Rich Eko 3'lü Sentetik Uçlu Zemin Fırça Seti - Sarı Kıl

41,90 TL
(13,97 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
54,60 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rich Eko 3'lü Sentetik Uçlu Zemin Fırça Seti - Sarı Kıl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kent Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: YÜCEL KİTAP KIRTASİYE İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0990023230700016 Vergi Kimlik Numarası: 9900232307
    Bu ürün Kent Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich Eko 3'lü Sentetik Uçlu Zemin Fırça Seti - Sarı Kıl Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Rich 3584966064845 3'lü Ekonomik Kıl Sarı Zemin Fırça Seti

Rich ekonomik 3'lü sarı kıl zemin fırça seti, boyama işlemini verimli bir biçimde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Bu setin içinde yer alan ürünler, konforlu kullanım imkânı tanır. Fırçaların sap kısımları, ergonomi kavramı dikkate alınarak tasarlanmıştır. Söz konusu gereçlerin özel kıl yapısı, boyanın arzu edilen yüzeye kolayca uygulanmasını mümkün hâle getirir. Yaratıcılığınızı gözler önüne sermek için bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ürün, zemin boyama işlemi için özel olarak üretilmiştir. Bu gereçler, kolay kullanım imkânı tanıdığı için pek çok farklı kişinin favorilerinin arasında yer alır. Setin içinde farklı boyutlara sahip olan 3 adet fırça mevcuttur.

  • Fırçaların Numaraları: 2, 3, 4
  • Kıl Rengi: Sarı
  • Setin İçindeki Fırça Sayısı: 3

Rich Ekonomik 3'lü Sarı Kıl Zemin Fırça Seti Özellikleri Nedir?

Rich Ekonomik 3 Lü Sarı Kıl Zemin Fırça Seti Özellikleri Nedir?

Rich ekonomik 3'lü sarı kıl zemin fırça seti, özel olarak dizayn edilmiştir. Bahsi geçen gereçlerin sap kısımları, her yaştan yetişkin tarafından rahatlıkla kavranabilir. Bu, boyama işlemi sırasında rahat bir biçimde hareket etmenize olanak tanır. Setin içinde yer alan fırçaları, genişlikleri farklı olan zeminleri boyamak için herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilirsiniz. 2 numaralı fırçayı ince detayları meydana getirmek için kullanabilirsiniz. 3 numaralı gereç ise kolay bir şekilde arka plan oluşturmanızı sağlar. Rich eko 3'lü sarı kıl fırça seti, yaratıcı hobilere sahip olan bireylerin beğenisini kazanmıştır. Bu ürünler, boyanın yüzeye verimli bir biçimde uygulanmasını mümkün hâle getirir. Söz konusu gereçleri ılık su ya da terebentin kullanarak boya kalıntılarından arındırabilirsiniz.

Rich Ekonomik 3'lü Sarı Kıl Zemin Fırça Seti Kıl Yapısı Nasıldır?

Rich Ekonomik 3 Lü Sarı Kıl Zemin Fırça Seti Kıl Yapısı Nasıldır?

Rich ekonomik 3'lü sarı kıl zemin fırça setinin içinde bulunan gereçlerin uç kısımları, ipeksi bir yapıya sahiptir. Bu, bahsi geçen ürünlerin birçok farklı kişi tarafından sıklıkla tercih edilmesini sağlar. Bu gereçler, boyama işlemi sırasında fazladan efor sarf etme gerekliliğini ortadan kaldırır. İnce ve yumuşak bir yapıya sahip olan kıllar, yüzeyin üzerinde istenmeyen izler bırakmaz. Söz konusu gereçlerin kılları kolayca dökülmez. Bu, uzun ömürlü bir kullanımı mümkün hâle getirmenin yanı sıra yapılan uygulamaların çok daha estetik görünmesini sağlar. Setin içinde bulunan fırçalar, yüzeye herhangi bir zarar vermez. Bu gereçleri, ahşaptan üretilmiş olan objeleri boyamak için tercih edebilirsiniz. Fırçaları kullandıktan sonra temizlemeniz gerekir. Bu işlemi gerçekleştirerek bahsi geçen gereçlerin çok daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.

Rich Ekonomik 3'lü Sarı Kıl Zemin Fırça Seti Hangi Boyalar İçindir?

Rich Ekonomik 3 Lü Sarı Kıl Zemin Fırça Seti Hangi Boyalar İçindir?

Rich ekonomik 3'lü sarı kıl zemin fırça seti, farklı boya türleri ile uyumludur. Bu takımın içinde bulunan ürünler, zemin fırçası kategorisinde yer alır. Söz konusu gerecin öne çıkan özelliği, fazla miktarda boya ve su tutabilmesidir. Tuval ya da kâğıt gibi objelerin üzerine uygulama yaptığınız esnada arka plan oluşturmak için bu fırçaları kullanabilirsiniz. Setin içinde yer alan gereçler, akrilik boyalar ile de kullanılabilir. Fırçaların özel kıl yapısı, akışkan kıvamlı boyaların kolayca uygulanmasını sağlar. Bu; kâğıt, ahşap ve MDF gibi çeşitli materyalleri renklendirmenizi mümkün hâle getirir. Dayanıklı malzemelerden imal edilmiş olan bu gereçler, yağlı boya ile de uyumludur. Dilerseniz siz de Rich ekonomik 3'lü sarı kıl zemin fırça seti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Keyifli bir boyama deneyimi yaşamanızı sağlayacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.