Reyon Bahçe Bodur Saksıya Uygun 3 Farklı Renk Pitaya Ejder Meyvesi Fidanı Pakedi

289,99 TL

Ürün Bilgileri

Reyon Bahçe Bodur Saksıya Uygun 3 Farklı Renk Pitaya Ejder Meyvesi Fidanı Pakedi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ReyonBahçe Satıcı Ünvanı: TABER TARIM FİDANCILIK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0815098364300001 Vergi Kimlik Numarası: 8150983643
    Bu ürün ReyonBahçe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Farklı Renk Pitaya Çeşidi ve Fidanı Özellikleri 1 kırmızı, 1 beyaz ve 1 sarı pitaya fidanı gönderimi yapılacaktır. Ejder meyvesi, yemesi gayet mükemmel bir pitayadır. Şeker oranı orta seviyede olan bir pitaya fidanı çeşididir. Ürün soğuğa hassas bir üründür. İç mekan içerisinde yetiştiriciliği yapılabilir. Bodur tür olduğundan saksıda çok rahatça yetiştirebileceğiniz ve bolca meyve alabileceğiniz bir ürün. Şimdiye kadar gelen bilgiler şu yöndeydi ha bire uzuyor ama çiçek açıp meyve vermiyor. Bakımı hakkında bilgi eksikliğinden diye düşünüyoruz. Şimdi adım adım lütfen okuyun. 1- Önce minimum 20 lt sakısı içine üçgen olacak sekilde dikin ve ortaya sopa yerleştirip o sopaya bağlayın. 2- 100 cm boya kadar tek kalem şeklinde yani dümdüz büyütün sonra ise en üstten 5 cm aşağısından tepeleri kesin. 3- Kesin ki güç gövdede kalsın. Bu süreçten sonra 4-5 adet yeni dal gelecek onlarda 50 cm uzadığında onlarında uçlarını kesin ki bu gövdede güç kalsın ve çiçek açsın. 4- Süreç bu şekilde olacak hep yani her uzayan dalın uçlarını keserseniz o dalda güç bitrikir ve çiçek açıp meyve tutar. Gönderilecek Pitaya Fidanı Hakkında Teknik Bilgiler -Pitaya Fidanı Yaşı: Gönderimi yapılan fidanların yaşı 1'dir.-Pitaya Hasat Zamanı: Yaz Sonu-Pitaya Fidanı Hobi Amaçlı Dikim Rakımı: Sera İçerisinde veya İç Mekan-Kapalı Teras vs-Pitaya Fidanı Üretimi: Pitaya fidanı üretimi dolu kültürü veya çelik daldırma işe olur. Pitaya fidanlarında aşı noktası mevcut değildir.-Pitaya Fidan Durumu: Torbalı veya saksılı 12 ay dikilebilir-Pitaya Fidanı Mevsimsel Durumu: Pitaya fidanlarında yaprak bulamazsınız. Pitaya kaktüs ailesine ait bir bitkidir.
Geri Bildirim Ver