçülerde kullanılması önerilir.

Rinso Deterjan Limon Karbonat 10 kg Fiyatları

Rinso Deterjan Limon Karbonat 10 kg Fiyatları

İçeriğinin doğal ve kaliteli olması sayesinde cildin korunmasını mümkün kılar. Alerjen özellikler içermediği için geniş kitleler tarafından güvenle kullanılır. Cilt ve solunum sağlığına olumsuz bir etkide bulunmaz. Kullanım kolaylığı sağlar. Lekelere karşı güçlü etkili bileşenleriyle beğeni toplar. Tüm özellik ve faydaları ile avantaj sağlar. Geniş aileler için uzun süreli kullanım sunar. Sahip olduğu formül ile etkili sonuçlar ortaya çıkarır. Lekeler üzerinde etkili olmasının yanı sıra kumaşlara zarar vermeden derinlemesine temizler. Lekelerden kurtulmayı son derece kolaylaştıran deterjan, tüm kıyafet türlerinde ve renklerinde tercih edilebilir. İşlevsel özellikleri ve kaliteli formülü ile dikkatleri üzerine toplar. Rinso toz deterjan limon karbonat 10 kg fiyatı aile ekonomisine katkı sağlayan avantajlı seçeneklerle karşınıza çıkar. Ürüne, yer aldığı kategoriden Trendyol güvencesi ve fırsatları ile ulaşıp satın alabilirsiniz.