Revolution Conceal Define 16 Saat Etkili Mat Bitişli Kapatıcı No: C5

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
850 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,90 TL

Ürün Bilgileri

Revolution Conceal Define 16 Saat Etkili Mat Bitişli Kapatıcı No: C5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Watsons Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Watsons tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Revolution Conceal & Define C5 Kapatıcı, kadınların kusursuz makyaj yaparken aradıkları makyaj ürünleri arasında yer alır. İçeriğindeki pigmentler sayesinde cilt yüzeyinde pürüzsüz görünüm sağlar. Zenginleştirilmiş formülüyle beğeninize sunulan ürün, hafif içeriği sayesinde cilt yüzeyinde topaklanma yapmaz. Ayrıca cilt yüzeyinde bulunan gözeneklere dolmayarak doğal ve ışıltılı bir cilt tonuna erişmenizi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Hafif
  • Form Sıvı
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Revolution Conceal Define 16 Saat Etkili Mat Bitişli Kapatıcı No: C5

Kapatıcı, makyaj malzemeleri ve kozmetik ürünler içerisinde en çok kullanılıp tercih edilen seçenekler arasındadır. Oldukça güçlü ve etkili bir kullanım sunan kapatıcılar, bu sayede ciltteki pek çok kusurun kapatılmasını sağlar. Bu bağlamda Revolution Conceal Define 16 saat etkili mat bitişli kapatıcı no: C5 seçeneği içeriğiyle öne çıkar. Ürün; her cilt tipi için uygun kullanım sunar. Cilt üzerinde oluşan pigmentleri kapatarak daha parlak bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Diğer taraftan fondötene benzeyen yanıyla cildin kusurlarını örter. Ürün; yüz altı morlukları, çizgileri, deri üstünde oluşan lekeleri ve çok daha fazlasını rahatlıkla kapatabilir. 5057566016964 kodlu ürün kadınların ilk tercihi olur. Ayrıca bu seçenek, tek başına değil diğer makyaj malzemeleriyle de birlikte kullanıma uygundur. Bu bakımdan etkisi daha fazla ve güçlü olur.

  • Güçlü etki
  • Parlak cilt imkanı
  • Pratik kullanım

Cazip Revolution Conceal Define Mat Bitişli Kapatıcı No: C5

Cazip Revolution Conceal Define Mat Bitişli Kapatıcı No: C5

Dikkat çeken ürün, bütün cilt tiplerine uygun olarak kullanım sağlar. Bu sayede yağlı, kuru, mat ve diğer cilt tipine sahip olan herkes ürünü güvenle tercih edebilir. Bununla birlikte ürün açıktan koyuya doğru bir renk dengesi sağlar. Ayrıca mat noktaları daha sıcak ve renkli hale getirir. Buna bağlı olarak da son derece etkili bir görünüm sağlar. Revolution Conceal Define 16 saat etkili mat bitişli kapatıcı no: C5 kullananlar ürünün avantajlarını iyi biçimde yaşarlar. Ürün, içeriğinde bulundurduğu faydalı maddelerle ciltte oluşan küçük siyah noktaları kapatır. Ayrıca cildin farklı noktalarında oluşan renk ve ton farklılıklarını da ürün sayesinde gidermek mümkündür. Böylece çizgi ve gözeneklerde hem daha canlı bir hava hem de etkili görünüm sağlar. Revolution conceal & define kapatıcı seçeneğini bu avantajlarıyla rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Etkili Revolution Conceal Define Mat Bitişli Kapatıcı No: C5

Etkili Revolution Conceal Define Mat Bitişli Kapatıcı No: C5

Beğeni kazanan bu seçenekten etkili bir şekilde faydalanmak için ürünün ne şekilde kullanıldığı önem taşır. Bu noktada Revolution Conceal Define 16 saat etkili mat bitişli kapatıcı no: C5 yorumları dikkate alınabilir. Ayrıca kullanım esnasında ürün; cilde masaj şeklinde ve kapatılmak istenen bölgenin tam üzerine sürülür. Hafif bir mendille cilde uygulanan kapatıcı sayesinde hoşlanmadığınız lekelerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Ayrıca her sabah kalktığınızda gözlerinizin altında oluşan morluklardan şikayetçiyseniz de bu ürünü deneyebilirsiniz. Göz altlarına aynı şekilde uygulanan ürün, bu noktada da etkili bir iyileştirme sağlar. Cildinizin rengini dengelemek, ton düzeltme sağlamak ve çok daha fazlası için ürünle ilgili yorumlara göz atabilirsiniz. Bu seçenek sayesinde gün boyu evde, işte ve toplum içerisinde son derece ışıltılı aynı zamanda renkli bir cilde sahip olabilirsiniz.

Revolution Conceal Define Mat Bitişli Kapatıcı No: C5 Fiyatı

Revolution Conceal Define Mat Bitişli Kapatıcı No: C5 Fiyatı

Kapatıcılar, kozmetik ürünleri içerisinde yer alır. Aynı zamanda kadınlar tarafından en çok kullanılan makyaj malzemeleridir. Bakımına önem veren her kadın, mutlaka kapatıcı ürününü tercih eder. Bu bağlamda ürünün fiyatı da önemli olur. Marka, ürünün kalitesi, piyasa şartları ve daha pek çok farklı kriter seçeneklerin fiyat aralıklarına etki eder. Revolution Conceal Define 16 saat etkili mat bitişli kapatıcı no: C5 fiyatı ile de son derece avantajlı bir seçenektir. Belirlenen rakamların farklı bütçelere hitap etmesi, fazlasıyla avantaj sağlar. Bu çerçevede Revolution Conceal Define 16 saat etkili mat bitişli kapatıcı no: C5 satın almak isteyenler Trendyol üzerinden ürünle ilgili araştırma yapıp kolaylıkla ulaşım sağlayabilirler. Ürünle ilgili her türlü ayrıntılı bilgiye de yine buradan son derece kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.