Respirox Sağ-sol 45 Derece Baş Ve Ayak Yukarı Pozisyon Veren Boru Tipi Havalı Yatak

11.794 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.000 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Respirox Sağ-sol 45 Derece Baş Ve Ayak Yukarı Pozisyon Veren Boru Tipi Havalı Yatak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MSC Medikal Satıcı Ünvanı: SS TIBBİ CİHAZLAR SAĞLIK MEDİKAL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781095197100001 Vergi Kimlik Numarası: 7810951971
    Bu ürün MSC Medikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hareket kabiliyetini tamamen kaybetmiş yatalak veya felçli hastaların yattıkları yerde pozisyon değiştirebilmelerine yardımcı olabilmek amacıyla imal edilmiştir. Özel olarak programlanmış elektrik motoru sayesinde bir hastayı sağa ve sola döndüren pozisyon veren havalı yatak, aynı zamanda hastanın vücudunda yara oluşumu riskini en aza indirgemektedir. Pozisyon Veren Havalı ürünü ile birlikte yatağa sıvı geçmesini önleyen özel yatak örtüsü de birlikte geliyor. – Statik Modu Tüm tüpler statik basınçla şişirilir. – Döndürme Herhangi bir dönme tuşuna basıldığında sistem Statik Moda geçiş yapar. Şilte sağa ya da sola dönecek şekilde veya sağdan sola döngü halinde (dönme döngüsü – her iki yön dönmesi için yaklaşık 75 dakika) dönecek şekilde ayarlanabilir. – Kafa Kaldırma / Ayak Kaldırma Kafa kaldırma veya ayak kaldırma tuşuna basıldığında sistem Statik Moduna geçiş yapar. Sistem yalnızca kafa kaldırma ya da yalnızca ayak kaldırma fonksiyonu veya her ikisi de olacak şekilde ayarlanabilir. -Vücut sırt kısmından sağ ve sol yönlere 45 derece, -Vücut ayak kısmından 30 derece, -Vücut baş kısmından 45 derece yön verebilmektedir.
Geri Bildirim Ver