6
Söz Dekoru kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

RetroLazer Şeffaf Pleksi Masa Süsü Isimlik

149,90 TL

Ürün Bilgileri

RetroLazer Şeffaf Pleksi Masa Süsü Isimlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Retro Lazer Satıcı Ünvanı: RETRO LAZER SANAL MARKET DEKORATİF ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734207869600001 Vergi Kimlik Numarası: 7342078696
    Bu ürün Retro Lazer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • . ÜRÜN BİLGİSİ : RENGİ: Şeffaf pleksi üzerine Gümüş, Gold pleksi uygulamalıdır. EBAT: 25x19 cm (tavsiye edilen ölçülerdir.) Alt Ayaklık : 19x5 cm KALINLIK: 3 mm ( 2.8 mm) şeffaf pleksi üzerine 1 mm Gümüş yada Gold pleksi uygulamalıdır. Alt Ayaklık
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : *Ürün şeffaf pleksi üzerine, 1 mm yapışkanlı gold- gümüş pleksi uygulamasıdır. *ürün üzerinde ki yazılar, alt ayaklı ve arka kısımın da koruyucu bant bulunmaktadır. *Ürün uzun ömürlü olması için nemli ve ıslak alanlardan uzakta muhafaza ediniz. *Ürün ile ilgili sorularınızı Mağazaya sor kısımından sorabilirsiniz. KULLANIM ALANLARI : *Masa süsü, Dekor. KARGO BİLGİLERİ : Mağazamızda satın alacağınız adette bir sınırlama veya koşul yoktur. Alış veriş esnasında ürün açıklamalarını dikkatlice okumanızı rica olunur. Ürünlerimiz fotoğraflar da görünenlerle birebir aynı ürün gönderilmektedir. Kargo bilgilerini ve adres kısmını eksiksiz ve hatasız doldurmaya dikkat etmeniz rica olunur. Kargo bilgilerinde ki eksik ve hatalı bilgi ürününüzün size ulaşma süresini uzatacaktır. Kargo paketi yırtık, ezik, açılmış ise kargoyu kabul etmeyiniz. Görevli ile birlikte hasar tutanağını mutlaka tutturunuz.
Geri Bildirim Ver