Rimmel London Kapatıcı - Lasting Finish Multi Tasker Concealer 30 Light

599 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Rimmel London Kapatıcı - Lasting Finish Multi Tasker Concealer 30 Light

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zey Kozmetik Satıcı Ünvanı: SALİH DAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2711121324
    Bu ürün Zey Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rimmel London Kapatıcı - Lasting Finish Multi Tasker Concealer 30 Light Multi-Tasker Kapatıcı, lekeleri kapatır, koyu halkaları aydınlatır ve cilt tonunu eşitlemek için kapatır. Yerleşik ürün haznesine sahip süper boyutlu yumuşak dokunuşlu değnek, ihtiyacınız olan her yerde - lekelerde, gözlerin altında veya yüzün her yerinde - hassas tam kapsama eklemenizi sağlar. Oluşturulabilir yüksek pigmentli makyaj formülü, daha parlak görünen, pürüzsüz ve eşit bir tuval oluşturmak için cilt üzerinde kayar ve mükemmel bir şekilde karışır. Renk düzeltici tüm gün kalıcıdır, böylece sivilcelere, renk bozulmasına, kızarıklığa, pigmentasyona, akne izlerine ve görünür gözeneklere veda edebilirsiniz. - Kusurları kapatmaya yardımcı olan sıvı bir kapatıcı - Hafif ve yağsız formülü dağılma, kekleşme veya pullanma yapmaz. - Süper boyutlu, yumuşak dokunuşlu bir çubuk, hassas uygulama sağlar - Makyaj ayrıca 24 saate kadar nemlendirme etkisi sağlar - Kırışmaz, transfere dayanıklı ve su geçirmez Nasıl Başvurulur Adım 1: Kusursuz bir sonuç için parmak uçlarınızı veya kapatıcı bir fırça kullanarak hafifçe vurun ve formülü karıştırın. Adım 2: Tabanınızı gerçekten yerine oturtmak için kapatıcı ve fondöten üzerine bir bitiş pudrası sürün ve hepsini kilitleyin.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Siyah
  • RGB #F1BC9A
Geri Bildirim Ver