Rich Kumaş Boyası Opak 50 Cc Beyaz 3014

85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
90,10 TL

Ürün Bilgileri

Rich Kumaş Boyası Opak 50 Cc Beyaz 3014

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ümraniye Hobi Sanat Satıcı Ünvanı: FATİH TAŞTEPE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1505832837200001 Vergi Kimlik Numarası: 8300378924
    Bu ürün Ümraniye Hobi Sanat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich Opak Kumaş Boyası 50 cc Beyaz 3014 Rich Opak Kumaş Boyası kumaş boyama için en uygun boya çeşididir. Bir kat sürülmesi tavsiye edilir. Tekstil ürünleri boyanırken hassas olunması gereken malzemelerdir. Her hobi boyama malzemeleri tekstil boyamada kullanılamaz. Önceden boyanmış bir tekstil ürünü tekrar boyanırken dikkat edilmesi gereklidir. Boyalar kumaş üzerinde hasara zarara sebep olabilmektedir. İşte bu yüzden Rich Akrilik Kumaş Boyası ürünü ortaya çıktı. Tekstil ürünlerinizi ona zarar vermeden rahatça boyayabileceğiniz Rich Akrilik Kumaş Boyaları bidoluhobi farkıyla sizlerle buluşuyor. Pamuk, viskoz, modal, poliamid ve polyester gibi kumaş çeşitlerinizi Rich Akrilik Kumaş boyalarıyla sorunsuz ve harika bir şekilde boyayabilirsiniz. Stencil ile uyumlu kullanılabilen bu Rich Akrilik Kumaş Boyaları uygulandıktan sonra bir gün kurumaya bırakılır. Daha sonra ise ütüleme işlemi yapılması tavsiye edilmektedir. Ütüleme işlemi yapıldıktan sonra Rich Akrilik Kumaş boyaları kumaşınıza derinlemesine işleyecek ve harika tasarımlarınızı özgürce gösterme imkanı verecektir. Siz de Rich Akrilik Kumaş Boyalarıyla birlikte hobilerinize yeni bir hobi katabilir ve harika tasarımlar gerçekleştirebilirsiniz. Diğer Rich Akrilik Kumaş Boyalarını mağaza sayfamızdan bulabilir veya diğer hobi ve tasarım malzemeleriyle birleştirmek isterseniz özgürce tasarımlar için mağazamıza göz atabilirsiniz. Hobi ve tasarım ürünlerimiz hızlı bir şekilde anlaşmalı kargo firmalarıyla adresinize gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver