Reversell Tutkallı Not Kağıdı 50'lik 5'li Paket - 10x15cm - Çizgisiz - Beyaz - Tutkal Cilt - Çok Amaçlı

149,90 TL

Ürün Bilgileri

Reversell Tutkallı Not Kağıdı 50'lik 5'li Paket - 10x15cm - Çizgisiz - Beyaz - Tutkal Cilt - Çok Amaçlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Reversell Store Satıcı Ünvanı: RABİA PÜNDÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5090828452
    Bu ürün Reversell Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka Reversell Ürün Boyutları 15 x 10 cm
  • 300 gram Renk Beyaz Kapak Malzemesi 120gr Kalın 1. Hamur Şekil Kare Ürün Sayısı 5 Boyut 10x15 Çizgi Düz Sayfa Boyutu 10x15 cm Üretici Parça Numarası RV-B53 Ebat: 10x15 cm Toplam 250 yaprak 5'li paket halinde satılır. Bu not kağıdı, günlük not tutmak, fikirlerinizi kaydetmek, yapılacaklar listesi oluşturmak veya kısa mesajlar yazmak için idealdir. 90 gram ile dayanıklı ve kaliteli bir yapıya sahiptir. Üstten tutkallı cilt sistemi sayesinde kolayca açılıp kapanabilir. 10x15 cm ebatında, 50 yapraktan oluşan bu not kağıdı, işyerinde, okulda veya evde kullanım için idealdir. Not almak: Not kağıtları, okulda, işte veya günlük hayatta not almak için kullanılabilir. Fikirlerini kaydetmek: Not kağıtları, fikirlerini kaydetmek ve daha sonra üzerinde çalışmak için kullanılabilir. Planlar yapmak: Not kağıtları, planlar yapmak ve organize olmak için kullanılabilir. Çizimler yapmak: Not kağıtları, çizimler yapmak ve sanatsal çalışmalar için kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Not Kağıdı Tipi Küp Not Kağıdı
Geri Bildirim Ver