Revello Öpüşen Çift Müzik Kutusu

450 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
569,04 TL

Ürün Bilgileri

Revello Öpüşen Çift Müzik Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OSM KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: OZAN MEMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6140315207
    Bu ürün OSM KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • a
Geri Bildirim Ver

Revello PYT1004612312 Öpüşen Çift Müzik Kutusu

Revello öpüşen çift müzik kutusu, sevdiklerinize verebileceğiniz nostaljik hediyeler arasında yer alır. Antika radyo görünümüne sahip bir platform üzerine konumlanmış iki sevgilinin bulunduğu bu müzik kutusu, şıklığı ve romantikliği ile göz doldurur. Alttaki kurma kolu hareket ettirildiğinde ürünün üzerinde bulunan kadın ve erkek objeler dans etmeye başlar. Etkileyici müziğin etkisi ile ortaya, oldukça zarif bir hediye çıkar. Müzik kutusu kurulduğunda kadın ve erkek figür hareket ederek öpüşür. Canlı renklerle klasik tonların birlikte kullanıldığı ürün, pek çok dekorasyon unsuru ile uyumlu bir şekilde kullanılabilir. Bu aksesuarı özellikle salonlarda, çalışma odalarında, masalarda, raflarda ve sehpalarda konumlandırmak mümkündür.

  • Yükseklik: 18 cm
  • Genişlik: 14 cm
  • Derinlik: 12 cm

Revello Öpüşen Çift Müzik Kutusunun Özellikleri Neler?

Revello Öpüşen Çift Müzik Kutusunun Özellikleri Neler?

Revello öpüşen çift müzik kutusunun birçok özelliği vardır. Ürünün ideal boyutlarda tasarlanmış olması önemli tercih sebeplerindendir. Yükseklik, uzunluk ve derinlik itibarıyla bu değerli kutu, bulunduğu her ortamda seçilebilir. Üzerindeki minik çekmecesi de değerli anıların saklanması için idealdir. Müzik kutusunda kız ve erkek radyo üzerinde konumlandırılır. Radyonun ön kısmı altın sarısı detaylarla süslenmiştir. Gövdesinde ise yoğun olarak siyah göze çarpar. Revello öpüşen çift müzik kutusunu oluşturan kadın ve erkek figürleri de hem eğlenceli hem de romantik bir görünüm sunar. Kadın figür sarı saçlı ve mavi elbiseli iken erkek figür ise turuncu bir giysi ile kırmızı bir papyon takar. Oldukça romantik ezgiler çalan bu müzik kutusu özel günler başta olmak üzere yılın her günü tercih edilebilecek ürünlerdendir.

Revello Öpüşen Çift Müzik Kutusunu Kimler Alır?

Revello Öpüşen Çift Müzik Kutusunu Kimler Alır?

Revello öpüşen çift müzik kutusu; sevgilisine, nişanlısına, eşine ve arkadaşlarına hediye vermek isteyen bireyler tarafından tercih edilebilir. Ürün birçok kullanıcıan büyük ilgi görür. Çünkü müzik kutusu renkleri, tasarımı, romantik müziği ve aşk dolu figürleri ile hem göze hem de ruha hitap eder. Revello öpüşen çift müzik kutusu bir hediye olarak müziğe ilgi duyan ve antika görünümlü nesneleri seven kişiler için ideal bir armağan seçeneğidir. Bunun yanı sıra bu kaliteli müzik kutusu aksesuar olarak da tercih edilebilir. Ürünü kendisi için düşünen birçok tüketici sanat atölyelerinde, çalışma odalarında, evin ilgi alan köşelerinde bu aksesuarı kullanılır. Yani Revello öpüşen çift müzik kutusu ile sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz gibi kendinizi de şımartabilirsiniz.

Revello Öpüşen Çift Müzik Kutusu Kalitesi Nasıl?

Revello öpüşen çift müzik kutusu dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir. Bu nedenle evladiyelik olarak bile saklanmaya müsaittir. Kullanıma bağlı olarak renk değişikliği, çatlama veya benzeri deformasyonlar görülmez. Özellikle ürünün temizlik konusundaki ayrıntılara dikkat edildiği takdirde uzun süreli kullanıma uygundur. Müzik kutusu kesinlikle suyun altında tutularak veya ağır kimyasal materyaller ile temizlenmemelidir. Revello öpüşen çift müzik kutusunu temizlerken yumuşak ve nemli bir bezle tozunu almak yeterli olur. Bu koşullar sağlandığı takdirde müzik kutusundan yıllar boyunca istifade edebilmek mümkündür. Revello öpüşen çift müzik kutusu yorumlarında da pek çok kullanıcının memnuniyeti gözler önüne serilir. Hem kendileri için hem de sevdikleri için tercih edilen bu ürün görüntüsüyle ve kalitesiyle fark yaratır. Siz de tüm bu avantajlara sahip olmak için Revello öpüşen çift müzik kutusunu Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Sadece birkaç dakika içerisinde ödeme işlemlerini tamamlayarak siparişinizin dilediğiniz adrese kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.