Restorex Dolgunlaştırıcı Sıvı Saç Kremi Kolajen & Biotin 200 Ml

99,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
99,85 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Restorex Dolgunlaştırıcı Sıvı Saç Kremi Kolajen & Biotin 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nysa Satıcı Ünvanı: DD E-TİCARET KOZMETİK BİLİŞİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0938081298700001 Vergi Kimlik Numarası: 9380812987
    Bu ürün Nysa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dolgunlaştırıcı Sıvı Saç Kremi
  • Kolajen ve biotin içeren özel formülü ile saçın beslenmesine yardımcı olur. Anında kolay tarama sağlar. Saça mükemmel hacim, parlaklık kazandırır. Saçın dolgun ve sağlıklı görünmesini sağlar.
  • 200ml
  • ÜRÜNÜ NASIL KULLANACAĞIM?
  • Saçınızı yıkadıktan sonra havlu ile nemini alınız. Kullanımdan önce şişeyi iyice çalkalayınız. Restorex Sıvı Saç Kremini saçınızın tamamına uygulayınız. Durulanmaz. Günlük kullanıma uygundur.
  • DAHA FAZLA BİLGİ
  • Formülündeki kolajen ve biotin ile nemini kaybetmiş saçlara bakım yapar. Saçların elektriklenmeden parlaklık kazanmasına destek olur. Saça mükemmel hacim verir, saçın dolgun ve sağlıklı görünmesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Durulanmayan Krem
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Hacim / Dolgunluk Veren
  • Hacim 200-299 ml
Geri Bildirim Ver

Restorex 5006412 Dolgunlaştırıcı 200 ml Sıvı Saç Kremi Kolajen & Biotin

Restorex 200 ml dolgunlaştırıcı sıvı saç kremi kolajen & biotin, saçlarında hacimli bir görünüm elde etmek isteyenler için uygun bir üründür. Sprey formda olduğu için uygulaması pratik olan bir kremdir. İçerisindeki bileşenler sayesinde saçlarınızın gün boyu hem doğal hem de canlı görünmesini sağlar. Bitkisel ürünler içerdiği için saçları yıpratmadan besler ve onarır. Saça ve cilde zarar vermeyen doğal bileşenlerden oluşturulmuş bir içeriği vardır. Doğal ürünler kullanmak isteyenlerin tercih edebileceği bir saç kremidir. Hassas ve yıpranmaya meyilli saçlara sahip olanlar tarafından tercih edilebilir. Düzenli kullanımda saçlara fark edilir bir canlılık ve doğallık kazandırması mümkündür. Saçlarınızın doğal yollarla parlak görünmesini istiyorsanız bu spreyi kullanabilirsiniz.

  • Paraben ve sülfat içermez.
  • 200 ml’dir.
  • Tüm saç tiplerine uygundur.

Restorex Dolgunlaştırıcı Sıvı Saç Kreminin İçeriği Nasıldır?

Restorex Dolgunlaştırıcı Sıvı Saç Kreminin İçeriği Nasıldır?

Restorex 200 ml dolgunlaştırıcı sıvı saç kremi kolajen & biotin, tüm saç tiplerine uygun olan bileşenler içeren bir üründür. Hem kalın telli hem de ince telli saça sahip olanların rahatlıkla kullanabileceği bir formüle sahiptir. Formülünde bitkisel vitamin ve mineraller bulunan bir kremdir. İçerisinde, saçların sağlıklı yapısının korunmasını sağlayan biotin ve kolajenden oluşan bileşenler bulunur. Organik içeriği sayesinde saça zarar vermeden bakım yapar. Paraben ve sülfat içermeyen bir üründür. Saçın yıpranmasına sebep olabilecek bu ürünleri bulundurmadığından sağlıklı bir kremdir. Saçların doğal yapısının ve dengesinin korunmasını sağlayan bir yapıdadır. 3D Volüm teknolojisine göre üretilmiştir. Restorex 200 ml dolgunlaştırıcı sıvı saç kremi, dermatolojik olarak çeşitli testlerden geçirilmiştir. Bu testler sonucunda, saçlarınıza ve cildinize herhangi bir zararı olmadığı onaylanmıştır.

Restorex Kolajen & Biotin Saç Spreyinin Faydaları Nelerdir?

Bu sıvı saç kremi, saçları dolgunlaştırma özelliğiyle ön plana çıkan bir üründür. Özel formülü sayesinde saçların hacimli görünmesini sağlar. Saçlarınızın iki kata kadar daha fazla volümlü görünmesini mümkün kılar. Doğal bir hacim verirken aynı zamanda saçlarınızı ağırlaştırmayan bir kremdir. Ürünün içeriği, saçların hacimli ve sağlıklı görünmesi hedeflenerek oluşturulmuştur. Formülünde, saçların sağlığının ve doğal yapısının korunması için gerekli olan biotin vitamini bulunmaktadır. Ürünün içerisinde bulunan kolajen, saçlarınızdaki zayıflamaların önüne geçer ve güçlenmesinde önemli rol oynar. Bu bileşenler sayesinde, saçlarınızın ihtiyaçları doğal bir şekilde karşılanmış olur. Restorex 200 ml dolgunlaştırıcı sıvı saç kremi kolajen & biotin sprey, sülfat ve paraben içermediğinden, saçların yıpranmasının önüne geçer. Kurumaya ve kabarmaya engel olur. Aynı zamanda boyalı saçların parlaklığının korunmasını ve renginin hızlı akmamasını sağlar.

Restorex 200 ml Sıvı Saç Kremi Ne Zaman Kullanılmalıdır?

Restorex 200 ml dolgunlaştırıcı sıvı saç kremi, istediğiniz her an kullanabileceğiniz bir üründür. Bu spreyi kullanmadan önce iyice çalkalamanız ürünün içerisindeki bileşenlerin etkileşime geçerek, saça daha iyi nüfuz etmesini sağlar. Kullanım aşamasında, saçlarınızı yıkadıktan sonra öncelikle bir havlu yardımıyla nemini almanız önerilir. Saçlarınızın tamamına aynı oranda yayılması için eşit bir şekilde her alana sıkmaya özen göstermeniz önerilir. Bu aşamadan sonra saçlarınızı durulamanıza gerek yoktur. Günlük kullanıma uygun bir saç kremidir. Ürünü saçlarınız kuruyken de kullanabilme imkȃnınız vardır. Gün boyu hacimli, doğal ve aynı zamanda hafif saçlara sahip olmanızı sağlar. Restorex 200 ml dolgunlaştırıcı sıvı saç kremi kolajen & biotin yorumlarına Trendyol’dan ulaşarak, kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ürün hakkında herhangi bir sorunuz olması durumunda satıcıyla birebir iletişime geçme imkȃnınız vardır. Restorex 200 ml dolgunlaştırıcı sıvı saç kremi kolajen & biotin fiyatına sitemizden göz atarak hızlıca satın almanız mümkündür.