Reyener Ahşap Çift Taraflı Araba Dikiz Aynası Süsü Araç Içi Aksesuarı Ayet Kürsi Ve Nazar Dualı Araba Süsü

53,41 TL

Ürün Bilgileri

Reyener Ahşap Çift Taraflı Araba Dikiz Aynası Süsü Araç Içi Aksesuarı Ayet Kürsi Ve Nazar Dualı Araba Süsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Astral Tasarım Satıcı Ünvanı: NECMETTİN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1140897990
    Bu ürün Astral Tasarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikiz aynanıza şıklık ve anlam kazandırmak için tasarlanmış bu özel ürün, 3mm beyaz MDF malzemeden üretilmiştir. 4 cm çapındaki dikiz aynası süsü, üzerinde nazar ayeti ve Ayetel Kürsi'nin Arapça yazılışı ile dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Arabanızın iç mekanını kişiselleştirmek ve korumak için ideal olan bu dikiz aynası süsü, hem estetik hem de manevi bir değer taşımaktadır. Ürünümüz, kaliteli malzemesi ve özenli işçiliği ile uzun ömürlü kullanım sağlar. Arabanızın dikiz aynasına kolayca takabilir ve her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Şimdi bu özel ürünle aracınıza şıklık ve anlam katın!

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Bmw İ3
Geri Bildirim Ver