Rich Doku Tarağı Budak Aleti Ahşap Tarağı Wood Grainer 9.5cm

57 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
59,45 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rich Doku Tarağı Budak Aleti Ahşap Tarağı Wood Grainer 9.5cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ümraniye Hobi Sanat Satıcı Ünvanı: FATİH TAŞTEPE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1505832837200001 Vergi Kimlik Numarası: 8300378924
    Bu ürün Ümraniye Hobi Sanat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rich Doku Tarağı Budak Aleti Ahşap Tarağı Wood Grainer 9,5xm x 3.5 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Rich Doku Tarağı Budak Aleti Ahşap Tarağı Wood Grainer 9.5 cm

Hobiler insan hayatında önemli bir yer tutar. Sanatla ilgili olan hobiler, sıklıkla tercih edilen faaliyetler arasında yer alır. Rich doku tarağı budak aleti ahşap tarağı wood grainer 9.5 cm evinizde, iş yerinizde değiştirmek veya yenilemek istediğiniz eşyalarınıza ahşap dokusu katma imkanı verir. Uygulaması oldukça pratik olan ürün sayesinde boyama sonrasında budak görünümü elde edilir. Rich doku tarağı budak aleti ahşap tarağı wood grainer 9.5 cm fiyatları ürünün kullanım alanı ve pratikliği göz önüne alınarak belirlenir. Lastikten üretilen özel aparatı sayesinde tek el kullanarak yukarıdan aşağı hareketlerle şık ve etkili tasarımlar ortaya çıkarılabilir. Bu ürünü satın alarak yaşadığınız ortamın havasını kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz.

  • Plastikten üretilen hafif yapı
  • Ele uyumlu boyutlar
  • Tek aparatla doku elde etme imkanı

Budak Aleti Ahşap Tarağı Wood Grainer 9.5 cm Yorumları

Budak Aleti Ahşap Tarağı Wood Grainer 9.5 Cm Yorumları

Rich doku tarağı budak aleti ahşap tarağı wood grainer 9.5 cm yorumlarını okuyarak müşterilerin ürünle alakalı düşüncelerini görebilirsiniz. Ürünün kullanımı oldukça pratiktir. Hata yapıldığı veya beğenilmediği takdirde nemli bez yardımıyla silinebilir. Böylece yeniden uygulama yapılmasına imkan verir. Doku tarağı budak aleti ahşap tarağı wood grainer 9.5 cm ebatında olup yalnızca tek elle istenilen ahşap dokusunun verilmesini sağlar. Böylece dekorasyonda kolay bir şekilde değişiklik yapmak mümkündür. Doku tarağı; masa, TV ünitesi, dolap gibi çeşitli eşyalar üzerinde rölyef pasta kullanılarak uygulanabilir. Kullanım yapılacak yüzeyin temiz ve kuru olması önemlidir. Daha kalıcı sonuçlar elde etmek için tamamlanan ürün üzerine vernik sürülerek uzun ömürlü mobilyalar elde edebilirsiniz. Siz de evde kendi imkanlarınızı kullanarak ahşap görünüme sahip eşyalar elde etmek için ürünü satın alarak deneyebilirsiniz.

Rich Doku Tarağı Budak Aleti Ahşap Tarağı Avantajları

Rich Doku Tarağı Budak Aleti Ahşap Tarağı Avantajları

Budak doku tarağı doğadan ilham alınarak tasarlanan bir ürün olarak ön plana çıkar. Doğal ağaçlardan elde edilen mobilyalar zamansız ve her daim şık görünümleriyle dikkat çeker. Ahşap doku tarağı özel boyalar kullanılarak dönüşümü gerçekleştirilen ürünleri doğal budak görünümüyle buluşturur. Plastikten üretilen tarak, hafif yapısı ve 9,5 cm uzunluğundaki ebatıyla tek elle kullanıma uygundur. Budak aletini baştan sona tek bir hareketle kullanarak kusursuz sonuçlar elde edebilirsiniz. Her bütçeye uygun olarak sahip olunabilecek olan ürün sayesinde şık görünümlü mobilyalar elde edilebilir. Kendi el emeğinizi kullanarak ve zevkiniz doğrultusunda yaşam alanınızı tasarlayabilirsiniz. El emeği verilerek yapılan eşyalar, birçok kişinin dikkatini çeker. Markanın tasarımı, pratik ve kolay kullanımı ile öne çıkar. Bu ürünü satın alarak hobilerinizi geliştirmeye katkı sağlayabilirsiniz.

Rich Doku Tarağı Budak Aleti Ahşap Tarağı Fiyatları

Rich Doku Tarağı Budak Aleti Ahşap Tarağı Fiyatları

Wood grainer doku tarağı lastikten üretilen özel bir aparat olup yüzeylere budak dokusu verilmesini sağlar. Tek el kullanılarak bilek hareketi yardımıyla yüzey üzerinde uygulama yapılır. Ürün uygulanmadan önce yüzeyin temiz ve kuru olması gerekir. Çeşitli boyalar ve üst yüzeye sürülen ürünler kullanılarak istenilen ahşap görüntüsü elde edilir. Kalıcılığın uzun kalması istenirse parlak veya mat renkli vernik tercih edilerek dayanıklılık seviyesi artırılır. İstenilen renkler üzerinde tercih edilebilen ürün, yaratıcılığı kısıtlamayarak geniş bir yelpazede tasarımların ortaya çıkmasını sağlar. Hafif ve kullanışlı olan tarak, plastikten üretilir. 9,5 cm boyutuyla taşıma ve uygulama kolaylığı verir. Müşterileri tarafından yapılan olumlu yorumlarla ön plandadır. Siz de öne çıkan özellikleri ve bütçe dostu fiyatıyla dikkat çeken ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.