Ribendy Çocuklar Için Eğitici Ve Öğretici Karton 30 Parça Renkli Puzzle 6lı Set

124 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Ribendy Çocuklar Için Eğitici Ve Öğretici Karton 30 Parça Renkli Puzzle 6lı Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ribendy Satıcı Ünvanı: RİBENDY DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735189874500001 Vergi Kimlik Numarası: 7351898745
    Bu ürün Ribendy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayvanların, lunaparkın ve denizin eşsiz dünyasını keşfetmek için hazır mısınız? Bu 30 parça puzzle seti, size eğlenceli ve keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunuyor. Renkli figürleriyle dolu olan bu puzzle, her parçasıyla size bir dünya sunacak. Lunaparkın neşesi ve heyecanı, bu puzzle setinde sizleri bekliyor. Trenler, dönme dolaplar, rengarenk balonlar... Her parçanın bir öyküsü var! Denizin sakinliği ve güzelliği, masmavi sularda yüzen balıklar, neşeli yunuslar... Bu puzzle setiyle denizin derinliklerine dalın! Her parça, size bir hikaye anlatacak ve hayal gücünüzü zenginleştirecek. Eğlenceli ve öğretici bir etkinlik arıyorsanız, bu puzzle seti tam size göre!
Geri Bildirim Ver